سلام ممنون بابت نگرانی و پرسش
راستش شخصیتم جوریه که چیزی از مشکلاتم به کسی نمیگم حتی خانواده اما اینجا چون مجازی هست و یوزرهای مجازی و کسی کسی رو نمیشناسه منم مشکلی با گفتنش ندارم
مشکل اصلی من اینه که نمیدونم چه بیماری هست و چه مشکلی دارم یعنی چجور بگم اینجوری نیست که بگم مشکل از پامه یا دستم یا شکمم یسری دومینوی مشکلات دارم
1سال پیش بود حدودا که بدنم داغ شدید شدید میشد همراه با خارش در حدی که 3 یا 4 شب از خواب بلند میشدم میرفتم تو هوای آزاد لباسم رو درمیاوردم اوایل فکر میکردم مشکل پوستی هست غافل از اینکه مشکل داخل بدنه رفتم دکتر پوست یسری دارو فایده نداشت بعد از چنتا دکتر و چند سری آمپول فیل کُش یزره در حد 20 یا 30 درصد بهتر شده بودم تا اینکه دوباره یه مشکل جدید سوختگی پوستی پیدا کردم بازم دکتر و دارو و عدم فایده و سری جدید مشکل ایندفعه مشکل ادراری بود درحدی که هر 20 دقیقه باید میرفتم دسشویی البته این قضیه ادامه داشت یسری دوشواری ها رو ننوشتم که متن طولانی نشه خسته شید مث مشکلات گوارشی شدید و خشکی لبی که صبحا خون میخوردم بعد بیدار شدن
البته الان 2تا3 ماهی میشه که به لطف نسخه های دستنویس خودم تو دفترچه خدمات درمانی افراد خانواده و دریافت دارو + کم کردن وزن حدود 7 یا 8 کیلو با اینکه بدنم قبلا هم تقریبا لاغر بودم + پیاده روی 10 هزار قدمی روزانه مشکلاتم در حد 40 تا 50 درصد کمتر شده :general105:
#وقتی داشتم این متن رو مینوشتم یه چیزی یادم اومد خداییش نمیدونم بخندم یا گریه کنم :general304: من دفترچه خدمات درمانیم حتی 1 ورق 1 ورقشم تو این 5 یا 6 ساله استفاده نکرده بودم و دقیقا روزی که این مشکلات برام پیش اومد تاریخ انقضاش تموم شد برا تمدیدشم باید یه نامه اشتغال به تحصیل نمیدونم چه کوفتیه از دانشگاه ببری تا تمدید کنن ولی من 1 هفته قبلش از دانشگاه انصراف داده بودم
#امیدوارم کسی هیچوقت به دفترچه خدمات درمانی نیازی نداشته باشه ولی خداییش اونجا فهمیدم چیز خوبیه این زنای حامله هی فرت و فرت میومدن سونوگرافی تا تولشون رو ببینن نیم ساعت طول میکشید همش میشد 10 هزارتومن مال من بدبخت که 5 دیقه هم نشد شد 200 و خورده ای هزارتومن
#الان که متن رو دوباره مرور کردم خیلی طولانی شد شرمنده