• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق تیره بختان و بیچارگان پاتوق

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
به جملات زیر فکر کرده و جاهاي خالي را پر كنيد ..

۱. مهمترین فرد زندگی من نامش سیگنال است.

۲. مهمترین هدف یکساله من .......است.هدفی ندارم

۳. مهمترین هدف پنج ساله من ..... است.هدفی ندارم

۴. سه ارزش مهم زندگی ام که حاضرم وقتم را برایشان صرف کنم لذتو پول و سلامتی هستند.

۵. بهترین دوست قابل اعتماد من پدر و مادراست.

۶. بزرگترین نقطه قوت منقدرت دایورت بالا است.

۷. بزرگترین ضعف من پایین بودن حرمت نفس و اعتماد بنفساست.

بعد از پاسخ به پرسشها تغییرات قابل توجهی را احساس خواهید کرد....
جواب دادم ولی تغییری مشاهده نکردم:general704:
جواب هارو با قرمز نوشتم ببین و نظر بده

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
جواب دادم ولی تغییری مشاهده نکردم:general704:
جواب هارو با قرمز نوشتم ببین و نظر بده
اگرشما یک هدف برای خود انتخاب کنید و ضعفتون سعی کنید از هر راهی کم کم از بین ببرید بالاخره به یک نتیجه میرسید....
مثلا یکیش همون راهی که گفتم فکر منفی به ذهنت تا یک مدت اصلا راه نده دورش کن؛فقط مثبت..
راه زیاده فقط باید بخوای که بتونی تلاش نکنی
بنظرم به غیر این نمیشه اگر خودت دلت تخواد که تغییر کنی...

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
اگرشما یک هدف برای خود انتخاب کنید و ضعفتون سعی کنید از هر راهی کم کم از بین ببرید بالاخره به یک نتیجه میرسید....
مثلا یکیش همون راهی که گفتم فکر منفی به ذهنت تا یک مدت اصلا راه نده دورش کن؛فقط مثبت..
راه زیاده فقط باید بخوای که بتونی تلاش نکنی
بنظرم به غیر این نمیشه اگر خودت دلت تخواد که تغییر کنی...
چه چیزهایی باعث میشه که من نخوام سعی کنم تغییر بکنم؟
فقط تنبلی؟

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
چه چیزهایی باعث میشه که من نخوام سعی کنم تغییر بکنم؟
فقط تنبلی؟

این که چه حسی هست ؛و از کجا شروع شده اونو باید وقت بزارید و درون خودتون جستجو کنید....
شما الان به اطرافیانتون تکیه کردید
و تکیه زیاد به دیگران کمبود اعتماد بنفس میاره..
و به مرور حرمت نفس شخص رو هم کم میکنه در مقابله شدن با اطرافیان...

شما اول روی ذهنت ؛بعد روی توانایی های که میتونی خودت به تنهای انجام بدی هر چقدر سخت اگر فکر میکنی با تلاش میتونی به خودت تکیه کن..
و همینطور به این کار ادامه بدین...خودتون به مرور نتیجش و روی روحیتون و اعتماد به نفستون ؛حرمت نفس و...میبینید و لذتش و میبرید

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
امروز تو آینه دقت کردم دیدم چند عدد تار موی سفید پایین شقیقه ام دراومده :general602:
جوانی نکرده پیر شدم رفت:general503:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
امروز تو آینه دقت کردم دیدم چند عدد تار موی سفید پایین شقیقه ام دراومده :general602:

تازه در اومده :p
مال من که خیلی وقته هم مو سفید دارم هم ریش سفید :general404:

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
من سنم از همه تون بیشتره ولی اصلا موی سفید تو سر یا صورت و کلا هیچ جای بدنم ندارم حتی در حد یه تار مو.

پ.ن: این دری وری ها رو که موی سفید نشونه بلوغ فکری و خرد و عقل و ایناست هم قرقزه نکنید لطفا :p:D

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
شاید از کمبود کلسیم یا ویتامین Bباشه...
بعضی هم ارثی سریع موهاشون سفید میشه..
بعدشم موی جوگندمی بشه قشنگتره....

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
شاید از کمبود کلسیم یا ویتامین Bباشه...
بعضی هم ارثی سریع موهاشون سفید میشه..
بعدشم موی جوگندمی بشه قشنگتره....
آخه سیگنال اون قیافه زاقارتش چی هست اصلا که حالا بخواد جوگندمی بشه یا نشه:general602:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من سنم از همه تون بیشتره ولی اصلا موی سفید تو سر یا صورت و کلا هیچ جای بدنم ندارم حتی در حد یه تار مو.

پ.ن: این دری وری ها رو که موی سفید نشونه بلوغ فکری و خرد و عقل و ایناست هم قرقزه نکنید لطفا :p:D
بابا الان 25 ساله ها هم موی سفید دارن
من ریشام داره جو و گندمی میشه :D یعنی شده :general710:

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
کلا از هر چی که هستی لذت ببره ؛و بدون که به نوبه خودت بهترینی که هستی...
آخه سیگنال اون قیافه زاقارتش چی هست اصلا که حالا بخواد جوگندمی بشه یا نشه:general602:

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
تو این زندگی یه عده بدجوری دارن حال میکنن ما هم تماشاگریم فقط
این زندگی اونی که فکرشو میکردم نبود:(
هععععی این پست مال 2016 از خودم تو صفحه 2 بود آرزوم اینه برگردم اون زمان اگر بدبختی اون زمانم 80 از 100 بود بدون شک الان بالای 99 درصده:(
همیشه یه کور سوی امیدی داشتم میگفتم اگه نه پولی دارم نه شغلی و نه دوستی و نه خانواده درست و حسابی حداقلش یه بدن نیمه جونی دارم و تقریبا نیمه سالمم و حداقل میتونم یه کار حمالی کنم و دقیقا همون زمانی که تصمیم گرفتم برم یه کار حمالی پیدا کنم همین ته مونده زندگیم که سلامتی جسمی بود رو بفناک عظما رفت :(حالا باید وسایل شخصیمو بفروشم تو داروخونه ها سرگردون گرچه دارو بی تاثیره وقتی مشکل منتالی هست:(

#این زندگی اونی که فکرشو میکردم نبود2

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
هععععی این پست مال 2016 از خودم تو صفحه 2 بود آرزوم اینه برگردم اون زمان اگر بدبختی اون زمانم 80 از 100 بود بدون شک الان بالای 99 درصده:(
همیشه یه کور سوی امیدی داشتم میگفتم اگه نه پولی دارم نه شغلی و نه دوستی و نه خانواده درست و حسابی حداقلش یه بدن نیمه جونی دارم و تقریبا نیمه سالمم و حداقل میتونم یه کار حمالی کنم و دقیقا همون زمانی که تصمیم گرفتم برم یه کار حمالی پیدا کنم همین ته مونده زندگیم که سلامتی جسمی بود رو بفناک عظما رفت :(حالا باید وسایل شخصیمو بفروشم تو داروخونه ها سرگردون گرچه دارو بی تاثیره وقتی مشکل منتالی هست:(

#این زندگی اونی که فکرشو میکردم نبود2
سلامت جسمیت چی شده مگه؟ مشکلت چیه؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سلامت جسمیت چی شده مگه؟ مشکلت چیه؟
سلام ممنون بابت نگرانی و پرسش

راستش شخصیتم جوریه که چیزی از مشکلاتم به کسی نمیگم حتی خانواده اما اینجا چون مجازی هست و یوزرهای مجازی و کسی کسی رو نمیشناسه منم مشکلی با گفتنش ندارم

مشکل اصلی من اینه که نمیدونم چه بیماری هست و چه مشکلی دارم یعنی چجور بگم اینجوری نیست که بگم مشکل از پامه یا دستم یا شکمم یسری دومینوی مشکلات دارم

1سال پیش بود حدودا که بدنم داغ شدید شدید میشد همراه با خارش در حدی که 3 یا 4 شب از خواب بلند میشدم میرفتم تو هوای آزاد لباسم رو درمیاوردم اوایل فکر میکردم مشکل پوستی هست غافل از اینکه مشکل داخل بدنه رفتم دکتر پوست یسری دارو فایده نداشت بعد از چنتا دکتر و چند سری آمپول فیل کُش یزره در حد 20 یا 30 درصد بهتر شده بودم تا اینکه دوباره یه مشکل جدید سوختگی پوستی پیدا کردم بازم دکتر و دارو و عدم فایده و سری جدید مشکل ایندفعه مشکل ادراری بود درحدی که هر 20 دقیقه باید میرفتم دسشویی البته این قضیه ادامه داشت یسری دوشواری ها رو ننوشتم که متن طولانی نشه خسته شید مث مشکلات گوارشی شدید و خشکی لبی که صبحا خون میخوردم بعد بیدار شدن:(

البته الان 2تا3 ماهی میشه که به لطف نسخه های دستنویس خودم تو دفترچه خدمات درمانی افراد خانواده و دریافت دارو + کم کردن وزن حدود 7 یا 8 کیلو با اینکه بدنم قبلا هم تقریبا لاغر بودم + پیاده روی 10 هزار قدمی روزانه مشکلاتم در حد 40 تا 50 درصد کمتر شده :general105:

#وقتی داشتم این متن رو مینوشتم یه چیزی یادم اومد خداییش نمیدونم بخندم یا گریه کنم :general304: من دفترچه خدمات درمانیم حتی 1 ورق 1 ورقشم تو این 5 یا 6 ساله استفاده نکرده بودم و دقیقا روزی که این مشکلات برام پیش اومد تاریخ انقضاش تموم شد برا تمدیدشم باید یه نامه اشتغال به تحصیل نمیدونم چه کوفتیه از دانشگاه ببری تا تمدید کنن ولی من 1 هفته قبلش از دانشگاه انصراف داده بودم

#امیدوارم کسی هیچوقت به دفترچه خدمات درمانی نیازی نداشته باشه ولی خداییش اونجا فهمیدم چیز خوبیه این زنای حامله هی فرت و فرت میومدن سونوگرافی تا تولشون رو ببینن نیم ساعت طول میکشید همش میشد 10 هزارتومن مال من بدبخت که 5 دیقه هم نشد شد 200 و خورده ای هزارتومن

#الان که متن رو دوباره مرور کردم خیلی طولانی شد شرمنده:(:(

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69

راستش شخصیتم جوریه که چیزی از مشکلاتم به کسی نمیگم حتی خانواده اما اینجا چون مجازی هست و یوزرهای مجازی و کسی کسی رو نمیشناسه منم مشکلی با گفتنش ندارم

مشکل اصلی من اینه که نمیدونم چه بیماری هست و چه مشکلی دارم یعنی چجور بگم اینجوری نیست که بگم مشکل از پامه یا دستم یا شکمم یسری دومینوی مشکلات دارم

1سال پیش بود حدودا که بدنم داغ شدید شدید میشد همراه با خارش در حدی که 3 یا 4 شب از خواب بلند میشدم میرفتم تو هوای آزاد لباسم رو درمیاوردم اوایل فکر میکردم مشکل پوستی هست غافل از اینکه مشکل داخل بدنه رفتم دکتر پوست یسری دارو فایده نداشت بعد از چنتا دکتر و چند سری آمپول فیل کُش یزره در حد 20 یا 30 درصد بهتر شده بودم تا اینکه دوباره یه مشکل جدید سوختگی پوستی پیدا کردم بازم دکتر و دارو و عدم فایده و سری جدید مشکل ایندفعه مشکل ادراری بود درحدی که هر 20 دقیقه باید میرفتم دسشویی البته این قضیه ادامه داشت یسری دوشواری ها رو ننوشتم که متن طولانی نشه خسته شید مث مشکلات گوارشی شدید و خشکی لبی که صبحا خون میخوردم بعد بیدار شدن:(

البته الان 2تا3 ماهی میشه که به لطف نسخه های دستنویس خودم تو دفترچه خدمات درمانی افراد خانواده و دریافت دارو + کم کردن وزن حدود 7 یا 8 کیلو با اینکه بدنم قبلا هم تقریبا لاغر بودم + پیاده روی 10 هزار قدمی روزانه مشکلاتم در حد 40 تا 50 درصد کمتر شده :general105:

#وقتی داشتم این متن رو مینوشتم یه چیزی یادم اومد خداییش نمیدونم بخندم یا گریه کنم :general304: من دفترچه خدمات درمانیم حتی 1 ورق 1 ورقشم تو این 5 یا 6 ساله استفاده نکرده بودم و دقیقا روزی که این مشکلات برام پیش اومد تاریخ انقضاش تموم شد برا تمدیدشم باید یه نامه اشتغال به تحصیل نمیدونم چه کوفتیه از دانشگاه ببری تا تمدید کنن ولی من 1 هفته قبلش از دانشگاه انصراف داده بودم

#امیدوارم کسی هیچوقت به دفترچه خدمات درمانی نیازی نداشته باشه ولی خداییش اونجا فهمیدم چیز خوبیه این زنای حامله هی فرت و فرت میومدن سونوگرافی تا تولشون رو ببینن نیم ساعت طول میکشید همش میشد 10 هزارتومن مال من بدبخت که 5 دیقه هم نشد شد 200 و خورده ای هزارتومن

ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده ؛دلتون شاد..کنار خانواده

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763

ای بابا :general507: ناراحت شدم واقعا :(

حالا چرا تمامی این مشکلات با هم و همزمان اومدن سراغتون؟ حدودا چند سالتونه؟ احتمالا اون زمانی که مشکلاتتون شروع شد در آستانه 30 سالگی نبودید؟

بالا