arash59b
Registered User
سلام مهدی جان
دانهیل دقیقا کپی کدام ادکلن های این برند هستند؟
دانهیل دقیقا کپی کدام ادکلن های این برند هستند؟
Last edited:
سلام. دانهیل کپی برابر اصل دانهیل آلفرد قهوه ای رنگه. اودکلن رالف لورن رو ندیدم متاسفانه. اما بهت اطمینان میدم که اگه 5 تا عطر تو کارهام نمره ی 100 از 100 بگیرن قطعا رالف جزو اوناست!سلام مهدی جان
رالف لورن و دانهیل دقیقا کپی کدام ادکلن های این دو برند هستند؟
Sent from my iPad using Tapatalk
یه کپی از دانهیل قهوای رو الان دارم بنظرم که زیاد با توصیفات شما هم خونی نداره ولی موردی رو که شما دارید هم حتما برای تست می خوام.سلام. دانهیل کپی برابر اصل دانهیل آلفرد قهوه ای رنگه. اودکلن رالف لورن رو ندیدم متاسفانه. اما بهت اطمینان میدم که اگه 5 تا عطر تو کارهام نمره ی 100 از 100 بگیرن قطعا رالف جزو اوناست!
دوست عزیزم؛ خیلی ممنون از لطف و محبت بسیارت به بنده و عطرهام. نظرات شما رو خیلی دوست داشتم. یادته گفتی اسپرینگ رو بخاطر ته بوی کمی تلخش نمی خوای؟ تستر کاغذی اسپرینگ رو برای این فرستادم که ببینی این عطر چقدر محشره!نکته ابتدایی اینه که اصولا ما عطر بد یا بدبو نداریم کلا و این سلیقه شخصی خود ماست که به سمت یه نوع عطر کشش بیشتری داریم و یکسری رو نمیپسندیم و اصولا پسندکردن یک رایحه مثل پسندیدن یک سبک از موسیقی میمونه.شاید یک سبکی رو من واقعا دوست داشته باشم ولی رفیقم اصلا دوستش نداشته باشه پس امری کاملا سلیقه ایه و نمیشه براش منطق و استدلال آورد
بی دلیشس + تافی : قطعا ترکیب خوبی شده و برای من تداعی کره+سیب سبز ترش+شکلات تافی رو داره که لذت بخشه.ماندگاری و پخش بوی خیلی خوبی داره.(این موارد بیشتر وقتی نمایان میشه که حداقل نیم ساعت از زمان اسپری کردن گذشته باشه و هر چقدر زمان بگذره بیشتر عاشقش میشید)اولین روز از این عطر دوبار اسپری کردم و رفتم بیرون.توی یک جمع 5 نفره دوستانه بودیم که معمولا باقی دوستان هم کم و بیش عطر استفاده میکنن،یه دوست دیگه ما که از قضا سرماخورده بود و به نوعی حس بویاییش تضعیف شده بود وارد مغازه شد و اولین سوالش این بود که عجب عطری؟کی زده ؟؟ و در آخر صاحب عطر رو پیدا کرد
ازش استفاده میکنم و در لیست بعدی سفارشم خواهد بود
سلام مجدد. هادی هستم عزیز. از مخلوط تافی و بی دلیشس تستر ندارم. جدا جدا تسترش هست.سلام اقا مهدی
خسته نباشی
8 میل توسکان لدر
8 میل اونتوس
از بلک افغان
توباکو وانیل
و مخلوط تافی و بی دلیشس تست میخواستم
بازم ممنون که خیلی با حوصله جواب میدی
وان میلیون اینتنس: این هم قبلا اسانسش رو داشتم ولی جالبه که اسانس ایشون یکم با اون فرق داره، خیلی بوی خوبیه برای فصل های سرد.
و این 2 عطر یکیش وان میلیون اینتنس هست که علاوه بر نظر مثبت من بهش خانواده هم ازش خوششون اومد. و دیگری بی دلیشس هست که عطریه که الان دارم 10 دقیقه بوش می کنم
13-وان میلیون اینتنس که قبلا هم داشتم.مثل همیشه گرم و هیجان انگیز با بوی زعفران وفلفل و هل.ماندگاری و پخش بوی خوب.کیفیت اسانس رو میشد به خوبی حس کرد.عالی بود.
در کل این دوستمون از وقتی که پست کرد تا دیروز همه کارهارو پیگیری کرد یعنی گارانتی تا توی خونه و خدمات پس از فروش هم داشت.خودش هم پسر گلیه.کیفیت عطرهاش هم به هرکی نشون دادم تایید کرد.من خودم خرید ادکلن زیاد داشتم و دارم ولی ازین به بعد مشتری ثابت ایشون هستم.ایشالا تو کارش موفق باشه کم پیدا میشه تو کاسبی ادم مثل ایشون
سفارش دومم رو تحویل گرفتم
توسکان لدر و وان میلیون اینتنس خیلی خوب بودند، تستر بلو مجیک هم عالی بود. احتمالا از مواردی است که در آینده خرید می کنم. کلا آقا رضا خیلی با حوصله و پر انرژی هستند.
آشنایی با ایشون افتخاری است.
باز هم از ایشون تشکر میکنم
سلام دوست عزیز! خیلی محبت دارین. ممنونم. برای تحویل گرفتن سفارش سوم تون انشالله هماهنگ می شیم.پیشنهادهای عالی و اخلاق عالی و با حوصله آقا رضا من رو همیشه ترغیب میکنه موارد پیشنهادی رو امتحان کنه
سلام. پاسخ ارسال شد.عزیز شما کجا هستید؟ و انیکه شیشه بیشتر دارید؟ شیشیه عطر(یعنی تو خود شیشه اصلیش پر کنید،)و اینکه شیشیه طرح لاو و عروسک هم دارید؟