باسلام خدمت رایحه دوستان عزیز
دوستانی که جدیدا به استفاده از اسانس روی آورده اند به نکاتی که باتوجه به تجربه و تست های شخصی خودم در مدت زیادی به آنها دست پیدا کردم و برایتان به اشتراک میگذارم ، دقت لازم کنید
۱_ اگر اسانس خالص خرید کردید لطفا باتوجه به عدم شناخت دقیق مواد تشکیل دهنده اسانس توسط شرکتهای تولید کننده اسانس ، جهت لایت کردن اسانس خود با فیکساتور ، اسانس خالص را با بیش از 20 درصد فیکساتور ،ترکیب نکنید ( یعنی 80 درصد اسانس و 20 درصد فیکساتور )
چراکه در بعضی اسانس ها به دلیل حضور بعضی اجزاء مجهول درنظر ما ،که میانه خوبی با فیکساتور ندارند ،، حضور فیکساتور زیاد تر از نسبت گفته شده ، موجب مرگ بعضی رایحه ها میگردد که لذت استفاده از آن اسانس ، با حضور همان اجزاء است
۲_ میزان استفاده از یک اسانس در ماه را برای خود بصورت ولو تقریبی مشخص کنید و باتوجه به همان میزان ( وزن مصرفی در ماه ) اسانس خود را لایت با فیکساتور کنید نه بیشتر
چراکه بعضی فیکساتورهای موجود در بازار ،درصورت حضور مدت دار زیاددر اسانس ، ابتدا اسانس را به سمت ترشی و بعد به افساد میکشانند
۳_ دقت داشته باشید که برای ترکیب اسانس ها با هم حتما لینک مربوطه در پاتوق که آقارضا
@دل آهنگ ، زحمت گذاشتن آن را کشیده ،باتأکیدمیگویم بازحتما ،بخوانید
بنده در یک سری تست اشتباه باتوجه به تجربیاتم ،باز هم خطاهای زیادی داشته ام که موجب شده الان بیش از 100 گرم اسانس مرغوب را ضایع کنم و ضرر مالی محاسبه شود برایم ، مثلا اول فکر میکردم که دو یا سه اسانس ولو هم خانواده و هم سبک و یا متمایز در نوع ، خوب هم پوشی کنند و رایحه خوب بسازند اما بعدا در ترکیب دیدم که وای من ، چه اشتباهی کردم وچه ترکیب افتضاحی ساختم
یک نمونه از اشتباهاتم که موجب شد براحتی 30 گرم اسانس راضایع کنم
ترکیب اسانس کوکو شانل با گری وتیور بود ، نهایت نتیجه ای حاصل شد که از گفتنش هم بیزارم
یک نمونه دیگر که آنهم براحتی 45 گرم اسانس راضایع کردم ترکیب اسانس تغ هرمس با کوکوشانل و رفلکشن و پشن ،بود که نتیجه آن هم بسیار بسیار ،آبرو بر از کار درآمد
۴_ درست است که استفاده رولی بعضی اسانس ها در کنار هم شاید خوب و یا حتی عالی درآید اما این بمنزله حضور خوب و عالی در ترکیب هم نیست چراکه در ترکیب اجزاء گاها میمیرند و بعضی با بعضی اجزاء دیگر درترکیب باحضور فیکساتور در این ترکیب ها ،بوی فجیعی از خود میسازند
الان بالای 130 گرم اسانس که همه خراب شدند را دارم که دیگر نمیتوانم به هیچ نحوی از آنها استفاده کنم و این یعنی حداقل 250 هزارتومان ضرر
۵_ اگر تجربه ای به رایگان دراختیار شما قرار میگیرد به قصد خود نشان دادن و یا تشکر دریافت کردن نیست ،بلکه هدف کمک کردن به درست گام برداشتن و لذت بیشتر بردن شما در استفاده از اسانس ،است
باتشکر
مخدومی