ghalandar66
Registered User
- نوشتهها
- 407
- لایکها
- 1,128
بهرام جان؛ همین طوره که شما می فرمایین. همین چند روز پیش نوشتم اودکلن اورجینال نسبتا گرون قیمتی که دستمه و 100 میلش چند روزه تمومه! شامه ی ما عطربازها عادت کرده به روایح قدرتمند با پخش و موندگاری سنگین. کارهایی تیپ اینترلود و ....
اودوتویلت و اودوپرفیوم برامون خیلی لایته. تو پ خ برام نوشتی دوستت اودکلن اورجینال کرید اونتوس رو داره و چون موندگاریش بسیار پایینه مدام تجدید اسپری می کنه و به خاندان کرید ناسزا میگه! حداقل 700 هزار تومن پول داده براش. نه؟
من هر دو نسخه آلور هوم رو چک کردم. ادیشن بلانچ و اسپرت رو. بهترین کیفیتشم دیدم. ادیشن بلانچ رو بیشتر پسندیدم اما در نهایت توجهم رو جلب نکردن! کارهای خنک بهتر از اون هست که همه مون تست کردیم.
پی نوشت:
اول این پست رو ارسال کردم بعد پست قبلی رو از آقای مخدومی دیدم که درخواست اسانس آلور هوم رو داشتن!
بله رضاجان، اون بنده خدا چیزی در حدود 850 هزار تومان بابت خرید کرید اونتوس هزینه کرده بود! یادمه یکبار گرین آیریش رو یک پاف روی پیراهنم زده بودم و ازم اسمش رو پرسید وقتی گفتم که یکی از کارهای کرید هست و 4ساعت پیش اسپری کردم میخواست سرشو بکوبه به دیوار! تازه من بهش نگفتم که اسانسش رو زدم، نه اودکلنش رو.
در مورد اکثر اودکلن ها متاسفانه قضیه به همین شکله! مگر در موارد خاص و نسخه های قدیمی اودکلن ها (مثل آزارو پور هوم یا دیور هوم اینتنس و... )!
به هر صورت ما در پاتوق چون عاشق عطریم، دوس داریم رایحه های جدید رو تست کنیم. ولی با هر کیفیتی راضی نمیشیم. و خوشبختانه آقا رضا هم همیشه از هر عطری یک کیفیت با بالاترین گرید رو میاره و هیچوقت به بهانه بیشتر کردن عنوان عطرها تن به کیفیت پایین نمیده. این مساله رو هم خودش چندین بار بیان کرده و هم دوستان پاتوق اینقدر حرفه ای و عطرشناس هستن که زیر بار هر کیفیتی نرن!