سرندی پیتی
Registered User
نمیدونم از بخت بدهای بابا :general507: ناراحت شدم واقعا
حالا چرا تمامی این مشکلات با هم و همزمان اومدن سراغتون؟ حدودا چند سالتونه؟ احتمالا اون زمانی که مشکلاتتون شروع شد در آستانه 30 سالگی نبودید؟
نه 24 / 25 سالمه
نمیدونم از بخت بدهای بابا :general507: ناراحت شدم واقعا
حالا چرا تمامی این مشکلات با هم و همزمان اومدن سراغتون؟ حدودا چند سالتونه؟ احتمالا اون زمانی که مشکلاتتون شروع شد در آستانه 30 سالگی نبودید؟
توکه بیماری نادر نداری.. خودت سر خودت بلا میاریشوما تیره بختید منه بیماری های نادر صورتی بختم لابد:/
سرنتی پیچیپس بیا ببرمت یه جا ردیفت کونم
نموخوام تو کل زندگیم همین 2تا شخم مونده میخوای ببریش؟:general507:شوما تیره بختید منه بیماری های نادر صورتی بختم لابد:/
سرنتی پیچیپس بیا ببرمت یه جا ردیفت کونم
نموخوام تو کل زندگیم همین 2تا شخم مونده میخوای ببریش؟:general507:
آقا یه سوالیه عطاری گفت ماست نخور - شیر نخور - بادمجون نخور و .......... منم راعایت کردم الان حدود 20 الی 30 درصد کمتر شده لرزم
فقط تب سنتی
پای مرغآقا یه سوال
در نبود ماست و شیر و لبنیات پس کلسیم از کجا باید تامین بشه؟ طب سنتی دستوری نداره؟؟
گناه دارهپای مرغ
رفیق داری تو دنیای موازی زندگی میکنی یا همینجایی با خودمون؟؟ تو اینجا کسی آدما رو به شخم چپشون نیست چه برسه به حیوانات حالا اونم حیواناتی که تو سبد غذایی همه دنیا هستنگناه داره
دست از سر این مرغای بدبخت بکشید
https://forum.persiantools.com/threads/گوشت-كمتر،-زندگي-بهتر-حاوی-عکس-های-دلهره-آور.887402/
آقا یه سوال
در نبود ماست و شیر و لبنیات پس کلسیم از کجا باید تامین بشه؟ طب سنتی دستوری نداره؟؟
پای مرغ
در بین خشکبار مثل اینکه خرما هم کلسیم داره ولی نمیدونم در حدی هست که جایگزین لبنیات بشه یا نهداره خیلی از مواد خاصیت خیلی بیشتری از شیر و ماست و ..... دارن
نمونه اش کنجد بو نداده یه بسته بزرگش 2 هزار تومنه
3 برابر شیر کلسیم داره
این یه نمونه اشه
همین سنجد برا مفصل سازی - پا درد - استخاون درد - باسازی استخوان و ........ خیلی خوبه
به کاهدون زدی آبی جون :general506::general405:اینجا پاتوق تیره بختانه؟ بیشتر میخوره پاتوق پای مرغ و خشکبار خوران باشه
بادام درختی روزی 4-5 تا!آقا یه سوال
وقتی پوکی استخوان گرفتی می فهمی:general304:کمبود کلسیم چه ربطی به تیره بختی داره:general506::general506:
از من بدبخت تر كجا هست اخه؟
دم عيدي
دانشگاه ٢.٥ ميليون ازم اضافه شهريه گرفته پس هم نميده! :general602:
میدونین گفتن زیاد از بدبختی و تیره روزی ها باعث افزایششون میشه؟