• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
یک نظر. نمیدونم دوستا تا الان قهوه به همراه انیسه خوردن یا نه !؟
نمیدونم اسانسی دارید که بوی انیسش یا همون بادیان ختایی غالب باشه (ادکلن L'Instant گرلین این بو درش غالب هست. نت میانی). من میگم آقا رضا یه تست کن ببین خوب در میاد. نوشیدنیش که محشره.
نوشیدنی اینکار مخلوطی از بادیان ختایی + قهوه + دارچین و کمی وانیل هست. بعضی از اوقات به جای دارچین بهش مقدار کمی رام (عرق نیشکر اضافه میشه کرد!!!!) اضافه میشه کرد. سوای این بحث بوش محشره. اگر آقا رضا بتونی این ترکیب رو خودتون در بیارین و تست کنید خیلی خوب میشه دوست دارم نتیجه اش رو توی عطر ببینم طبیعیش که واقعا زیباست. متاسفانه من ادکلنی هم ندینم همچین ترکیبی رو داشته باشه.
با تشکر
من بوی انیسه یا بادیان ختایی رو نمیشناسم اون اودکلن گرلن رو هم ندیدم؛ نظری نمی تونم بدم.
منم بیشتر یه نت ادویه ای میگیرم مثل نت اول توباکو
تست قهوه در چه ترکیبی؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منظورم این بود که جز شما که قهوه خالص گرفتی بقیه ترکیبشو با کاپیتان بلک گرفتن. شاید هم برخی با توسکان.

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
امروز دست به یه کاری زدم که نتیجه جالبی داشت:
کافی نیلی که چند وقت پیش رضاجان بهم داده بود رو چون توی ظرف رول بود، نصفش رو توی اسپری خالی آمواج گلد (که قبلا توش آمواج گلد بود و الان خالی بود) ریختم. نتیجه به نظرم خیلی دلچسب شد. علیرغم انتظارم، در کنار بوی مطبوع کافی نیل، بوی رز ملایم و مشک زباد هم به مشام میرسه. من که خیلی دوسش دارم.

پ.ن: من از عطر گلاب و بوی رز خیلی خوشم میاد. برای همین هروقت "هات چاکلت" درست میکنم در حد یک یا دو قطره گلاب خالص اعلاء در اون میریزم. بنظرم طعم منحصر به فرد و عالی بهم میده. این ترکیب عطر هم چنین حسی رو برام زنده کرد ولی با قهوه. :)

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
امروز دست به یه کاری زدم که نتیجه جالبی داشت:
کافی نیلی که چند وقت پیش رضاجان بهم داده بود رو چون توی ظرف رول بود، نصفش رو توی اسپری خالی آمواج گلد (که قبلا توش آمواج گلد بود و الان خالی بود) ریختم. نتیجه به نظرم خیلی دلچسب شد. علیرغم انتظارم، در کنار بوی مطبوع کافی نیل، بوی رز ملایم و مشک زباد هم به مشام میرسه. من که خیلی دوسش دارم.

پ.ن: من از عطر گلاب و بوی رز خیلی خوشم میاد. برای همین هروقت "هات چاکلت" درست میکنم در حد یک یا دو قطره گلاب خالص اعلاء در اون میریزم. بنظرم طعم منحصر به فرد و عالی بهم میده. این ترکیب عطر هم چنین حسی رو برام زنده کرد ولی با قهوه. :)
کلا گلد رو با کاپتان بلک و تافی و تام فورد نویر بصورت جداگانه تست کردم خیلی خوب بوده مطمینم ترکیب شما هم باید خوب جواب بده
از ترکیباتی هستند که در سوز برف زمستون خودشون رو خوب نشون میدن

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
بله؛ من قبلا با پیشنهاد آرش کافی نیل رو با تام فورد نویر استفاده کردم عالی بود. خود گلد و رز هلندی رو هم ریختم تو یک ظرف کافی نیلم؛ کمی هم بلک ارکید ریختم اونم خیلی خوب شد. پاییز و زمستون امسال دست مون خیلی بازه در تنوع عطرها و ترکیبات عطری که میتونیم درست کنیم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
قالب وبلاگ پاتوق عطربازها نهایی شد. مناسب ترین قالبی که برای وبلاگ پیدا کردم رو ویرایش کردم و الان از نتیجه کاملا راضیم. همون طور که قبلا نوشتم قراره در این وبلاگ مهم ترین و خواندنی ترین مطالب پاتوق رو از بدو تاسیس تا امروز باز نشر کنم؛ با دسته بندی مناسب؛ تا دوستانی که جدید به پاتوق می پیوندن مثل آقا شهرام مجبور نشن از صفحه اول تا اینجا رو مطالعه کنن.
هم چنین در این وبلاگ امکان نوشتن به صورت جمعی هست. با عضویت در شبکه اجتماعی سایت تبیان شما صاحب یک آیدی میشین که با دادن اون آیدی به من؛ اسم شما رو به عنوان نویسنده در وبلاگمان معرفی می کنم و مستقیم می تونید در اونجا مطلب بنویسین. در واقع وبلاگ پاتوق عطربازها؛ وبلاگ جمعی ماست. فعلا بهرام عزیز این کار رو انجام داده. باقی دوستان هم 3 دقیقه وقت بگذارن و ثبت نام کنن.
قصد ما ساختن یک مرجع مطمئن و معتبر از تجارب عطربازی علاقمندان این عرصه است.
اینم عکس صفحه اول وبلاگ
weblog.jpg

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
قالب وبلاگ پاتوق عطربازها نهایی شد. مناسب ترین قالبی که برای وبلاگ پیدا کردم رو ویرایش کردم و الان از نتیجه کاملا راضیم. همون طور که قبلا نوشتم قراره در این وبلاگ مهم ترین و خواندنی ترین مطالب پاتوق رو از بدو تاسیس تا امروز باز نشر کنم؛ با دسته بندی مناسب؛ تا دوستانی که جدید به پاتوق می پیوندن مثل آقا شهرام مجبور نشن از صفحه اول تا اینجا رو مطالعه کنن.
هم چنین در این وبلاگ امکان نوشتن به صورت جمعی هست. با عضویت در شبکه اجتماعی سایت تبیان شما صاحب یک آیدی میشین که با دادن اون آیدی به من؛ اسم شما رو به عنوان نویسنده در وبلاگمان معرفی می کنم و مستقیم می تونید در اونجا مطلب بنویسین. در واقع وبلاگ پاتوق عطربازها؛ وبلاگ جمعی ماست. فعلا بهرام عزیز این کار رو انجام داده. باقی دوستان هم 3 دقیقه وقت بگذارن و ثبت نام کنن.
اینم عکس صفحه اول وبلاگ
مشاهده پیوست 857385[/QUOTE
باسلام و احترام
آقارضا @دل آهنگ ، بزرگوار ، بنده هم ثبت نام کردم اما فقط یک کدفعال سازی که عدد است آمده
نام کاربریqwer1358
اما ایدی نیامده
لطفا راهنمایی کنید

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
اینم عکس صفحه اول وبلاگ
مشاهده پیوست 857385
درود بر دوستان عطرباز؛
قالب خیلی قشنگی شده رضاجان، دستت درد نکنه. مطالب گلچین شده هم خیلی مطالب خوبی هستن. درست شدن این وبلاگ رو به همه دوستان پاتوق تبریک میگم. :)
فقط در قسمت ترکیب عطرها، یه سری ترکیبات پیشنهاد شده که اسانس های اونها در پاتوق نیست! منظورت اسپری همزمان اودکلن بوده یا اسانسش قراره بیاد؟

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود بر دوستان عطرباز؛
قالب خیلی قشنگی شده رضاجان، دستت درد نکنه. مطالب گلچین شده هم خیلی مطالب خوبی هستن. درست شدن این وبلاگ رو به همه دوستان پاتوق تبریک میگم. :)
فقط در قسمت ترکیب عطرها، یه سری ترکیبات پیشنهاد شده که اسانس های اونها در پاتوق نیست! منظورت اسپری همزمان اودکلن بوده یا اسانسش قراره بیاد؟
درود بسیار و صبح آدینه بر همگی خوش؛
ممنون بهرام جان. بله؛ شایسته ی این جمع حرفه ای؛ وبلاگی است حرفه ای با قالبی زیبا. من تازه 35 صفحه اول پاتوق رو گلچین کردم و حدود 40 تا مطلب از توش در آوردم و گذاشتم وبلاگ. ترکیبهای پیشنهادی همه اسانس هستن. کدوم ترکیب رو فکر کردی اسانسش نیست و احتمالا اودکلنشه؟
پی نوشت:
ظاهرا فردید عزیز نیاز به راهنمایی داره برای نوشتن در وبلاگ. مراحلی رو که گذروندی تا بتونی به عنوان نویسنده وارد وبلاگ بشی رو باهاش در پ خ مطرح کن؛ من دعوت نامه نویسندگی رو ارسال کردم نمیدونم کجا باید بره اونو دریافت کنه و accept رو بزنه.

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
درود بسیار و صبح آدینه بر همگی خوش؛
ممنون بهرام جان. بله؛ شایسته ی این جمع حرفه ای؛ وبلاگی است حرفه ای با قالبی زیبا. من تازه 35 صفحه اول پاتوق رو گلچین کردم و حدود 40 تا مطلب از توش در آوردم و گذاشتم وبلاگ. ترکیبهای پیشنهادی همه اسانس هستن. کدوم ترکیب رو فکر کردی اسانسش نیست و احتمالا اودکلنشه؟
پی نوشت:
ظاهرا فردید عزیز نیاز به راهنمایی داره برای نوشتن در وبلاگ. مراحلی رو که گذروندی تا بتونی به عنوان نویسنده وارد وبلاگ بشی رو باهاش در پ خ مطرح کن؛ من دعوت نامه نویسندگی رو ارسال کردم نمیدونم کجا باید بره اونو دریافت کنه و accept رو بزنه.
دیشب دیدم ولی الان پیداش نکردم. در مورد ترکیب zino davidoff بود با یه عطر دیگه.
اون مورد هم، باشه به ایشون خواهم گفت.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
دیشب دیدم ولی الان پیداش نکردم. در مورد ترکیب zino davidoff بود با یه عطر دیگه.
اون مورد هم، باشه به ایشون خواهم گفت.
نه؛ اونو شما در وبلاگ ندیدی! تو خود پاتوق؛ وحید پرسید کسی پیشنهادی داره که اودکلن اینو با چه اسانسی بزنه؟ منم بهش یک پیشنهاد دادم!
گفتم اگه با بوی زینو دیویدوف حال نمی کنی هدیه بده به یک فرد سن بالا. رایحه اش ظاهرا جوان پسند نیست.

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب

لطفا قیمت موارد زیر رو به من بگید

قهوه خالص

Ysl اسپورت

ریچارزمن بای ریچارز

تام فورد نویر

اگزریوس جیوانچی

اسپایس بمب

کارتیر پاشا
ممنونم

Last edited:

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب و احترام
اشتباه من توی خوندن 113 صفحه تاپیک اونزمان نت برنداشتن بود
اینبار باید اینکار رو انجام بدم

یکی از حسنهای ظرفهای ده گرمی راحتی حمل و نقلشونه

از طرفی نمیدونم چه تمهیدی برای سفارشهای بالاتر انجام میشه
البته یک کاغذ جسته و گریخته همه موارد مهم رو نوشته بودم

جالبه الان بهش رجوع کردم دیدم جلوی ال هوم اسپورت که بوی لیمو میده هم برای خرید تیک زده بودم

حالا چطور از زیر دستم فرار کرده نمیدونم

تا اینجای کار
رفلکشن که الان به نصف رسیده
Ysl اسپورت
اونتوس
رو برای خریدهای بالاتر انتخاب کردم

منتظر پیشنهادها هستم شاید به عطر خاصی باید بیشتر توجه کنم

فعلا گلد از گردونه تست خارج شد
با توجه به شناختی که از خودم سراغ دارم شاید برگشت
عملا هنوز فرصت کافی پیش نیومده

یک سوال اگر من با یک سرنگ استریل به کارها فیکساتور اضافه کنم در حد یک سی سی خللی تو کار پیش نمیاد؟

یا شامه من پر شده یا قدرت بوها برام کم شده

تو اینجور مواقع حمام رفتن خیلی بهم کمک میکنه

چشم حتما در روزهای آتی رتبه بندی میکنم کارها رو
ولی تصور میکنم الان رفلکشن در صدره و گلد در قعر :دی

البته بجز 6 کار قبلی که داشتم اونها رو شرکت ندادم!!!!!!!

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام و عرض ادب و احترام
سلام!
بجای مجدد خواندن پاتوق ؛ وبلاگ پاتوق رو بخون. گزیده مطالب مهم پاتوق به تدریج ... تکراریه اگه بخوام بقیه ش رو بنویسم!
یک سوال اگر من با یک سرنگ استریل به کارها فیکساتور اضافه کنم در حد یک سی سی خللی تو کار پیش نمیاد؟
آقا سرنگ نمی خواد! در ظرفها پیچیه؛ باز کن و کمی فیکساتور بریز توش اگه می خوای عطری رو رقیق کنی. بعد در هر دو رو محکم ببند!
برای وزنهای بالاتر هم ؛ ظرف هست! در همین پاتوق در یک سفارش بوده که فقط از یک عطر نیم کیلو به یکی از دوستان دادم (گری وتیور بابک در خرید چهارمش)

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
سلام و عرض ادب و احترام

یکی از حسنهای ظرفهای ده گرمی راحتی حمل و نقلشونه

از طرفی نمیدونم چه تمهیدی برای سفارشهای بالاتر انجام میشه
البته یک کاغذ جسته و گریخته همه موارد مهم رو نوشته بودم

جالبه الان بهش رجوع کردم دیدم جلوی ال هوم اسپورت که بوی لیمو میده هم برای خرید تیک زده بودم

حالا چطور از زیر دستم فرار کرده نمیدونم

تا اینجای کار
رفلکشن که الان به نصف رسیده
Ysl اسپورت
اونتوس
رو برای خریدهای بالاتر انتخاب کردم

منتظر پیشنهادها هستم شاید به عطر خاصی باید بیشتر توجه کنم

فعلا گلد از گردونه تست خارج شد
با توجه به شناختی که از خودم سراغ دارم شاید برگشت
عملا هنوز فرصت کافی پیش نیومده

البته بجز 6 کار قبلی که داشتم اونها رو شرکت ندادم!!!!!!!

درودی دوباره؛
تا الان چه کارهایی رو تست کردید؟
بنظرم کارهای تام فورد و آمواج رو بذارید در صدر لیست تست.

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستداران عطر

دوست عزیزم ghalandar66 اگر ذهنم درست یاری کنه آقا بهرام

دقیقا از همین موارد شروع کردم فقط جهت مقایسه ابتدا 6 ادکلن خودم با اسانسهایی که یکسان بودن صورت گرفت جز یک مورد که اون هم میدونید حس بویایی حس عجیب و غریبیه

اونتوس نزدیکترین بوی اونتوسی بود که تابحال استشمام کرده بودم هنوز خودش نیست ولی با توجه به تستهایی که قبلا گرفتم یا برندهای کپی مثل ریو اویتوس
این مقام اول رو داره
تا چند وقت پیش مارلی دارلی رو میدیدم به خودم میگفتم موقع خرید کجا بودی

الان هم از دیوید یورمان همین خاطره رو دارم

ولی هر چی میگذره علاقم به برند مارلی بیشتر میشه

جناب هادی منظورم تهیه در پت نبود
یک ظرف شیشه ای با اسپری خیلی خوب که اگر دسترسی به اسپریر زاپاس هم داشته باشه کفایت میکنه

کلا من موقع تست اینطوری عمل میکنم
هر دست 3 عطر
نبض دست
ساعد
پشت آرنج
گاهی هم از پشت دست که مو داره استفاده میکنم

الان دست راست
نرولی
پشن
رفلکشن

چپ
اینترلود
گری وتیور
ایتالین سایپرس

اما هرزگاهی یک بوی شامه نوازی حس میشه که هیچکدوم از اینها نیست

پشن که من دارم همراه با ورساچ نوشته شده

شاید سری بعد پشن خالی رو هم اضافه کنم

این بویی که هرزگاهی میاد و میره دودیه

من برم ظرف قهوه بو کنم !!!!!

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام خدمت رایحه دوستان عزیز
دوستانی که جدیدا به استفاده از اسانس روی آورده اند به نکاتی که باتوجه به تجربه و تست های شخصی خودم در مدت زیادی به آنها دست پیدا کردم و برایتان به اشتراک میگذارم ، دقت لازم کنید
۱_ اگر اسانس خالص خرید کردید لطفا باتوجه به عدم شناخت دقیق مواد تشکیل دهنده اسانس توسط شرکتهای تولید کننده اسانس ، جهت لایت کردن اسانس خود با فیکساتور ، اسانس خالص را با بیش از 20 درصد فیکساتور ،ترکیب نکنید ( یعنی 80 درصد اسانس و 20 درصد فیکساتور )
چراکه در بعضی اسانس ها به دلیل حضور بعضی اجزاء مجهول درنظر ما ،که میانه خوبی با فیکساتور ندارند ،، حضور فیکساتور زیاد تر از نسبت گفته شده ، موجب مرگ بعضی رایحه ها میگردد که لذت استفاده از آن اسانس ، با حضور همان اجزاء است
۲_ میزان استفاده از یک اسانس در ماه را برای خود بصورت ولو تقریبی مشخص کنید و باتوجه به همان میزان ( وزن مصرفی در ماه ) اسانس خود را لایت با فیکساتور کنید نه بیشتر
چراکه بعضی فیکساتورهای موجود در بازار ،درصورت حضور مدت دار زیاددر اسانس ، ابتدا اسانس را به سمت ترشی و بعد به افساد میکشانند
۳_ دقت داشته باشید که برای ترکیب اسانس ها با هم حتما لینک مربوطه در پاتوق که آقارضا @دل آهنگ ، زحمت گذاشتن آن را کشیده ،باتأکیدمیگویم بازحتما ،بخوانید
بنده در یک سری تست اشتباه باتوجه به تجربیاتم ،باز هم خطاهای زیادی داشته ام که موجب شده الان بیش از 100 گرم اسانس مرغوب را ضایع کنم و ضرر مالی محاسبه شود برایم ، مثلا اول فکر میکردم که دو یا سه اسانس ولو هم خانواده و هم سبک و یا متمایز در نوع ، خوب هم پوشی کنند و رایحه خوب بسازند اما بعدا در ترکیب دیدم که وای من ، چه اشتباهی کردم وچه ترکیب افتضاحی ساختم
یک نمونه از اشتباهاتم که موجب شد براحتی 30 گرم اسانس راضایع کنم
ترکیب اسانس کوکو شانل با گری وتیور بود ، نهایت نتیجه ای حاصل شد که از گفتنش هم بیزارم
یک نمونه دیگر که آنهم براحتی 45 گرم اسانس راضایع کردم ترکیب اسانس تغ هرمس با کوکوشانل و رفلکشن و پشن ،بود که نتیجه آن هم بسیار بسیار ،آبرو بر از کار درآمد
۴_ درست است که استفاده رولی بعضی اسانس ها در کنار هم شاید خوب و یا حتی عالی درآید اما این بمنزله حضور خوب و عالی در ترکیب هم نیست چراکه در ترکیب اجزاء گاها میمیرند و بعضی با بعضی اجزاء دیگر درترکیب باحضور فیکساتور در این ترکیب ها ،بوی فجیعی از خود میسازند
الان بالای 130 گرم اسانس که همه خراب شدند را دارم که دیگر نمیتوانم به هیچ نحوی از آنها استفاده کنم و این یعنی حداقل 250 هزارتومان ضرر
۵_ اگر تجربه ای به رایگان دراختیار شما قرار میگیرد به قصد خود نشان دادن و یا تشکر دریافت کردن نیست ،بلکه هدف کمک کردن به درست گام برداشتن و لذت بیشتر بردن شما در استفاده از اسانس ،است
باتشکر
مخدومی

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
اقا شهرام عزیز سلام و عصر ادینه تون بخیر
از توانایی شامه شما در تشخیص رایحه ها اطلاع ندارم ولی بنظرم با این روش تست چند عطر باهم اونم روی دست و نزدیک بهم ظریب خطا بالا خواهد بود و احتمال تداخل رایحه ها بیشتر میشه
میدونم مثل من و دیگر دوستان در تست عطرها عجله دارید ولی یا اونها رو یک به یک با فاصله زمانی تست کنید یا روی لباس و پارچه های مختلف و در اتاق های جداگانه و با فاصله از هم تست کنید تا بهتر بشه در مورد رایحه و پخش اونها قضاوت کرد
تازه این مرحله اول هست در ادامه بهتره برخی از عطرها رو نسبت اسانس های متفاوت رقیق کنید تا بهترین رایحه ای که می پسندید رو از عطر بدست بیارید البته در میزان پخش هم تاثیر داره

مثلا من بلوشنل که یکار خنک هست رو تا ۷۰ درصد خنک میکنم تا ازش لذت ببرم ولی توباکو وانیل و اسپایس بمب رو به زحمت تا ۲۰ درصد لایت میکنم

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
۱_ اگر اسانس خالص خرید کردید لطفا باتوجه به عدم شناخت دقیق مواد تشکیل دهنده اسانس توسط شرکتهای تولید کننده اسانس ، جهت لایت کردن اسانس خود با فیکساتور ، اسانس خالص را با بیش از 20 درصد فیکساتور ،ترکیب نکنید ( یعنی 80 درصد اسانس و 20 درصد فیکساتور )
چراکه در بعضی اسانس ها به دلیل حضور بعضی اجزاء مجهول درنظر ما ،که میانه خوبی با فیکساتور ندارند ،، حضور فیکساتور زیاد تر از نسبت گفته شده ، موجب مرگ بعضی رایحه ها میگردد که لذت استفاده از آن اسانس ، با حضور همان اجزاء است
۲_ میزان استفاده از یک اسانس در ماه را برای خود بصورت ولو تقریبی مشخص کنید و باتوجه به همان میزان ( وزن مصرفی در ماه ) اسانس خود را لایت با فیکساتور کنید نه بیشتر
چراکه بعضی فیکساتورهای موجود در بازار ،درصورت حضور مدت دار زیاددر اسانس ، ابتدا اسانس را به سمت ترشی و بعد به افساد میکشانند
سلام؛
فردید عزیز؛ ای کاش به توصیه من مبنی بر اسپری هم زمان بر نقاط مختلف لباس به جای ترکیب در یک ظرف گوش کرده بودی. متاسف شدم دیدم این قدر عطر رو از دست دادی. خود من برای ترکیب (اگه ضرورتی حس کنم) با یک گرم دو گرم کار می کنم.
3 - من موقعی دو عطر رو در یک ظرف ترکیب می کنم که قصد داشته باشم نتی رو در یکی از عطرها از بین ببرم یا تضعیف کنم یا تقویت کنم. مثلا در ارکان وایت که ترکیب ارکان بلک (بلک افغان) و واتر وایت دیویدوفه؛ واقعا قصدم از بین بردن تیزی و گرمی بلک افغان بود. به هدفم هم رسیدم! اگه قصد تغییر جدی رایحه رو ندارین؛ در یک ظرف ترکیب نکنین. هم زمان روی لباس اسپری کنین. نه بر روی هم. یکی سمت راست لباس یکی سمت چپ. یا بالا و پایین لباس. در این حالت بوی حاصله باز هم ترکیبیه. هم به شامه خودتون هم به شامه بقیه. با این تفاوت که هر دو عطر با همه نت (ها) شون حاضرن هم زمان. چیزی حذف نمیشه.

4 - همون طور که عرض شد ما به تعداد کمپانیهای اسانس ساز؛ مثلا بلک افغان و واتر وایت داریم. اگه ترکیب این دو اسانسی که من دارم (در یک ظرف) عطر خوبی رو تولید کرده مطلقا به این معنا نیست که هر بلک افغانی رو میشه با هر واتر وایتی ریخت تو یه ظرف و توقع رایحه خوش داشت.

5 - برای تنوع بخشیدن به تجربه های عطری تون؛ حتما بوهایی که حس می کنین برای هم ساخته شدن؛ به نوعی مکمل هم هستن رو هم زمان و در کنار هم استفاده کنین (مطابق توضیح بند 3 همین پست).مثلا من گری وتیور رو در کنار اینترلود خیلی دوست دارم. عزیزان دیگر هم بارها در پاتوق نوشتن ترکیب کدوم عطرها رو دوست دارن.مثلا این لینک. خالق عطر خودتون باشین. بهترین عطر عطریه که شما بسازین و ازش لذت ببرین.
با درود به همه دوستان عزیزم؛
من جز در مواردی که حسب کنجکاوی و برای "عطربازی"شخصی؛ عطرها رو در یک ظرف ترکیب می کنم؛ در باقی موارد نیاز به دلیل قانع کننده دارم. در واقع اسپری هم زمان رو برای عطرهایی که با هم تناسب دارن بیشتر توصیه می کنم (به خصوص برای کسانی که میزان عطر در دسترس شون زیاد نیست) تا ترکیب در یک ظرف. بهتره هر عطری با تمام ویژگی هاش خودش رو در ترکیب روایح نشون بده تا این که برخی نت ها در اثر ترکیب در یک ظرف حذف بشه. البته بدیهیه که مثلا برای اسپری هم زمان کرید اونتوس با رالف یا آمواج گلد؛ هر دو رو رقیق می خوام تا در پس زمینه باشن و محوریت با کرید باشه. کرید اونتوس هم با خیلی از عطرها به صورت اسپری همزمان ترکیب جالبی رو درست می کنه.
اما در خصوص نسبت حداکثر 80 اسانس 20 فیکس؛ تجربه ای مشابه شما رو نداشته ام. دوستان دیگه خودشون بنویسن. آیا درصد لایت شدن بیشتر از 20 درصد نتی رو در عطر از بین برده؟
فیکساتور متفرقه استفاده کردین به غیر از فیکساتور ارسالی من؟ چون من عطر دارم ترکیب شده با فیکساتور از تابستان پارسال و کمترین تغییری درش رخ نداده.

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستداران عطر

دوست عزیزم ghalandar66 اگر ذهنم درست یاری کنه آقا بهرام

دقیقا از همین موارد شروع کردم فقط جهت مقایسه ابتدا 6 ادکلن خودم با اسانسهایی که یکسان بودن صورت گرفت جز یک مورد که اون هم میدونید حس بویایی حس عجیب و غریبیه

اونتوس نزدیکترین بوی اونتوسی بود که تابحال استشمام کرده بودم هنوز خودش نیست ولی با توجه به تستهایی که قبلا گرفتم یا برندهای کپی مثل ریو اویتوس
این مقام اول رو داره
تا چند وقت پیش مارلی دارلی رو میدیدم به خودم میگفتم موقع خرید کجا بودی

الان هم از دیوید یورمان همین خاطره رو دارم

ولی هر چی میگذره علاقم به برند مارلی بیشتر میشه

جناب هادی منظورم تهیه در پت نبود
یک ظرف شیشه ای با اسپری خیلی خوب که اگر دسترسی به اسپریر زاپاس هم داشته باشه کفایت میکنه

کلا من موقع تست اینطوری عمل میکنم
هر دست 3 عطر
نبض دست
ساعد
پشت آرنج
گاهی هم از پشت دست که مو داره استفاده میکنم

الان دست راست
نرولی
پشن
رفلکشن

چپ
اینترلود
گری وتیور
ایتالین سایپرس

اما هرزگاهی یک بوی شامه نوازی حس میشه که هیچکدوم از اینها نیست

پشن که من دارم همراه با ورساچ نوشته شده

شاید سری بعد پشن خالی رو هم اضافه کنم

این بویی که هرزگاهی میاد و میره دودیه

من برم ظرف قهوه بو کنم !!!!!
بله آقا شهرام، درست حدس زدید.
من هم کاملا با نظر آقا آرش موافقم. خودم برای تست هر عطر، بعد از حمام و روی تیشرت نخی یک پاف اسپری میکنم و تست موندگاری وپخش و همچنین رایحه رو میگیرم. برای عطرهای جدید روزی بیش از یک عطر رو تست نمیکنم تا شامه ام دچار اختلال نشه.
البته روش تست شما بد نیست، ولی برای زمانی کاربرد داره که بخواهید ترکیب چند عطر در کنار همدیگه رو تست کنید.
برای ترکیب اسانسها هم حتما نکات جناب مهندس مخدومی رو مد نظر قرار بدید.

پ. ن: تمامی اسانسهای من با 50 درصد فیکساتور رقیق شدن و تا بحال مشکلی با هیچکدومشون نداشتم. از این به بعد رو نمیدونم!

بالا