پوستشون کلفت شده دلار 12تومنی بهشون ساختهتو ۲۰۱۹ انگار اینجا کسی دیگه احساس بدبختی نمیکنه
بدبختی تمومی ندارهتو ۲۰۱۹ انگار اینجا کسی دیگه احساس بدبختی نمیکنه
خیلیا امیدوار بودنتو ۲۰۱۹ انگار اینجا کسی دیگه احساس بدبختی نمیکنه
تو ۲۰۱۹ انگار اینجا کسی دیگه احساس بدبختی نمیکنه
ایشان به مقام "فنا" و نیستی نایل شده و دربند زر و زیور دنیوی نیستخوشبختی را از دبوی بیاموزید
نهار نون و سیب زمینی میخوره در همین حال در حال تالیف کتاب "کیمیاگری نوین" هم هست :general601:
اتفاقا موضوع کتابش اگر اشتباه نکنم بازیافت طلا بود :general609:ایشان به مقام "فنا" و نیستی نایل شده و دربند زر و زیور دنیوی نیست
نهایت موفقیتش در طول زندگیش شاید حفاری چاه سس باشه در آخر عمرش... ...خوشبختی را از دبوی بیاموزید
نهار نون و سیب زمینی میخوره در همین حال در حال تالیف کتاب "کیمیاگری نوین" هم هست :general601:
والا دوستی با جنس مخالف اصلا سخت نیست، فقط و فقط وقت و حوصله میخواد. آدم بیکار باشه خیلی راحت میتونه بره دنبالش و نتیجه بگیره. من واقعا درک نمیکنم چرا دبوی دست دست میکنه و کار خودشو سخت کرده. اونم تو اصفهان با چند میلیون جمعیتنهایت موفقیتش در طول زندگیش شاید حفاری چاه سس باشه در آخر عمرش... ...
نگاه خودت نکن که با نگاه کردن حامله میکنیوالا دوستی با جنس مخالف اصلا سخت نیست، فقط و فقط وقت و حوصله میخواد. آدم بیکار باشه خیلی راحت میتونه بره دنبالش و نتیجه بگیره. من واقعا درک نمیکنم چرا دبوی دست دست میکنه و کار خودشو سخت کرده. اونم تو اصفهان با چند میلیون جمعیت
حاجی من داغونم زندگیم رو هواست پول ندارموالا دوستی با جنس مخالف اصلا سخت نیست، فقط و فقط وقت و حوصله میخواد. آدم بیکار باشه خیلی راحت میتونه بره دنبالش و نتیجه بگیره. من واقعا درک نمیکنم چرا دبوی دست دست میکنه و کار خودشو سخت کرده. اونم تو اصفهان با چند میلیون جمعیت
حالا اگه دوران دهه 60 و 70 با اون همه محدودیت و سختی ها بود یه چیزی.. الان که این همه آزادی و فرصت هست.
سس بازی به نظر من یه جور مهارت هست که با کسب تجربه میتونی به موفقیت برسی. اگه دبوی منتظره الناز شاکردوست بیاد توی مغازه اش و بگه دبوی میخوام برات فلوت بزنم. که اون اصلا یه مسئله جدا هست.
باید اول از کیس های پایین تر و ساده تر شروع کرد و مرحله به مرحله جلو رفت... این وسط جواب نه هم میشنوی و برات عادی میشه این مسئله و چند تا سس هم خراب کنی و به نتیجه نرسی تا آخرش فوت و فنش بیاد دستت
این که نمیشه تو خونه بشینی و منتظر باشی که یکی بیاد بگه عزیزم کی باهم بخوابیم
مطمعنی اونیکه پشتت بوده و کمکت کرده آبی آبی آبی نبوده؟پس پاک بمونه و پاک از دنیا بره
اینقدر سطحی نگر نباش.
همه دخترا پول پسرت و گدا که نیستن.
دختر بوده خرج رفیقمو میداده. یا دنگشو خودش حساب میکرده..
اول کار باهاش حرف میزنی دیگه اونم شرایط را درک میکنه. اگه خواست که خب..اگر هم نخواست بسلامت و نفر بعدی
بستگی به خودت داره چطور حرف بزنی و شرایط بگی.
تو فکر میکنی فقط خودت توی دنیا بی پول هستی و مشکلات داری... خیلی ها مثل تو هستن یعنی همه اونا بیان زانوی غم بغل بگیرن و نا امید باشن.
آدمی با امید زنده هست و برای هدفش باید تلاش کنه.
حالا این وسط هم ممکنه شکست بخوره و نتیجه نگیره
بهتر از این هست که هیچ کاری نکنی و بدون لذت بردن از دنیا به نیستی برسی
------
شاید یادت بیاد
من سال 96 تو اوج شکست و مشکلات بودم. از نظر روحی و مالی داغون بودم.
همش اینجا غمگین بودم...
یه روز @Engel اومد گفت این چه وضعشه بس کن دیگه
همونجا بهم یک تلنگر وارد شد و تونستم خودمو از بدبختی ها نجات بدم. هیچوقت فکر نمیکردم بتونم به اون روزها برگردم.ولی تونستم
واسه همین کاربر engel را یکی از بهترین و صمیمی ترین دوستانم در اینترنت میدانم
آبی آبی که دنبال تو بود..یادت رفته:general108::general108:مطمعنی اونیکه پشتت بوده و کمکت کرده آبی آبی آبی نبوده؟
اینو سیگاری هام میگن :general703:پس پاک بمونه و پاک از دنیا بره
شاید میخوان مسیر های منتهی به گاج رو برای دیگران آشکار کننخوشبختی را از دبوی بیاموزید
برای هر طبقه اقتصادیی هم قطاری هست..حاجی من داغونم زندگیم رو هواست پول ندارم
ببرمش نون و سیب زمینی بهش بدم تیرکش؟