تو ناکره حساب میشیمن باکره حساب میشم؟
الان خودت در چه وضعی هستی نفسی؟حتی اگه باکره هم نباشی . هیچ است تهه این هیچ . تکبـــــــــــــــــــیر اما فری علیه خیار مشاهده پیوست 1208830
در اصن یه وضعیالان خودت در چه وضعی هستی نفسی؟
از کجا آمارمو داری پلیددر اصن یه وضعی
این همه خوشگل کننده میفروشی به ملت . یکیو پیدا نکردی با مدادت خوشگل کننده بمالی بهش
همه خوشگل کننده فروشارو میشناسم . یه حسی بهم میگه فلانی خوشگل کننده فروشه . همه م از تولیدیهای احمد آباد میخرن به اسم فغانسه میفروشناز کجا آمارمو داری پلید
الهه آتش هم خوشکل کننده میفروشه؟!!!همه خوشگل کننده فروشارو میشناسم . یه حسی بهم میگه فلانی خوشگل کننده فروشه . همه م از تولیدیهای احمد آباد میخرن به اسم فغانسه میفروشن
اون از شارژ ایرانسل رسید به خوشگل کننده فروشی . هر غلطی میکنه تو زندگی ش یه سیخی به جیب من میزنه اول آخر . اینا همه بچه های خودم ن . شیرـه من تو رگهاشون جریان دارهالهه آتش هم خوشکل کننده میفروشه؟!!!
300 هزار تومن خوشکل کننده از محله مون میخرم احمد آباد کودم دوقوز آبادیه در ضمن جا مدادی بهتر از مدادههمه خوشگل کننده فروشارو میشناسم . یه حسی بهم میگه فلانی خوشگل کننده فروشه . همه م از تولیدیهای احمد آباد میخرن به اسم فغانسه میفروشن
300بخری که 320 بفروشی که چیپس آخه . همه این 300 هارو تعداد اینجا 200 میخری . برای شوما ها که دنیا یک پنجره ست که توش جا مدادیه . مداد که هیچ اون دوتا پاک کن تراش ت میچینم برات300 هزار تومن خوشکل کننده از محله مون میخرم احمد آباد کودم دوقوز آبادیه در ضمن جا مدادی بهتر از مداده
دوستان نیازمند راهنمایی در مورد پارکینگ واسه پورشه mACAn هستم.
متاسفانه پارکینگ خونه خودمون جا نداره و از 365 روز 370 روزش پره.
دوستان زیادی هم ندارم که پارکینگ داشته باشن واسه پورشه ماکان
تو خیابون هم که نمیشه پارک کرد یا جنگل و کوه و اینا
مرا هدایت کنید در این امر
پ.ن: در متن بالا از الگوریتم رمزنگاری استفاده شده است. دیگه خودتون بدونید مقصود چیست
با تشکر از سهام داران سندیکا کامیون داران:
@سرندی پیتی
@zgg123
@Engel
@حیدر
@Dodge Super Bee
@خاله میترا
@gone girl
@redmag
@Moein TN
@prn روی راهنماییت حساب ویژه باز کردم:general504:
دارم به ۳۰ میرسم و به ۳۵ فکر میکنم اگه ۴۰ نرسم و رد نکنممن میخوام رکورد باکرگان pt رو با رسیدن به سن 30 بزنم
رکوردتون چقدره ؟ !شرمنده فعلا رکورد دست منو بیزیه!
فریو ضرفه مار
اونم مثل خودش پسرهالهه آتش هم خوشکل کننده میفروشه؟!!!