آقارضا
@دل آهنگ ، و دوستان محترم بنده در یکی از پستها در اوون تایپیک هم اعلام کردم حدودا پانزده روز در انتخاب اسانس از مسئول اوون تایپیک راهنمایی خواستم و ایشان هم الحق تا دیر وقت پاسخگو بودند
اما دقیقا قیمتها برایم تا الان هم برایم مکشوف نبوده و نیست ، فقط میدانم که گریدهای متفاوتی در هر اسانس در مجموعشوون هست که طبق اطلاع بنده و پیامکها ابعضی اسانسها از حدودا گرمی 600 تومان و نهایت الان تا 6500 تومان قیمت گرفته شده
اما درزمان مسافرت و غیبت اوون بنده خدا بله بعضی قیمتها که دوستان ما گرفتند تا 8800 تومان در بعضی کارها و گرید ها قیمت دارند
بنده قبلا هم اعلام کردم و باز هم اعلام میکنم و البته خواهش ، وآن اینکه خواهشا قراربراین است که کار خودمان رابکنیم و اگر قبلا بحثی بوده اساس بحث در اصلاح معاملات بوده و نه چیز دیگری،
آبروی برادر مومن ، احترامش از خانه کعبه بالاتر است مبادا به این گناه گرفتار شویم
اگر به کنایه به اسانس این و اوون گیر ندهیم و اگر نقد منصفانه داشته باشیم یقینا طراوت انجمنها بیشتراز مقوله کسب منفعت مالی و دنیوی محض است
حالا کدام کیفیت و کدام قیمت ،این انتخاب خریداراست که بررسی کند و تصمیم بگیرد
اما صراحتا اعلام میکنم به همه دوستان ، تمامی اسانسهای موجود در بازار ایران ، چه داخلی و چه وارداتی ،طبق تحقیقات جامعی که دوستانمان داشته اند بالحاظ حداکثری سود نهایت بصورت خالص وقتی بدست مشتری و مصرف کننده میرسد زیر 5000 تومان است و بیشتر از آن رایگان کردن بعضی از اضافات کار است،و این قیمت در زمان اوج قیمت دلار بوده یعنی دوره دلار 4050 تا 4100 تومان ،
الان اسانس خالص بهترین برندهای مطرح و مشهور بااین دلار نهایت 3350 تومان بازار، نباید قیمت یک گرم اسانس خالص دست مصرف کننده رسیده بیش از 2730 تومان باشد و البته این قیمت بالحاظ همان سود مطرح شده است
این مطلب را بنده که در تحلیل مباحث دلار و مظنه و سکه ،در بزرگترین انجمن تحلیلی اقتصادی ایران در بزرگترین سایت اینترنتی این مجموعه به مدیریت دکتر حمید افشار، عضو فعال هستم اعلام میکنم
هزینه های خرید بیکباره حجره های لوکس و گران و غیره و غیره که نباید از جیب مشتری بیروون بیاید
بنده دقیقا با مرز غربی به خاطر مباحث کاری درارتباطم و اعلام میکنم بنکدارهای بزرگ در شهرهایی مثل اصفهان و تهران وشیراز و تبریز ، خریدهای کلی اسانس از اوون طرف مرز رو در بعضی پارتها و بعضی شرکتها حتی تا گرمی 470 تومان هم اطلاع دارم ,حالا بماند که بعضی کارها ازبعضی شرکتها زیر این قیمت هم خرید هست
***اما بنده و شمایی که با گرم کار داریم و مصرف کننده هستیم و نهایت از یک کار 100 تا 200 گرم خرید میزنیم نباید انتظار داشته باشیم که همین قیمتهای زیر 1000 تومان بدست ما برسد
اماازطرفی هم نباید فروشنده سود مافوق عرف بازار درنظر بگیرد
همین و والسلام
بیایید صادقانه نقد پذیرباشیم و با تبادل اطلاعات ،محیطی دوستانه برای هم بسازیم و بجای مباحثی که موجبات کدورت خاطرها میشود و یاآبرویی زیر سوأل میرود ، در تمامی انجمنها و تایپیکها *** چه اوون تایپیک چه این تایپیک *** با ارائه جنس خوب و باکیفیت و قیمت منصفانه و همچنین رقابت سالم با کارهای تاپ ، در کنار بازار یابی بفکر بارور کردن اندیشه ها و روحیات باشیم و ابزاری به هر مقوله ای فکر نکنیم
همین جا اعلام میکنم و خدا راشاهد میگیرم و با گفتن این مطالب و مطالب قبلی ،قصد تهمت و یا تخریب و یا ریختن آبرو از هیچ انسان بزرگواری را نه اینجا نه جای دیگر نداشته ام و ندارم
قصد فقط اصلاح دیدگاه ها و شفاف سازی معاملات بوده است
به هر عزیزی هم که جنس عالی و قیمت معقولانه و منصفانه دست ملت میدهد احترام میگذارم و با تعصب بیجا ، نظر نمیدهم ، شاید قبلا زودتر قضاوت میکردیم و نظری میدادیم اما دانستیم که فضای مجازی موجبات برداشت هزار گونه از جملات را فراهم آورده و این کمی خطرناک است
این هم از معظلات این پدیده رو به رشد دنیای آی تی امروز و دنیای ارتباطات اجتماعی الکترونیکی است