این تیداس سس پولی میزنه ازش پرسیدیم پول از کجا میاری گفت نون میدهمبهتر که نشد وگرنه میشد قضیه اون بنده خدایی که رفت سس عمومی زد از باکرگی دربیاد الان به یادش هر شب کفتری میره
این تیداس سس پولی میزنه ازش پرسیدیم پول از کجا میاری گفت نون میدهمبهتر که نشد وگرنه میشد قضیه اون بنده خدایی که رفت سس عمومی زد از باکرگی دربیاد الان به یادش هر شب کفتری میره
"Shame on you"حالا همه مشکلات مملکت حل شده و پراید ۱۰۰ میلیونی شده ۱۴ میلیون فقط باکره گی سهیل مونده لاینحل ؟
Shame of you
اسم این بانوی زیبا چیه؟هر باکرهای تو یه مقاطعی دچار یه سری دوگانگیها میشه. شرح و توضیح در شکل زیر:
مشاهده پیوست 1178139
Melora Hardinاسم این بانوی زیبا چیه؟
خیار تو اگزوز این پیراید! نخواستیم آقا کی پیراید میخواد بزار نگه دارن ازش ترشی بگیرنحالا همه مشکلات مملکت حل شده و پراید ۱۰۰ میلیونی شده ۱۴ میلیون فقط باکره گی سهیل مونده لاینحل ؟
Shame of you
چند مورد سریال همین سبکی معرفی کنMelora Hardin
خیلی جیگره ❤. هم از لحاظ چهره، هم از لحاظ تناسب اندام ❤.
اسم این سریالم "The Office" هست. اگه ندیدی، توصیه میکنم بذارش تو لیستت. عالی.
اگه میخولی سریالی ببینی که تو این مایهها باشه، این چهار تا رو چک کن.چند مورد سریال همین سبکی معرفی کن
این بانو شأن نزول داره از بس هذا من فضل ربیه
سوسک توشون هست؟اگه میخولی سریالی ببینی که تو این مایهها باشه، این چهار تا رو چک کن.
Brooklyn Nine-Nine
Scrubs
The Good Place
Arrested Development
معذرت میخام مگه طرف ژنده نبوده؟از چی اسیب میخوردی؟اون همون بهتر که نشد بابا
بعدش پرید بغل یه پسر دیگه
درصورت زوکس، خودم ضربه میخوردم بعدش
منم مثل عمام دبوی در این شرایط شعب ابیطالب اقتصادی محکومم به خشک شدن @the boy
اوهومسوسک توشون هست؟
دوبله ن؟اگه میخولی سریالی ببینی که تو این مایهها باشه، این چهار تا رو چک کن.
Brooklyn Nine-Nine
Scrubs
The Good Place
Arrested Development
نمیدونم. شاید یه سایتی اینارو دوبله هم کرده باشه. ولی بعید میدونم. زبون اصلی که بهتره. لیسنینگت هم قوی میشه.دوبله ن؟