iranescence
Registered User
حتما همشونم حداقل 26-7 سال سن دارن...
واقعا عجیبه
من میخوام رکورد باکرگان pt رو با رسیدن به سن 30 بزنم
حتما همشونم حداقل 26-7 سال سن دارن...
واقعا عجیبه
شرمنده فعلا رکورد دست منو بیزیه!من میخوام رکورد باکرگان pt رو با رسیدن به سن 30 بزنم
شرمنده فعلا رکورد دست منو بیزیه!
بیزی حساب نیس چون مصنوعیشو دارهشرمنده فعلا رکورد دست منو بیزیه!
رفت سس بزنه به بدن، دید ده نفر افغانی نشستن اونجا دیگه این بنده خدا هم تسلیم شد و کشید پایینتیدوس، کمپیدایی. داداش بیا بیشتر بگو برامون از تجربیاتت. کنجکاو شدم زوایا و خفایای جدیدتری از اون روز ناکامیت بشنوم.
@Tidus
شاهد عینی هم داشته مثل اینکه.رفت سس بزنه به بدن، دید ده نفر افغانی نشستن اونجا دیگه این بنده خدا هم تسلیم شد و کشید پایین
شعله گاز رو میگم
حاچ فری @Dodge Super Bee کاملا در جریانن آن جریان به چُخم بنده بود و به شخم بریده پشمک (گوربه حاچ فری) واگذار نمودم.تیدوس، کمپیدایی. داداش بیا بیشتر بگو برامون از تجربیاتت. کنجکاو شدم زوایا و خفایای جدیدتری از اون روز ناکامیت بشنوم.
@Tidus
نه خوشم اومد از استدلالتحاچ فری @Dodge Super Bee کاملا در جریانن آن جریان به چُخم بنده بود و به شخم بریده پشمک (گوربه حاچ فری) واگذار نمودم.
من اصولا این چیزا رو ناکامی بحساب نمیارم-ناکامی موندن تو این خراب شده س.
افتک هم تو اکیپ شماست؟ اونو نبردید؟ اکیپی میاید پیتیحاچ فری @Dodge Super Bee کاملا در جریانن آن جریان به چُخم بنده بود و به شخم بریده پشمک (گوربه حاچ فری) واگذار نمودم.
من اصولا این چیزا رو ناکامی بحساب نمیارم-ناکامی موندن تو این خراب شده س.
دمدمای چهل که میشه عقلش کاملتره. از خودش میپرسه بعد این همه زندگی چه حاصلی اندوختم؟ اونجاست که بحران چهل سالگی میشینه رو آدم.نه خوشم اومد از استدلالت
کم کم داری رگه های پخته شدنو نشون میدی کلا 30 به بالا و کمی بیشر مرد عقلش میاد سر جاش و از پایین تنه ش کمتر فرمان میگیره
من که تقریبا رسیدم بهشدمدمای چهل که میشه عقلش کاملتره. از خودش میپرسه بعد این همه زندگی چه حاصلی اندوختم؟ اونجاست که بحران چهل سالگی میشینه رو آدم.
هرچند من هنوز نرسیدم به اون بحران، ولی تصورشم سخته.
تو طرف روشن ماجرا،من که تقریبا رسیدم بهش
این کامنتو پارسال تو همین پاتوق نوشتم باز کپیش میکنم :
" بچگی و نوجوونی عالی بود جوونی هم خوب بود اما هر چی به میانسالی نزدیک شدم بد شد
این بحران میانسالی واقعا یه حس گنگ و ازار دهنده ای هست اینکه نصف عمرتو خوش گذروندی اما نصف دیگه ش مونده که قطعا به خوشیه نصفه اول نیست
اینکه همه چیو تجربه کردی از عشق بگیر تا لذتهای زندگی و بقیه چیزها و دیگه لذت چندان دیگه ای نمونده
اینکه به بلوغ ذهنی کامل میرسی هر چند که ظاهرا افکارت استیبل و اروم شده اما همین ارامش ثبات و راکد موندن عذاب اوره
اینکه جسم و روحت دیگه کشش و قدرت سابقو نداره
و در اخر اینکه دایم در این افکار باشی که در گذشته چرا اینطور شد چرا اینکارو نکردم چرا اون تصمیم رو نگرفتم و کلا خودت و سرنوشتت رو مرتب انالیز کنی، همه و همه اینا تا حدودی ازار دهنده هست
بهش میگن بحران میانسالی
کلا نیمه اول زندگی واقعا خوبه بعدش دیگه زیاد جالب نیست "
یه قسمت بزرگ و زیبای زندگی لذت کشف کردن پیرامون خودته وقتی سنت پایینه این لذت کشف کردن و تجربه کردن هم خیلی قویه هم خواسته هات ساده تر و دست یافتنی تره
هر چی میگذره به واسطه سنت و تجربه ت این کشفیات پیرامون خودت کمتر و دست نیافتنی تر میشه چون قبلتر خیلی چیز ها رو کشف و تجربه کردی دیگه چیز زیادی نمیمونه هر چی هم میمونه اون قسمتهای بزرگ و دست نیافتنیه
البته این به این معنی نیست که بحران 40 سالگی اخر دنیاست خیر خوبی زندگی اینه همیشه برات سوپرایزهایی داره
این متن هم یکی از زیباترین دیالوگ فیلمهایی بود که دیدم سینما دوستان حتما ببینن فیلمو
بعضی وقتا فکر می کنم همه ی احساساتی که لازمه تجربه کردم
و از اینجا به بعد دیگه احساس جدیدی نخواهم داشت.
هرچی هست فقط یه نسخه ی ضعیف تر از احساساتیه که قبلا داشتم.
" فیلم Her / کارگردان: اسپایک جونز (Spike Jonze) "