robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
یادش بخیر این تاپیکو خودم زدم
نفرین بر این زندگانی که فقط حسرت سهم ما شد
سهم ما
سهم بدبختی هاست
یادش بخیر این تاپیکو خودم زدم
نفرین بر این زندگانی که فقط حسرت سهم ما شد
سگ بدبخت، هنوز هنگه. نمیدونه چیکار کنه.
والا دوستی با جنس مخالف اصلا سخت نیست، فقط و فقط وقت و حوصله میخواد. آدم بیکار باشه خیلی راحت میتونه بره دنبالش و نتیجه بگیره. من واقعا درک نمیکنم چرا دبوی دست دست میکنه و کار خودشو سخت کرده. اونم تو اصفهان با چند میلیون جمعیت
حالا اگه دوران دهه 60 و 70 با اون همه محدودیت و سختی ها بود یه چیزی.. الان که این همه آزادی و فرصت هست.
سس بازی به نظر من یه جور مهارت هست که با کسب تجربه میتونی به موفقیت برسی. اگه دبوی منتظره الناز شاکردوست بیاد توی مغازه اش و بگه دبوی میخوام برات فلوت بزنم. که اون اصلا یه مسئله جدا هست.
باید اول از کیس های پایین تر و ساده تر شروع کرد و مرحله به مرحله جلو رفت... این وسط جواب نه هم میشنوی و برات عادی میشه این مسئله و چند تا سس هم خراب کنی و به نتیجه نرسی تا آخرش فوت و فنش بیاد دستت
این که نمیشه تو خونه بشینی و منتظر باشی که یکی بیاد بگه عزیزم کی باهم بخوابیم
مگه دبوی اصفهانیه من فکر می کردم از تهرانه1- مبارکت باشه انشاالله بیشتر بشه
2- اگر چنین مبالغی در دست داری بیا برو زندگیتو بکن. به بطالت بگذرون. فقط یه بار دنیا میایی.
3- خدمت اقتصادی توی این مملکت یعنی خودزنی.
4- ماهی 5 تا 10 میلیارد درآمد واقعاً کمه. سعی کن بیشتر در بیاری. اصلاً همشو در بیار بزار همه ببینن!!!!!
ولی بدون شوخی میگم از چند روز زندگیت استفاده کن. تجربه کردم که میگم.
قانونش قانون خوبیه منتها پر از باگه و طبق معمول این بیشرفای دزد از یه سری باگهاش به نفع خودشون استفاده کردن که ملت و رو سرکیسه کننی بدبختی به بقیه بدبختی های زندگی اضافه شد
تمام تخفیفات ی که روی بیمه ثالث داشتی با تعویض پلاک از بین میره
برای مالک میشه
هر قانونی اگر درست اجرایی بشه خوبقانونش قانون خوبیه منتها پر از باگه و طبق معمول این بیشرفای دزد از یه سری باگهاش به نفع خودشون استفاده کردن که ملت و رو سرکیسه کنن
چرا اخهکجایی مرگ؟ بیا در آغوشم بگیر...
کاش نیست میشدم و دیگر نشانی از من باقی نمی ماند ..حتی در ذهن هیچ کسی..