با سلام خدمت همه دوستان
من عطرهام رو تحویل گرفتم و بعضیا رو سریع تست مختصر کردم (بجز یکی دو تاش که دیگه از مختصر رد کرد!) بقیه رو هم همین الآن اومدم که تست کنم، نظرات تکمیلیم رو بعدا اضافه میکنم به امید خدا. اینم بگم من تخصص ندارم در زمینه عطر و پرفیوم فقط به عنوان نظر یک یوزر بخونید
توسکان لدر که قبلن هم داشتم و بهم گفته بودن اصله. بهرحال این بوش با اون فرقی نداره (یا حداقل فرقش برای من غیرقابل تشخیصه) راستش به محض اینکه رسیدم خونه داشتم میرفتم بیرون اینو زدم و رفتم و همون موقع که زدم کاملن بوی تلخیش برام همون بود و قیافه ی شیشه همونی که داشتم برام تداعی شد.
خیلی راضی ام ازش بهرحال.
بلک افکانو، به نظرم خوبه. یکم شاید برای من گرم باشه. ولی خوبه کلن. فکر کنم باید استفاده کرد تا بشه خوب نظر داد.
کرید هم بوی خوبی داره. اینو یبار بهم پیشنهاد شده بود و اسمش یادم رفته بود. احساس میکنم اگه آدم شرایط روحی خوبی داشته باشه خیلی رایحه ی مناسبیه. خیلی بانمکه و احساس سرزندگی وجود داره توی بوش
برای مهمونی ها فکر میکنم گزینه خیلی خوبیه.
سیلورسنت رایحه ی ملایمی داره که دقیقا باب میل منه. احتمالا زود تمومش میکنم
توباکو وانیل در کمال تعجب با اینکه یکم زنونه بود به نظرم (احتمال بسیار زیادی داره که اشتباه کنم) خیلی نظرم رو جلب کرد.
وان میلیون خیلی خوشم نیومد ازش و اصلن درک نمیکنم چرا
اینو مطمئنم که بعدا در موردش بازم مینویسم.
-- تا اینجا رو تقریبا میشه گفت تست کرده بودم، الآن بقیه رو دارم تست میکنم و احتمال خیلی زیادی وجود داره که قاطی کنم (با اینکه طبق توصیه ینفر که بیشتر از من بارشه قهوه بو میکنم بینشون! راستش نمیدونم تاثیر داره یا نه
)
اینویکتوس فکر کنم اینم زود تموم کنم
خوشم میاد از بوش.
هوگو رد احتمالا باید دفعه بعد با غلظت بیشتری سفارش بدمش. شاید این رو زیاد استفاده نکنم.
آکوا دی جیو بسیار راضی هستم ازش. تا حالا یادم نمیاد بویی شبیه به این به مشامم خورده بوده باشه. خیلی ممنون از فروشنده عزیز که پیشنهادش دادن
ایندیویژوال رو راستش من نپسندیدم.
212 روم به دیواری که قبلن هم استفاده کرده بودم، و اونی که استفاده کرده بودم تندتر بود. فقط نمیتونم تندتر بهتره یا همین
این که خوبه بهرحال.
بولگاری آکوا یکی از جالبترین بوهایی که به مشامم خورده بود تا حالا. اینو حتما باز سفارش میدم خیلی خوب بود.
کروم لجند هم بسیار آشنا بود و خیلی خوب. به تظرم یه بوی کاملن استاندارد که همیشه میشه استفاده کرد ازش.
این آخریا مخصوصا ممکنه دقیق نباشه. احتمال بسیار زیادی هست که نظرم رو عوض کنم در موردشون
ماندگاری و اینکه در طول زمان بوهاش چه تغییری میکنه و اینا رو واقعا فقط با سپری شدن زمان میشه فهمید. پخش بو هم که خب فکر کنم فقط برای خانم ها مهمه کاری نداریم باهاش.
یه نکته بسیار مهم ازنظر من، اینکهخود دوستمون هم فوق العاده خوش برخورد و در عین حال حرفه ای هستن، که خیلی جالبه در نوع خودش، معمولا حرفه ای های هر فیلد خوب خودشون رو میگیرن
خرید فوق العاده دلچسبی بود، حتما بازم مزاحمشون میشم.