robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
یادش بخیر اینو پدرم اون زمان 13 تومن برام خرید:general503: چقدر نوستالژیک..
:general503::general503::general503::general503::general503:
یادش بخیر اینو پدرم اون زمان 13 تومن برام خرید:general503: چقدر نوستالژیک..
بابام بهم گفت بیا برات ps1 بخرم..گفتم نه گرونه واسم سگا بخر
سال 1998 یکیشو از آلمان خریدیم آوردیم ایران البته همراه با دو تا بازی اریجینال که از همونجا خریده بودیم. تا چند وقت همون دو تا زو بازی می کردیم. بعد که بازی های جدید موجود تو بازار ایران رو براش خریدیم متوجه شدیم که سیاه و سفید اجراشون می کنه چون سیستم رنگی اون بازیها فقط با کنسول های موجود در بازار ایران سازگار بود و با سیستم رنگی اینی که خریده بودیم -که سفارش اروپا بود- فرق می کرد. برا همین مجبور شدیم بدین هدش رو عوض کنن. ظاهرا درست شد ولی فقط کمتر از دو سال مثل آدم کار کرد و بعدش شروع کرد به اذیت کردن (طرف جنس آشغال استفاده کرده بود، از اینا که مهمون چند وقت بیشتر نیستن). هنوزم دارمش ولی الان 15 ساله که ازش استفاده نکردم :general505::general503::general503::general503::general503::general507::general507:
وات ایز دیس ؟
تولدش نزدیکهوات ایز دیس ؟
واوووو ، ام سیتولدش نزدیکه
وات ایز دیس ؟
[+]اوفففف. این کیه تو آواتارت ؟ برم به آرمان جونم خیانت کنم با این دوست بشم
بنر تبلیغی مستقر در پاتوق بدبختان پی تیوات ایز دیس ؟
سال 1998 یکیشو از آلمان خریدیم آوردیم ایران البته همراه با دو تا بازی اریجینال که از همونجا خریده بودیم. تا چند وقت همون دو تا زو بازی می کردیم. بعد که بازی های جدید موجود تو بازار ایران رو براش خریدیم متوجه شدیم که سیاه و سفید اجراشون می کنه چون سیستم رنگی اون بازیها فقط با کنسول های موجود در بازار ایران سازگار بود و با سیستم رنگی اینی که خریده بودیم -که سفارش اروپا بود- فرق می کرد. برا همین مجبور شدیم بدین هدش رو عوض کنن. ظاهرا درست شد ولی فقط کمتر از دو سال مثل آدم کار کرد و بعدش شروع کرد به اذیت کردن (طرف جنس آشغال استفاده کرده بود، از اینا که مهمون چند وقت بیشتر نیستن). هنوزم دارمش ولی الان 15 ساله که ازش استفاده نکردم :general505:
فقط ایرانه که گورخواب داره, خودمان را بگذاریم جای آن ها
اون ها هم یه روزی زندگی داشتن
کسی جز خوده آدم مسئول خوشبختی و یا بدبختی خودش نیست (امام ضوپر بی علیه خیار)
اگه بپذیریم که ما از خودمون اراده ای نداریم چی؟
خواست ما نبوده تا وارد این جهان بشیم. زیبایی، هوش، اخلاق و دیگر چیزهایی که به صورت ژنتیکی به ما به ارث رسیده باز هم دست خودمون نبوده. چه در خانواده فقیری به دنیا اومده باشیم و چه در خانواده پولدار باز هم ما حق انتخابی برای گزینش نوع محیطی که قرار هست در اون باشیم نداشتیم.
چطور ممکنه که تمامی مواردی که به صورت مستقیم بر ما اثر می گذارند (صفاتمون) و چه به صورت غیر مستقیم بر ما اثر می گذارند (محیط) انتخابشون از ید قدرت ما خارج بوده ولی بعد بگیم ما اختیار داریم؟
همین الان می تونن اراده شما رو با تحریک های الکتریکی که بر روی مغزت انجام میدن به چالش بکشن.
کاربران اینستاگرام ۶۳ درصد بیشتر از سایرین احساس بدبختی میکنند....
نتایج تحقیقات انجمن سلطنتی بهداشت عمومی بریتانیا حاکی از آن است که اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است و کاربران این شبکه اجتماعی بسیار بیشتر از کاربران دیگر شبکهها احساس بدبختی میکنند.
براینکه جزء 63 نیستی....پس چرا من احساس خوشبختی میکنم