• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق باکرگان پرشین تولز

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
بکارت ما نشانه شرافت ماست
111.gif
111.gif
111.gif

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ابی ابی ابی که بود ازش استفاده نکردید وگرنه این تاپیک رو نمیزدید اصلا

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
پ.ن یعنی دلیل اصلی باکرگی شوما همانا اقا یا خانوم @Dodge Super Bee میباشد :D
من جات بود این فریو خفه میکردم چقدر بهت گفتم درو قفل کن فریو بنداز بیرون حرف گوش نکردی :( خنگول :mad:
این ماجرا چی بوده؟ رفتین پلیضتیشن حضوری بزنین عمو سرندی رو خبر نکردین ؟؟ :(

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آقا جدا از شوخی نیوتون و تسلا باکره بودن، می‌تونیم امیدوار باشیم چیزی بشیم
گاندی هم فقط برای تولید مثل کارد میزده

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
راز مدفوع صورتی فلامینگو رو بفهمی راز بکارت نر جماعت رو عمرا نمیتونی بفهمی . هورنی هم بشن از سلاح های جنگی هم خطرناک تر میشن. آب ببینن پیرانا ی قابلی ن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این ماجرا چی بوده؟ رفتین پلیضتیشن حضوری بزنین عمو سرندی رو خبر نکردین ؟؟ :(
ماجرا اینجور بوده که تیدوس جانم رفته در بیت فری سسی بر بدن بزنه اما فری به طرز موذیانه و تیدوس به طرز ساده لوحانه ای عمل کردن که ماجرا به سرانجام نرسیده و ته ماجرا فقط شاندومهای آکبند و استفاده نشده مونده
این ماجرا به صورت زنده نوشتاری از گروه خاله سهیلا در حال پخش بود تیدوس اگر به رهنمودهای عمو بنچی عمل میکرد الان جز باکرگان این تاپیک نبود :D
@Tidus عزیزم بیا توضیح من بیشتر از این نمیتونم بشکافم :p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ماجرا اینجور بوده که تیدوس جانم رفته در بیت فری سسی بر بدن بزنه اما فری به طرز موذیانه و تیدوس به طرز ساده لوحانه ای عمل کردن که ماجرا به سرانجام نرسیده و ته ماجرا فقط شاندومهای آکبند و استفاده نشده مونده
این ماجرا به صورت زنده نوشتاری از گروه خاله سهیلا در حال پخش بود تیدوس اگر به رهنمودهای عمو بنچی عمل میکرد الان جز باکرگان این تاپیک نبود :D
@Tidus عزیزم بیا توضیح من بیشتر از این نمیتونم بشکافم :p

ب طور مادر زاد نمیتونم در مقابل ماده ـه در برابر نر قرار گرفته دفاع نکنم دست خودم نی :D والا منم حضور فیزیکی نداشتم اون حرکت شدنی نبود:D کلا در نقش سیاه لشگر 70 ثانیه نسکافه آوردم :دی

فکر کنم دلیل اصلی تنها نقطه تاریک زندگی تیدوس منم:D الانم حاضرم انتخاب و گیفت های فراوانی در اختیار تیدوس (ع) قرار دهم از هر کتگوری مد نظر

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ب طور مادر زاد نمیتونم در مقابل ماده ـه در برابر نر قرار گرفته دفاع نکنم دست خودم نی :D والا منم حضور فیزیکی نداشتم اون حرکت شدنی نبود:D

فکر کنم دلیل اصلی تنها نقطه تاریک زندگی تیدوس منم:D
خیلی پستی :D خیلی ظلم کردی به این بچه الان مدیونش هستی خیلی هم مدیونشی :(
نامرد :D
به این خنگول میگم بابا فری رو بنداز بیرون کلید هم که همیشه تو دره درو قفل کن
برمیگرده میگه خونه خودشه چطور بندازمش بیرون خنگولی اخه تا به کجا :D
چقدر که ما از روزا قبل برا این برنامه نریختیم اخرم لگد زد به بخت و اقبالش

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
آقا جدا از شوخی نیوتون و تسلا باکره بودن، می‌تونیم امیدوار باشیم چیزی بشیم
گاندی هم فقط برای تولید مثل کارد میزده
تو را چه شده که پاتوقیان رو با نیوتون و تسلا مقایسه میکنی.تن اونا رو تو گور نلرزون

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
خیلی پستی :D خیلی ظلم کردی به این بچه الان مدیونش هستی خیلی هم مدیونشی :(
نامرد :D
به این خنگول میگم بابا فری رو بنداز بیرون کلید هم که همیشه تو دره درو قفل کن
برمیگرده میگه خونه خودشه چطور بندازمش بیرون خنگولی اخه تا به کجا :D
چقدر که ما از روزا قبل برا این برنامه نریختیم اخرم لگد زد به بخت و اقبالش
بابا سس گرامی اصلا در جریان هارد و ssd نبوده ب منظور نهایتا سافت نرم افزار اومده بود نه سخت افزار:دی

اینقدر در حال پذیرایی از عزیزان بودم که خوده سس ب من میگفت بشین یه دقه کارت دارم کاری هم جز وجنات من نداشت تازَشَم :rolleyes: دقیقا حکایت دفاع چپی بوده ک گرم نکرده اومده تو زمین . میدونستم داستان اینه ک بازیکن گرم کرده و با خصوصیات حجومی میاوردم تو زمین

بیشتر از این که با خوده تیدوس دیالوگ هم داشته باشه با گربه ها خوش و بش میکرد:D

اگه واقعا نیت سلحشوری داشتن چ من باشم تو بیت چ نباشم چه در قفل باشه نتونم بیام تو چ نباشه هیچ فرقی نداشت :Dمشخصا MatchMakingصورت نگرفته بود

الانم میگم ک طوری نی بیا هزار و اندی سس هزار جزیره و اینا هست . والا چیزی ک فراوانه در بیت و به درد من نمیخوره سس . حالا 32بیت یا 64بیت ش چه فرقی داره. ولی لزوما سس دردی دوا نمیکنه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بابا سس گرامی اصلا در جریان هارد و ssd نبوده ب منظور نهایتا سافت نرم افزار اومده بود نه سخت افزار:دی

اینقدر در حال پذیرایی از عزیزان بودم که خوده سس ب من میگفت بشین یه دقه کارت دارم کاری هم جز وجنات من نداشت تازَشَم :rolleyes: دقیقا حکایت دفاع چپی بوده ک گرم نکرده اومده تو زمین . میدونستم داستان اینه ک بازیکن گرم کرده و با خصوصیات حجومی میاوردم تو زمین

اگه واقعا نیت سلحشوری داشتن چ من باشم تو بیت چ نباشم چه در قفل باشه نتونم بیام تو چ نباشه هیچ فرقی نداشت :Dمشخصا MatchMakingصورت نگرفته بود

الانم میگم ک طوری نی بیا هزار و اندی سس هزار جزیره و اینا هست . والا چیزی ک فراوانه در بیت و به درد من نمیخوره سس . حالا 32بیت یا 64بیت ش چه فرقی داره. ولی لزوما سس دردی دوا نمیکنه
اصلا اون حرکتی که سهیلا ششخول شاندوم رو دراورده نشون یارو داده خودش اخر خنگول بازی :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

اره دختره اومده بود با تیدوس دعای ندبه بخونن :rolleyes:
این مدلا اگر به قصد 120% ssd هم بیان باز منتظر ناز کشیدن دیفراگمنتو اسکن هستند اینو از بنچی رفتار شناس قبول کن
تنها دلیل فقط تو مزاحم بودی باید میرفتی بیت ددی نیم ساعت بعد میومدی اعلامم میکردی من میرم نیم ساعت دیگه میام که سوژه راحت باشه نه اینکه دمو دیقه بیای نسکافه بیاری گووووربه بیاری موهاتو نشون بدی
متاسفانه نه تنها همکاری نکردی بلکه سنگ اندازی هم کردی :mad:
تیدوسم ببخشت من هیچوقت نمیبخشمت never never never :p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
این مدلا اگر به قصد 120% ssd هم بیان باز منتظر ناز کشیدن دیفراگمنتو اسکن هستند اینو از بنچی رفتار شناس قبول کن
تنها دلیل فقط تو مزاحم بودی باید میرفتی بیت ددی نیم ساعت بعد میومدی اعلامم میکردی من میرم نیم ساعت دیگه میام که سوژه راحت باشه نه اینکه دمو دیقه بیای نسکافه بیاری گووووربه بیاری موهاتو نشون بدی
:دی

بابا سس هیچوقت انرژی رو صرف بیان و پی بردن به این نمیکنه که فلان ماهی یا گربه نژاد ش چیه یا این نقاشی رو کی کشیده یا فلان چیز چه باحاله یا بشینه گره موهات رو باز کنه خودش - رفتار شناس با سس قطره ای شناس فرق داره :D

من باید چیکار میکردم جز اینکه از صمیم قلب بیت رو در اختیار عزیزان گذاشتم و نسکافه آوردم تاکید بر نسکافه هم ب خاطر اینکه از امریکا اومده بود:D الهی کوفتش بشه وقتی تیدوس حاجت روا نشد

از چپ و راست افتک و ارمان و بنچی دوستان منو نفرین میکنن منم روز ب روز سس تر میشم خودم:p تازه نگاه مهدوی و آخرتی داشته باشی کار خیلی خوبی هم کردم جلو گیری از گناه حداقل جاش تو بهشت پیش خودمه:p

Last edited:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
نظرتون در مورد ناز کشیدن درسته
یادمه دوران دانشجویی با یکی از همکلاسیا قرار گذاشتم که بیاد در بیت خودم براش تولد بگیرم.اونم سریع پذیرفت .منم گفتم حتما میخواد بهم مایونز بده.که همین طورم بود.ولی وقتی اومد زیاد ناز کرد منم گفتم حتما نمیخواد.مدتی بعد فهمیدم که داشته ادا باریکا رو در میاورده و من مصداق بارز خسر الدنیا و الاخره شدم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
فرمودند:
No guys dies as a virgin.life f***s us all

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اون همون بهتر که نشد بابا
بعدش پرید بغل یه پسر دیگه
درصورت زوکس، خودم ضربه میخوردم بعدش
منم مثل عمام دبوی در این شرایط شعب ابیطالب اقتصادی محکومم به خشک شدن :( @the boy

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اون همون بهتر که نشد بابا
بعدش پرید بغل یه پسر دیگه
درصورت زوکس، خودم ضربه میخوردم بعدش
منم مثل عمام دبوی در این شرایط شعب ابیطالب اقتصادی محکومم به خشک شدن :( @the boy
بهتر که نشد وگرنه میشد قضیه اون بنده خدایی که رفت سس عمومی زد از باکرگی دربیاد الان به یادش هر شب کفتری میره

بالا