بعداز مدتها که دلم نمیوومد ایتالین سایپرس خالصی که 10 گرم ناقابل ازش داشتم و گروون برام تمووم شده بود خرید همین مقدارش ،و فقط چندبار خالصش رو تست پوستی کرده بودم و خیلی ناز بود برام و بیش از سه ماه است نگهش داشتم ، امشب بصورت 20 درصد لایت ، تست کنم
واقعا تام فورد در زمینه پخش و موندگاری مثل امواج همه جوره مایه گذاشته تووی کارهاش ، وایتالین سایپرس از این قانون مستثنی نیست
زیباترین نتهای چوبی رو ازش گرفتم زیبایی رایحه سرو و خنکی ریحان و نعنا در کنار هم و بوی عمیق چوب جنگلی تازه برش خورده ، هوش از سرم برده تااینجای کار ، کار رو خیلی زیباتراز توصیفی که در موردش خوونده بودم دیدم ، بوی مرکباتی هم تووی نتهاش هست اما زمان بیشتر میخوام تا بگیرم مرکباتی که تووش هست چی میتوونه باشه ،تلخی کار اصلا دل رو نمیزنه ، پخشش با سه تک پاف ،که بافاصله درسه نقطه از هم روی لباس پنبه ای و نخی زدم ، فوق العاده عالی درخشید فضای خانه رو سریعا گرفته است
بعد از نرولی پورتوفینیو در کارهای ردیف مرکباتی جنگلی ، ایتالین سایپرس چوبی مرکباتی رو خیلی خیلی قبول دارم
اگه یکم ریز بشید و دقیق تووی اینکار شامتوون رو بکاربگیرید رگه های از رایحه میانی تام فورد نویر میگیرید از کار ، فعلا که برای بنده اینطور بوده
راستی آقارضا
@دل آهنگ ، تووی اون یکی اتاق قبل تست ایتالین سایپرس رفتم دراتاق رو باز کردم آقا لباسی که ترکیب پورتوفینیو و پشن و آکوا دی جیو رو ، روش تست کرده بودم بعد حدود 4 ساعت ، نتهااینقدر باهم دقیق چفت شدند که تا در اتاق رو باز کردم پخش رایحه این ترکیب ، فضای اتاق رو گرفته ، کاراینقدر شیک شده که سیر نمیشم ازش ، خیلی خنک شده این ترکیب و تووی پخش پورتوفینیو و پشن دارند مسابقه میگذارند ، هیچکدوم از رایحه ها جاشوون رو برای دیگری خالی نگذاشتن ، وای از بوی هلوی تازه و بهارنارنج ،اصلا انگار این دوتا کنار هم دلرباترند، ثبت رکود پخش که تاالان بالای 3 ساعت و 50 دقیقه است واسه این ترکیب خنکی ،واقعا بینظیره
الان به حرف یکی از دوستان رسیدم که میگفت بعضی از کارهای خنک در ترکیب با یک کار خنک هم ردیف ،در پخش و موندگاری واقعا تأثیر گذاره و نتیجه و بازخورد عالی میشه ازش گرفت
فعلا درفضاییم ، خیلی عاشق این ترکیب شدم ، دوستان به اندازه یک پاف از هرکدام از این پشن و پورتوفینیو 20 درصد لایت کنارهم استفاده کنید یقینا عاشقش میشید