سلام! دوست من احتمالا شما بوی گرم دوست ندارین که وان میلیون اینتنس رو نپسندیدید. شاید نت اولیه اش رو دوست نداشتی. لطفا به یک لباس که هیچی بهش نزدی؛ اینو بزن و یک دو ساعت بعد؛ بوش رو گزارش کن که چه نظری در موردش داری. اگه بازم دوست نداشتی؛ شما سراغ بوهای گرم نباید بری.توباکو وانیل در کمال تعجب با اینکه یکم زنونه بود به نظرم (احتمال بسیار زیادی داره که اشتباه کنم) خیلی نظرم رو جلب کرد.
وان میلیون خیلی خوشم نیومد ازش و اصلن درک نمیکنم چرااینو مطمئنم که بعدا در موردش بازم مینویسم.
ایندیویژوال رو راستش من نپسندیدم. یه نکته بسیار مهم ازنظر من، اینکه خود دوستمون هم فوق العاده خوش برخورد و در عین حال حرفه ای هستن، که خیلی جالبه در نوع خودش، معمولا حرفه ای های هر فیلد خوب خودشون رو میگیرنخرید فوق العاده دلچسبی بود، حتما بازم مزاحمشون میشم.
کنجکاوم بدونم چرا از مونت بلنک ایندیویژوال خوشت نیومد. بوی خنک و کم شیرین محشری داره. بوی تمیزی و احساس بعد از استحمام رو منتقل می کنه. شبیه مونت بلانک لجنده فقط فکر کنم آهک شو حذف کردن که تیز نباشه. دوستان می دونن که من مونت بلانک لجند رو بخاطر آهکش دوست ندارم (خدا وکیلی چه فکری کردن آهک ریختن توش) و چون مشتری خیلی سراغشو می گرفت؛ یه ورژن باکلاس تر و بهتر و همه پسندتر اونو پیدا کردم.
توباکو وانیل کاملا مردانه است رفیق!
هر چند که من خانمهای خاطرخواه توباکو رو زیاد دیدم.
از نظر لطفت نسبت به خودم و کیفیت عطرهام تشکر می کنم. به امید دیدار مجدد شما.