این ماجرا چی بوده؟ رفتین پلیضتیشن حضوری بزنین عمو سرندی رو خبر نکردین ؟؟پ.ن یعنی دلیل اصلی باکرگی شوما همانا اقا یا خانوم @Dodge Super Bee میباشد
من جات بود این فریو خفه میکردم چقدر بهت گفتم درو قفل کن فریو بنداز بیرون حرف گوش نکردی خنگول
ماجرا اینجور بوده که تیدوس جانم رفته در بیت فری سسی بر بدن بزنه اما فری به طرز موذیانه و تیدوس به طرز ساده لوحانه ای عمل کردن که ماجرا به سرانجام نرسیده و ته ماجرا فقط شاندومهای آکبند و استفاده نشده موندهاین ماجرا چی بوده؟ رفتین پلیضتیشن حضوری بزنین عمو سرندی رو خبر نکردین ؟؟
ماجرا اینجور بوده که تیدوس جانم رفته در بیت فری سسی بر بدن بزنه اما فری به طرز موذیانه و تیدوس به طرز ساده لوحانه ای عمل کردن که ماجرا به سرانجام نرسیده و ته ماجرا فقط شاندومهای آکبند و استفاده نشده مونده
این ماجرا به صورت زنده نوشتاری از گروه خاله سهیلا در حال پخش بود تیدوس اگر به رهنمودهای عمو بنچی عمل میکرد الان جز باکرگان این تاپیک نبود
@Tidus عزیزم بیا توضیح من بیشتر از این نمیتونم بشکافم
خیلی پستی خیلی ظلم کردی به این بچه الان مدیونش هستی خیلی هم مدیونشیب طور مادر زاد نمیتونم در مقابل ماده ـه در برابر نر قرار گرفته دفاع نکنم دست خودم نی والا منم حضور فیزیکی نداشتم اون حرکت شدنی نبود
فکر کنم دلیل اصلی تنها نقطه تاریک زندگی تیدوس منم
تو را چه شده که پاتوقیان رو با نیوتون و تسلا مقایسه میکنی.تن اونا رو تو گور نلرزونآقا جدا از شوخی نیوتون و تسلا باکره بودن، میتونیم امیدوار باشیم چیزی بشیم
گاندی هم فقط برای تولید مثل کارد میزده
بابا سس گرامی اصلا در جریان هارد و ssd نبوده ب منظور نهایتا سافت نرم افزار اومده بود نه سخت افزار:دی
اصلا اون حرکتی که سهیلا ششخول شاندوم رو دراورده نشون یارو داده خودش اخر خنگول بازیبابا سس گرامی اصلا در جریان هارد و ssd نبوده ب منظور نهایتا سافت نرم افزار اومده بود نه سخت افزار:دی
اینقدر در حال پذیرایی از عزیزان بودم که خوده سس ب من میگفت بشین یه دقه کارت دارم کاری هم جز وجنات من نداشت تازَشَم دقیقا حکایت دفاع چپی بوده ک گرم نکرده اومده تو زمین . میدونستم داستان اینه ک بازیکن گرم کرده و با خصوصیات حجومی میاوردم تو زمین
بیشتر از این که با خوده تیدوس دیالوگ هم داشته باشه با گربه ها خوش و بش میکرد
اگه واقعا نیت سلحشوری داشتن چ من باشم تو بیت چ نباشم چه در قفل باشه نتونم بیام تو چ نباشه هیچ فرقی نداشت مشخصا MatchMakingصورت نگرفته بود
الانم میگم ک طوری نی بیا هزار و اندی سس هزار جزیره و اینا هست . والا چیزی ک فراوانه در بیت و به درد من نمیخوره سس . حالا 32بیت یا 64بیت ش چه فرقی داره. ولی لزوما سس دردی دوا نمیکنه
اره دختره اومده بود با تیدوس دعای ندبه بخوننبابا سس گرامی اصلا در جریان هارد و ssd نبوده ب منظور نهایتا سافت نرم افزار اومده بود نه سخت افزار:دی
اینقدر در حال پذیرایی از عزیزان بودم که خوده سس ب من میگفت بشین یه دقه کارت دارم کاری هم جز وجنات من نداشت تازَشَم دقیقا حکایت دفاع چپی بوده ک گرم نکرده اومده تو زمین . میدونستم داستان اینه ک بازیکن گرم کرده و با خصوصیات حجومی میاوردم تو زمین
بیشتر از این که با خوده تیدوس دیالوگ هم داشته باشه با گربه ها خوش و بش میکرد
اگه واقعا نیت سلحشوری داشتن چ من باشم تو بیت چ نباشم چه در قفل باشه نتونم بیام تو چ نباشه هیچ فرقی نداشت مشخصا MatchMakingصورت نگرفته بود
الانم میگم ک طوری نی بیا هزار و اندی سس هزار جزیره و اینا هست . والا چیزی ک فراوانه در بیت و به درد من نمیخوره سس . حالا 32بیت یا 64بیت ش چه فرقی داره. ولی لزوما سس دردی دوا نمیکنه
:دیاره دختره اومده بود با تیدوس دعای ندبه بخونن
این مدلا اگر به قصد 120% ssd هم بیان باز منتظر ناز کشیدن دیفراگمنتو اسکن هستند اینو از بنچی رفتار شناس قبول کن
تنها دلیل فقط تو مزاحم بودی باید میرفتی بیت ددی نیم ساعت بعد میومدی اعلامم میکردی من میرم نیم ساعت دیگه میام که سوژه راحت باشه نه اینکه دمو دیقه بیای نسکافه بیاری گووووربه بیاری موهاتو نشون بدی
متاسفانه نه تنها همکاری نکردی بلکه سنگ اندازی هم کردی
تیدوسم ببخشت من هیچوقت نمیبخشمت never never never
باید دخول از ختنه گاه فراتر رفته باشهآقا در حد مالیدن هم باکرگی حساب میشه؟ یا حتماً باید دخول صورت گرفته باشه؟
نظرتون در مورد ناز کشیدن درستهاره دختره اومده بود با تیدوس دعای ندبه بخونن
این مدلا اگر به قصد 120% ssd هم بیان باز منتظر ناز کشیدن دیفراگمنتو اسکن هستند اینو از بنچی رفتار شناس قبول کن
تنها دلیل فقط تو مزاحم بودی باید میرفتی بیت ددی نیم ساعت بعد میومدی اعلامم میکردی من میرم نیم ساعت دیگه میام که سوژه راحت باشه نه اینکه دمو دیقه بیای نسکافه بیاری گووووربه بیاری موهاتو نشون بدی
متاسفانه نه تنها همکاری نکردی بلکه سنگ اندازی هم کردی
تیدوسم ببخشت من هیچوقت نمیبخشمت never never never
بهتر که نشد وگرنه میشد قضیه اون بنده خدایی که رفت سس عمومی زد از باکرگی دربیاد الان به یادش هر شب کفتری میرهاون همون بهتر که نشد بابا
بعدش پرید بغل یه پسر دیگه
درصورت زوکس، خودم ضربه میخوردم بعدش
منم مثل عمام دبوی در این شرایط شعب ابیطالب اقتصادی محکومم به خشک شدن @the boy