جدی اصلا یک وضعیتی هست که نمیشه گفت رطوبت ۸۰ الی ۱۰۰ + دمای ۳۰ الی ۳۷ دیگه خودتون فکر کنید دیگه چیزی از عطر نمیمونه ! اما کاره خنکی که خوب دووم میاره و خوبه و من ازش راضیم و ۱۸۰ میلشو دارم !!! Acqua di Gio Essenza هست. کارش شاید به نظر بعضی ها خاص نباشه اما واقعا خوبه برای تابستان. این کار دوومش خوبه.
عطرهای خنک بیشترین مشکل رو دارن گرم ها باز اوضاع و احوالشون بهتره.
سلام و عرض ادب و احترام
اینکه میگن سلیقه ها متفاوته دقیقا اینجا معلوم میشه
من اسنزا داشتم بسیار زود بوش تموم میشد 180 میل بود اگر اشتباه نکنم
راستش من زیاد ازش خوشم نیومد
حداکثر 20 پاف ازش استفاده کردم
اما از آکوا دیجیو جورجیو آرمانی پور هوم بیشتر خوشم اومد که 100 میل خریدم الان هم روی دستم زدم
نه اینکه خیلی ادکلن خوبی باشه اما از اسنزا بهتره
اسنزا و لیبق رو با کسر مبلغی پس دادم
اصولا از ادکلنهایی که بیشتر از 100 باشن و رایحه رو بپسندم خیلی خوشم میاد
یکی اسنزا رو خوشم نیومد یکی ایوسن لارن لیبق که اونم 200 میل خریده بودم فروشنده میگفت لیبرو حالا تلفظ صحیح کدومه نمیدونم
هنوز هم علیرغم تعدد ادکلنهای زیاد و گرونتر از الور هوم اسپورت شنل
اون رایحه رو با هیچی تعویض نمیکنم
و ایوسن لارن لنوید د لوم دو خیلی میپسندم که لینکشو صفحه قبل گذاشتم
هنوز موفق نشدم جایی الور هوم اسپورت اکستریم که رنگ شیشه اش تقریبا مثل اسپورت نقره ای نیست رو جایی پیدا کنم و تست کنم
و تقریبا از شنل هر ادکلنی خریدم راضیم
2 تا 200 میل هوگو باس شیشه ای دارم اونها هم خوشم میاد و بنظرم از هوگو باس 125 میل که در پلاستیکی و پیچی داره بهتره
مشکل دیگه نمیدونم چرا تو ایران زیاد اتفاق میوفته
مثلا از سفیر تروساردی اومو خریدم رایحه عالی
چندی پیش دیدم قیمت 100 میلش تفاوت چندانی با 50 نداره
خوب شد اول روی دستم تست گرفتم
اصلا اون چیزی نبود که قبلا خریدم
همونطور که دوستان اینجا از کیفیت خوب عطرهای آقای هادی راضی هستن و کیفیت خوب رو ترجیح میدن
تو تهران هم خرید از برخی نقاط علیرغم توجه بسیار زیاد به نحوه سلفون جعبه
علامتهایی که روی شیشه هست
وزن در ادکلن و خیلی موارد دیگه باعث میشه به این نتیجه برسیم که اصل هستن اما اگر قبلا اون ادکلن رو داشته باشید متوجه میشید برخی کیفیتها بشدت پایینه
چیزی که من الان تو اونتوس خودم میبینم
و برخی مغازه ها تستر اونتوس رو با نصف قیمت میفروشن اما هرگز دوام و پخش بوی ادکلن منو نداشت
و شیشه ادکلن رو تقریبا مطمئنم که اصل هست
اما شک کردم که انگار از جایی شیشه های خالی رو پیدا کردن و خودشون پر کردن
اما اینجا با هزینه اندک عطر رو میخرید و حتی اگر مورد پسندتون نشد خیلی ضرر نکردین
یکی از علتهایی که 6 تا عطر سفارشی من دقیقا همونهایی بود که داشتم بیشتر جهت این بود که چون اونها رو برای بار اول بود که میخریدم یک محکی بزنم
مثلا همه جا تغ رو ادکلنی تلخ معرفی میکنن اما مال من شیرینه یا مشکل از بویایی منه
میترسم اونم از اون دسته ادکلنهای پر شده باشه
متاسفانه هر روز بیشتر شاهد تقلب تو هر زمینه ای میشیم
پیدا کردن فروشنده مطمئن بسیار بسیار حائز اهمیته
فکر کنم 25 سال پیش یک ادکلن بسیار ارزون 50 میل بود با شیشه مشکی بنام futurity چندی پیش بازم دیدمش قیمتش هم 20 تومن بود ولی اصلا اون بو رو نمیداد
تو سایت فرگرنتیکا قید شده همون اترنیتی هست رایحه
رایحه اترنیتی کوچکترین شباهتی به اون نداره!!!!!
ببخشید سرتونو درد آوردم
ارادتمند همه دوستان شهرام