• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق تیره بختان و بیچارگان پاتوق

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
من احساس بدبختی نمیکنم
ولی...
از اینکه عمرم اونطوری که می خواستم این 27 سال نشده خیلی ناراحتم
شاعر میگه:
زمان میگذرد
رودخانه میغلتد

زمان هم مثل رودخونه است، شاید فردا هممون اون زندگی که می خوایم برسیم ولی رودخونه ای که آبش رفته اون آب دیگه بر نمیگرده
به این فکر کن که شاید فردایی نداری
همیشه یادم دادن دنبال چیزی که از دست دادی نباش ،فقط مغلوبت میکنه .
منم دوست داشتم زندگیم یه طور دیگه بود .به اون چیزی که باور دارید اصن همه مسله مالی نیست .فقط ارامش .
الان من رفیقای چندین و چند سالم همه رفتم پی زندگیشون .تک و تنها موندم و خوشحالم مسیرشون پیدا کردن .من از یه طرف برو دکتر از یه طرف یه رابطه هچل هفتی که نه میشه ول کرد نه میشه چسبید .حس مستقل بودن یه طرف نگهداری از پدر و مادر یه طرف باز شکر خدا شادیم .تازه کلی دلتنگی ادمایه مختلف یه طرف دیگه که هیچ کاریش نمیشه کرد .
میدونی دوست دارم برم سفر یکسال همینجوری بدون مسیر تنها هیشکی ازم خبر نداشته باشه ببینم چی میشه .
اخر همه این داستانا ماها میمیریم فقط حسمون باقی میمونه.
هیشکی نمیتونه بگه اون دنیا (اگر باشه)(به اون معنی)اگر بهتر بود چرا خودش نمیره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بحران یعنی ده سالگی ، بیست سالگی ، سی سالگی ...

والا نمیدونم چرا هر دهه که شروع میشه اینقدر اتفاقات بد میوفته ...
بحران با به دنیا اومدن تو این مملکت شروع میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بشمارین نداشته‌هامون هزار هزارتا کهکشونه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اینکه زندگی مسیر خودش رو طی بکنه و ساعت همینطوری ثانیه بندازه و بشنوی و ببینی چطور دنیا و هر چی داخلش هست در حال تغییره ، خیلی میتونه دردناک باشه ..

چشمات رو ببندی و گوشات رو بگیری که نبینی و نشنوی هم فایده نداره ، اسیر شدیم تو باتلاقی که توش بدنیا اومدیم و از روی فراموشکاری ، زجرمون رو زنجیره ای انتقال دادیم و زنده نگهش داشتیم ...

خواب تو طبیعت انسان باعث حذف چرندیات و اتفاقات ناخوشایندیه که ضروری نیستن و برای زنده موندن باید فراموش بشن ، اتفاقات روز گذشته که برامون کشنده هستن فردا حکم خاطره دارن اما زخمی که به تن باشه هر روز دردش و ردش تازه است و چی میشه اگر این زخم و دردش خوب نشه و هر روز جای جراحت بیشتر و عفونی تر بشه ؟ روزی میرسه که آرزوی مرگ کنی ، اما انسان حقیر و ضعیفه در مقابل هر چیزی که مبهم و گیج کننده است در مورد راه ها و کارهایی که نرفته و انجام نداده خصوصا اینکه اعتقاداتی همراهش باشه ، بالاخره روزش میرسه که شاخه خشک و تیغ داری رو که گرفتیم باید رها کنیم و بپریم یا خودمون میپریم یا تیغ های زهر دار بدنمون رو پاره پاره میکنن و پرتمون میکنن ، دست خودمونه یک روزی تجربه میکنیم فرار از باتلاق و گندآبی که تا خرخره توش اسیریم ....

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
زندگی اونجاش که فکر میکنی قراره آخریش باشه ، اما به پلک زدنی میینی تو چه منجلابی گیر کردی و مغزت توانایی باور نداره ؛ کاش میشد روی همه این مشکلات یه نوشابه هم خورد تا بشوره ببره !

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
زندگی اونجاش که فکر میکنی قراره آخریش باشه ، اما به پلک زدنی میینی تو چه منجلابی گیر کردی و مغزت توانایی باور نداره ؛ کاش میشد روی همه این مشکلات یه نوشابه هم خورد تا بشوره ببره !
خیلی ها با اسید این کار می‌کنند
تو این چند وقت اینقدر خودکشی دیدم که نگو

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من به شخصه از اینکه نتونستم خوب درس بخونم احساس بدی دارم. راستش دوست داشتم تو یک رشته بهتری تحصیل می کردم و در نهایت می تونستم تجربه حضور تو دانشگاه های خوب جهان رو پیدا کنم و در انتها هم یک کار خوب تو یک شرکت معتبر پیدا می کردم. در کل از اینکه نتونستم خوب درس بخونم احساس بدی دارم.

چیزهای دیگه ای هم هست که باعث میشه کمی ناراحت بشم مثل یکپارچه نبودن خانواده ام، جنس مخالف و غیره.

اما چه میشه کرد. حس می کنم با مسن تر شدنم تحمل غم ها برام راحت تر شده. اگر اینطوره که بی صبرانه منتظر 60 سالگیم هستم :)

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
هیچ غلطی نکردم تو زندگی اصن هم پشیمان نیستم :ROFLMAO: اونایی هم که دوییدن الان در 32سالگی متوجه شدن کاش نمییدوییدن . الکی هم *امید* نفروشید به کسی *امید* شرایط و ظوابط میخواد عین چاخان های دیگه یی که زیادجریان داره تو زندگی ماها مثل : محدودیت خلاقیت میاره! امید داشته باش ! آینده روشنه! آره تینیجر بودیم به ماهم از این حرفا میزدن آینده رو میسازن منتظر نمیشینن مثل ما که با تغییر رییس جمهوری آینده متحول بشه با کلید و شال سبز و بنفش !

نفرات برتر کنکور همه از سه دهک بالا جامعه ن . تاپ دانشگاه ها 95% سه دهک بالا جامعه ن و مابقی هم سهمیه . تو سیکل مافیایی و آموزش پرورش اقتصادی دقیقا کدوم امید رو دارید تزریق میکنید به بچه های طبقه متوسط و ضعیف

کلا یک سیکله یا میرن شاغل میشن یا میرن درس میخونن جفتش هم ختم به پول در آوردن میشه .

هم سن و سالهارو نگاه میکنم مثل دهه 60یی ها همه ازدواج کردن . ازدواج های بی پایه و اساس که صرفا جو گیری های جنسی بودده و الان توش موندن عجیب غریب . یک مورد متاهل نرمال سراغ ندارم

یکسری از این دهه 60یی ها بچه هم زاییدن چندتا چندتا . بچه تینیجر شده و تو 16سالگی بچه به این نتیجه رسیده اگر یک زن و مرد حوصله همدیگه رو ندارن شکاف شدید عقیدتی مذهبی دارن چرا منو زاییدن و چرا وقتی پول نداشتن در یک محله بَد با محیط بَد درکنار مدرسه بَد منو گرفتار کردن

مردم فکر میکنن نسلهای جدید چه باهوش شدن ! نخیر دهه های قبلی خیلی سره کار بودن و نمیدونستن چی رفته تو پاچه شون . هرکی هم ازدواج جنسی کرده و پول نداشته و تو محیط بیخودی بچه به دنیا آورده اساسا از بیخ غلط کرده بچه باید تُف کنه تو چشم همچین ننه بابایی . رسما این عوامل بَد موجبات لوزر شدن یک فرزند دیگه رو فراهم میکنه

این بازیگرها و فوتبالیست ها و پولدارها احمق نیستن که بچه شون رو از همون 7سالگی میفرستن آمریکا و اروپا برای تحصیل . اینایی که من میبینم بچه زاییدن بچه تازه وارد مافیا آموزشی کشور شده و بعدش 18سالگی میره وارد مافیا کنکور میشه . سالی صدها هزار میلیارد در آمد آموزش پرورش از حماقت بسیاری از این پدرمادر هاست که فکر میکنن بچه شون تو این مدارس و سیستم آموزشی در حال رشد هستن !

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
deadcrazy.gif

بالا