• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق باکرگان پرشین تولز

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
تاپیک خوبی ست ولی افسوسک که دوستان پشت مانیتوری همراهی نمیکنن و توصیه های ایمنی رو جدی نمیگیرند

منه سیم چینی موندم تو کتگوری خودم تنها هیشکی نمییاد تو تیم من :( فکر کن مثلا میتونی همیشه فول گربه ای باشی و پایانی هم نداشته باشه:D

پ ن : من فری نیستم دیگه :p
دیگه؟؟؟؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
دیگه امن و امان. دیگ ـه امام حسین . یه دیگ سالاد

شوما خوبی خوشی سماوری آجی جونم :cool: دیت ـه روز قدس فراموش نشه . قراره ب بهانه پلضتیشن با سیم چین و دمپایی بیفتیم ب جانه 7-8تا نر بالغ:rolleyes:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من نمیدونم اینقدر در تنگنا هستید چرا پول نمیدید سری به سانفرانسیسکو بزنید :rolleyes:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دیگه امن و امان. دیگ ـه امام حسین . یه دیگ سالاد

شوما خوبی خوشی سماوری آجی جونم :cool: دیت ـه روز قدس فراموش نشه . قراره ب بهانه پلضتیشن با سیم چین و دمپایی بیفتیم ب جانه 7-8تا نر بالغ:rolleyes:
باز هم آمدی تو بر سر راهم...

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
باز هم آمدی تو بر سر راهم...
نخیرم تو آمدی بر سرـه رانم:p

اگه بیت رو عوض کنم همه ش دلم برات تنگ میره خاله :( دیدی این نرهای تاپیک مربوطه هم همه طبل پوشالی ن . فقط پشت مانیتور علامت حاکم بزرگ شیری کومانن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نخیرم تو آمدی بر سرـه رانم:p

اگه بیت رو عوض کنم همه ش دلم برات تنگ میره خاله :( دیدی این نرهای تاپیک مربوطه هم همه طبل پوشالی ن . فقط پشت مانیتور علامت حاکم بزرگ شیری کومانن
مهار کننده آنزیم منواکسیداز

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
گویا یک سری از بیماری ها نظیر hpv خیلی احتمال خطرشون بالاست و کاندوم هم مشکلی رو حل نمیکنه
اون بیماری از طریق لمس مخاط سایر نقاط هم منتقل می‌شه. خیلیا هم می‌گیرن. این‌جور حساب کنی آدم با زنشم نباید بخوابه.

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آخه ما اینقدر زندگیه کثیف و ناسالمی داریم که اگر دخولی هم بشه اصلا هیچیه در برابر لایف استایلی که داریم D:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اون بیماری از طریق لمس مخاط سایر نقاط هم منتقل می‌شه. خیلیا هم می‌گیرن. این‌جور حساب کنی آدم با زنشم نباید بخوابه.
خب مگه بیماری خطرناکی نیست؟

بالا