• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

Atrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
142
من هم بلو ایس رو دارم و هم ایسی میاکه متاسفانه تقریبا هیچ شباهتی بین این دو کار نمی بینم
بلو ایس در نت اول مرکباتی و در ادامه تقریبا شیرین و ملایم هست ولی ایسی بلو ابتدا اسپایسی و تند و در ادامه بيشتر چوبی میشه.
نه فقط نت اول ایسی که مرکباتی هست بوی سرو رو با خودش داره بعد بوی چوبی میگیره اون بوی سرو توی اینکار هست. بوی ایسی تا وسط های نت میانی این بوی آروماتیک رو داره اما خوب بوی اسپاسیش اجازه نمایش زیاد بهش نمیده. این بلو ایس دقیقا همون اسانس سرو ایسی رو انگار داره برای همین میگم شبیه هستن. کلا بو هست دیگه هر کسی یک جور برداشت می کنه.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
با سلام و درود بسیار به رفقای پاتوق؛
در تمامش بوی سرو و میوه سرو و سرو کوهی + رزماری رو داره. شاید شما بوی آروماتیک سبز رو به شکل چای استشمام می کنید چون بوی اینکار کاملا گیاهی هست تا میوه ای بوی مرکبات هم من لیمو ترش رو بیشتر بوی پوستش رو ازش میگیرم. بوی رز رو هم من اصلا ازش نمیگیرم.(ما در حیات ۲ نوع رز سرخ و صورتی داریم من هیچ تشابه بوی با اونا نگرفتم و بقیه کارهای رزی که داشتم) شاید ترکیب این بو ها تولید شبه بو کردن. این خیلی پیش میاد مثلا ترکیباتی از شیرین بیان ایجاد بوی آبنباتی گیاهی میکنن چون خوده شیرین بیان خیلی شیرین هست و ....
اما چای تا حده کمی اون هم برگ تازه اون بوی این رو میده. شما میوه های آبی سرو رو قاچ بزنید روغنش رو بمالید به دستتون و بزارید یک کمکی بگذره دقیقا بوی همین رو میده من ادکلن این کار رو استفاده کردم بودم اینکار کپی خوبی از کاره L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme از کمپانی ایسی میاکی هست. اینکار برنده FiFi فکر کنم سال 2005 شده بود!
(اینم اضافه کنم این تشابه نظر شخصی من هست چون بوش منو یاد اینکار میندازه.)
کلا بو هست دیگه هر کسی یک جور برداشت می کنه.
گفتگوی دیشب دوستان رو در خصوص بلو آیس خوندم و هم لذت بردم از برداشت های مختلف؛ هم استفاده کردم. نظر و برداشت خودم رو هم قبلا مفصل خدمت دوستان عرض کردم. به ویژه در مقایسه ای که بین آمواج گلد و بلو ایس داشتم. در آرشیو غنی پاتوق در دسترسه.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
بین سه عطر تام فورد نویر؛ تام فورد ساحارا نویر و تام فورد نویر د نویر کدومش رو انتخاب می کنم به عنوان برترین؟ نویر د نویر رو. کدوم ورژنش؟ همین که هفته پیش سمپلش برای تست در اختیارم گذاشته شد به همراه چند تام فورد دیگه و همون روز نوشتم نویر د نویر یه چیز دیگه است! اگه خوش شانس باشیم و وارد کننده اش این عطر رو در سفارشش قرار بده آخر پاییز یا اوایل دی میرسه دست مون.
بوش روی کاغذ تستر بعد یک هفته هنوز مستم می کنه. یک نت انتهایی فوق العاده جذاب داره. شاید برتر از نت انتهایی محشر تام فورد عود وود.

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
آقارضا @دل آهنگ ، بزرگوار
این سوأل ما رو فراموش کردید جواب بدهید
نه فردید جان فراموش نکردم در خصوص نتهاش که قبلا عرض کرده بودم یاس و روایح چوبی ازش می فهمم. حتی نوشتم که در کنار (و نه در ترکیب) هی وود کرم رایحه ی فوق العاده ای درست می کنه. در خصوص تخمین زمان پخش و ماندگاری؛ شما حرفه ای تر و تخصصی تر عمل می کنین و با روشهای مختلف این کار رو انجام میدین حتما انشالله با سفارش بعدی از سمپل خودم میفرستم براتون تا نتیجه اش رو به اطلاع دوستان برسونین.

SH@HR@M

Registered User
لایک‌ها
534
سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستداران عطر

من بالاخره موفق شدم 113 صفحه تاپیک رو بخونم

مهمترین لذتش ارتباط صمیمی دوستان بود

در مورد مارلی گادولفین بگم من بیشتر ازش بوی باربیکیو استشمام میکنم

از برند مارلی
گادولفین
پگاسوس
دارلی
رو دارم

میدونم قضیه عطر و ادکلن با هم تفاوت داره و من تابحال هیچوقت نتونستم عطر بخرم و بیشتر ادکلن خریدم پس پوزش منو تا تطبیق من با تاپیک پذیرا باشید

حتی درصد مخلوط شدن رو هم با فیکساتور نمیدونم

اگر اشتباه نکنم چند صفحه قبل یکی از دوستان سفارشش دو گرم عطر با 8 گرم فیکساتور بود

ترجیح میدم این مساله ترکیب رو واگذار به شما کنم نهایتا لطف کنید مقداری فیکساتور هم در انتهای سفارش برام بفرستید

یک پیشنهاد هم با عرض شرمندگی دارم و علتش رو هم توضیح میدم چند هفته قبل به فروشگاه سفیر ارگ تجاری تجریش رفتم و پس از تست چندین ادکلن که همراه با پسرم بودیم
ادکلن david yurman رو به قیمت 636 هزار تومن در مقابل 75 میلی گرم ادکلن خریدم

هر چند میدونم بعضی مواقع دیدگاهم یکدفعه عوض میشه

شاید دوباره ازش خوشم بیاد
ولی اینقدر پول بابت ادکلن حروم کردم که خیلی از ادکلنها حتی وقت نمیشه سری بهشون زد

خواهش من این بود با صلاحدید شما امکان خرید با گرمهای کمتر هم امکانپذیر بشه

دوم تصور من اینه اسانس الور هوم اسپورت به کارها اضافه بشه برام جالبه تابحال بازخورد بدی نداشته و بسیار برام جالب بود برخی خانمها هم از این استفاده میکنن

بریم سراغ سفارشات من
1- بلک افگانو
2 کرید اونتوس نمیدونم کدوم ورژن فقط چون عطر مورد دلخواه پسرم هست ترجیحا همونی که به ادکلنش شبیه تر باشه
آخه قبل خواب اونتوس اسپری میکنه
صرفه جوئی در جیب بابا رو مد نظر قرار دادم

ما بچه بودیم به بابامون میگفتیم چشم الان هم به بچه مون

3 کرید هیمالیا

4- کرید سیلور مانتن واتر
ادکلنش رو دارم بوش خیلی زود از بین میره
حس میکنم تا اینجای تاپیک بازخوردها خیلی مثبت بوده راجع به پخش بو و ماندگاری اینم اگر مقدوره فقط 2 گرم اگر نه همون 5 گرم

5 پگاسوس مارلی کمترین حجم برای مقایسه با ادکلن اگر میشه 2 گرم

امواج ها همشون بیزحمت
6 اپیک
7 اینترلود
8 گلد
9 جوبیلیشن
10 رفلکشن

11 پشن به صلاحدید خودتون کدوم ورژن

12 بلو آیس

تام فورد
13 توسکان لدر
14 بلک ارکید
15 گری وتیور
16 نرولی پورتوفینو
17 ایتالین سایپرس

18 ال هوم آیدل گرلن
19 تغ هرمس ادکلن 200 میلشو دارم کمترین حجم برای مقایسه

20 بلو شنل اینم ادکلن 200 میلشو دارم کمترین حجم برای مقایسه

21 به انتخاب خودتون کوکو شنل یا شنل چنس

22 دلارنتا
هر چند حس میکنم اسانسها باتوجه به ریفرموله شدن ادکلنها بهتر باشن

تسترهای کاغذی از

کافی نیل
اسپایس بمب
عود وود
رچارمن بای رچارز
کاپیتان بلک
رالف لورن بلو
ال هوم اسپورت (بوی لیمو )

و پیشنهادهای شما

البته منتظر پیشنهادهای شما در مورد سفارشم هستم

ارادتمند شهرام

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
با درود و شب خوش به همه رفقا؛
لقب با حوصله ترین فرد تعلق می گیره به آقا شهرام بابت حوصله ای که به خرج دادن و وقتی که برای مطالعه 113 صفحه گذاشتن!
من خودم دارم مطالب مهم این 113 صفحه رو به تدریج انتخاب و در وبلاگ پاتوق عطربازها (آدرسی که در امضام هست؛ http://atrbaaz.tebyan.net ) منتشر می کنم تا دوستان در وقت شون صرفه جویی شه و هم چنین با دسته بندی که روی نوشته ها میشه راحت تر بتونن به مطالب خواندنی دست پیدا کنن. از فرصت استفاده می کنم و از همه دوستان می خوام در شبکه اجتماعی تبیان عضو شن و آیدی atrbaaz رو add کنن با این کار به پاتوق عطربازها در اونجا بپیوندن. آدرسش در امضام هست http://net.tebyan.net/atrbaaz
مستقیم میشه در اون صفحه مطلب نوشت و در موقع مناسب و به فرض ضرورت امکانات خوبی در اختیارمونه.

من بارها نوشتم که از هر عطر فقط یک گرید و یک کیفیت رو دارم. کرید اونتوس هم فقط یکی است؛ آن چه شما اشاره می کنی ترکیب کرید اونتوس با بلک ایکس اس هستش . هم چنین رفلکشن؛ منسوب به آمواجه. مطمئن نیستم رفلکشن آمواج باشه. هر چند که تیپ رایحه اش می خوره به دار و دسته ی آمواج ها!
باقی مطالب در پ خ خدمت تون عرض میشه.

Atrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
142
ب
من بارها نوشتم که از هر عطر فقط یک گرید و یک کیفیت رو دارم. کرید اونتوس هم فقط یکی است؛ آن چه شما اشاره می کنی ترکیب کرید اونتوس با بلک ایکس اس هستش . هم چنین رفلکشن؛ منسوب به آمواجه. مطمئن نیستم رفلکشن آمواج باشه. هر چند که تیپ رایحه اش می خوره به دار و دسته ی آمواج ها!
باقی مطالب در پ خ خدمت تون عرض میشه.

رفلکشن امواژ یک کار گلی هست بوی یاس و بهارنارنج هست اما یک بوی دودی خیلی جالبی باهاش هست (بوی چوب صندل نیست هرچی هست! یکم شبیه اینترلود هست!) که توی ترکیباتشم ننوشته خیلی بوش قشنگ هست با اینکه گلی هست و با اینکه رز در اون هست اما یک کار مردانه سنگین حساب میشه. به شخصه از خانم ها باز خورد خیلی خوبی از امواژ رفلکشن گرفتم هر چی نباشه اسمش روشه Reflection Man ! آقا رضا اگر همچین ویژگی هایی داره برای امواژ هست.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
رفلکشن امواژ یک کار گلی هست بوی یاس و بهارنارنج هست اما یک بوی دودی خیلی جالبی باهاش هست (بوی چوب صندل نیست هرچی هست! یکم شبیه اینترلود هست!) که توی ترکیباتشم ننوشته خیلی بوش قشنگ هست با اینکه گلی هست و با اینکه رز در اون هست اما یک کار مردانه سنگین حساب میشه. به شخصه از خانم ها باز خورد خیلی خوبی از امواژ رفلکشن گرفتم هر چی نباشه اسمش روشه Reflection Man ! آقا رضا اگر همچین ویژگی هایی داره برای امواژ هست.
متاسفانه رایحه رفلکشنم پیچیده تر از اینه که بتونم نتهاشو تفکیک کنم. به نظرم بی شباهت به اینترلود نیست گرچه خنک تره. اما یقینا بهار نارنجی که در نرولی می گیرم یا یاسی که در رالف لورن هست در این نیست. فردید جان نظر شما چیه؟

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
دوستانی که همه نت های ممکن و موجود در عطرها و اودکلنها رو می خوان ببینن؛ این لینک رو از دست ندن! دسته بندی شسته رفته ای داره به همراه عکس .
یه گریز هم از دنیای عطر بزنیم به دنیای بازی ! یکی از محبوب ترین بازهای اندرویدی برای من این بازیه:
1441590447_can-knockdown.jpg

جدیدترین نسخه اش در اینجا. اگه اهل بازی باشین؛ بعیده خوش تون نیاد!

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
دوستانی که همه نت های ممکن و موجود در عطرها و اودکلنها رو می خوان ببینن؛ این لینک رو از دست ندن! دسته بندی شسته رفته ای داره به همراه عکس .
یه گریز هم از دنیای عطر بزنیم به دنیای بازی ! یکی از محبوب ترین بازهای اندرویدی برای من این بازیه:

ترجمه نت های سایت فرگرانتیکاست
فرگرانتیکا جدیدا شروع کرده عکس نت ها رو داره تغییر و اپدیت میکنه حسابی من رو گیج کرده، ادم مجبوره دوباره اسامی رو با عکس های جدید نت ها تطبیق بده [emoji26]

Sent from my iPad using Tapatalk

Atrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
142
ترجمه نت های سایت فرگرانتیکاست
فرگرانتیکا جدیدا شروع کرده عکس نت ها رو داره تغییر و اپدیت میکنه حسابی من رو گیج کرده، ادم مجبوره دوباره اسامی رو با عکس های جدید نت ها تطبیق بده [emoji26]

Sent from my iPad using Tapatalk
اره خیلی رو عصاب هست مثلا خس خس که عوض شد داستانی شده !

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128

رضا یعنی تو فکر کردی دوستان فرهیخته پاتوق عطربازها اینها رو نمیشناختن که اینجوری با آب و تاب تعریف میکنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول جناب خان، بیام برات؟!
:)

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
رضا یعنی تو فکر کردی دوستان فرهیخته پاتوق عطربازها اینها رو نمیشناختن که اینجوری با آب و تاب تعریف میکنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول جناب خان، بیام برات؟!
:)
جسارت نشه خدمت عطربازهای حرفه ای. برای دوستانی که تازه تو خط اومدن لینک دادم.

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
متاسفانه رایحه رفلکشنم پیچیده تر از اینه که بتونم نتهاشو تفکیک کنم. به نظرم بی شباهت به اینترلود نیست گرچه خنک تره. اما یقینا بهار نارنجی که در نرولی می گیرم یا یاسی که در رالف لورن هست در این نیست. فردید جان نظر شما چیه؟
آقارضا @دل آهنگ ، بنده هم با نظر شما موافقم ، رفلکشن شما کاری خنک و اگر بهتر بگویم معتدل است و بهارنارنج و یاس بسیار ضعیف در پس رایحه های دودی هست که اگر بسیارلایت شود قابل تمییز است عوود هم دارد اما نه قوی
اتفاقا امشب تست اسپری توسکان لدر و نرولی و پشن و رفلکشن رو انجام دادم بسیار عالی بود البته نسبت نرولی و رفلکشن بیشتر بود

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485

آقارضا @دل آهنگ ، بنده قبلا در صفحات قبلی پاتوق اگر مراجعه بکنید دسته بندی جامع تری که خلاصه هم بود برای استفاده گذاشتم تا تفکیک کاملی داشته باشیم

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
آقارضا @دل آهنگ ، بنده قبلا در صفحات قبلی پاتوق اگر مراجعه بکنید دسته بندی جامع تری که خلاصه هم بود برای استفاده گذاشتم تا تفکیک کاملی داشته باشیم
بله رضا جان، من یادم رفت ذکر کنم. جناب مهندس مخدومی پیش از این بسیار کاملتر و جامعتر به این نکات اشاره کرده بودند. انصافا من خودم خیلی از اون مطالب که دسته بندی نتها بود استفاده کردم.
جناب مهندس یه سوال هم از حضورتون داشتم، اگر اشتباه نکنم شما اسانس رو بصورت خالص مصرف میکنید. در مورد مصرف توسکان در کنار نرولی و رفلکشن میشه بفرمایید چندپاف از هر کدوم رو استفاده کردین.

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
بله رضا جان، من یادم رفت ذکر کنم. جناب مهندس مخدومی پیش از این بسیار کاملتر و جامعتر به این نکات اشاره کرده بودند. انصافا من خودم خیلی از اون مطالب که دسته بندی نتها بود استفاده کردم.
جناب مهندس یه سوال هم از حضورتون داشتم، اگر اشتباه نکنم شما اسانس رو بصورت خالص مصرف میکنید. در مورد مصرف توسکان در کنار نرولی و رفلکشن میشه بفرمایید چندپاف از هر کدوم رو استفاده کردین.
داداش گلم بنده به ترتیب زیر ترکیبی درست کردم و اسپری این ترکیب خنک و فرش عالی در آمد
نرولی 3 واحد
پشن 1 واحد
رفلکشن 2 واحد
توسکان لدر 2 واحد
فیکساتور 3 واحد
شاید بعضی تعجب کنند اما خودم عاشق این ترکیب شدم به لحاظ اینکه ادکلنی برای خودم ساختم که شاید در بازار لنگه اش را نیابم
بهارنارنج + هلو + زعفران + چرم + عود+ هندوانه + یاس + پرتقال + لیمو

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
داداش گلم بنده به ترتیب زیر ترکیبی درست کردم و اسپری این ترکیب خنک و فرش عالی در آمد
نرولی 3 واحد
پشن 1 واحد
رفلکشن 2 واحد
توسکان لدر 2 واحد
فیکساتور 3 واحد
شاید بعضی تعجب کنند اما خودم عاشق این ترکیب شدم به لحاظ اینکه ادکلنی برای خودم ساختم که شاید در بازار لنگه اش را نیابم
بهارنارنج + هلو + زعفران + چرم + عود+ هندوانه + یاس + پرتقال + لیمو

ممنون از پاسختون.
ترکیب جالب و خوبی به نظر میاد. تست موندگاری و پخش هم ازش گرفتین؟

Last edited:

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از پاسختون.
ترکیب جالب و خوبی به نظر میاد. تست موندگاری و پخش هم ازش گرفتین؟
پخش عالی و موندگاری خوب
وقتی چرم باشه تووی کار ، شک نکنید موندگاری کار خوب میشه
قبلا یکبار ترکیب پشن و توسکان و نرولی رو درست کرده بودم عالی بود امشب این ترکیب رو دوباره ساختم و رفلکشن اضافه کردم
دقیقا ادکلن دلخواهم شد
من عاشق حضور چرم و بهارنارنح و هلو و زعفران و رایحه های جنگلی و نتهای دریایی درکار هستم و حتما یک روز ادکلنی خواهم ساخت که وقتی ریز فاکتورهای لازمش گیرم آمد و اعلام کردم و دوستان تست کردند جا خواهند خورد
کاری خنک و تند ( جنگلی و دریایی )
منتظرم آقا رضا کارهای چوبی تاپ بیارند
آن وقت وقتی نت پایه رو تونستم غالب کنم یقینا سایر کارها رو روش انجام میدم
حتی اگر به خراب کردن خیلی اسانسها و ضرر دادن حتی بالای 500 هزارتومان بشه ، باز هم ادامه خواهم داد تا یک رایحه جادویی برای همیشه برای خودم بسازم
شما ادکلن روشاس زنانه رو نگاه کنید با رایحه و نت گیاهان دریایی
بنده همین کار رو میخوام بسازم با اضافه کردن بهارنارنج و چرم و زعفران و رایحه درخت
ادکلنش حدودا 620 هزار تومان قیمت دارد اما چون مقدار ترکیبات و مقدار حضور فیکساتور رو درش نمیدونم ،نمیتونم بیگدار به آب بزنم و ادکلنش رو بخرم و سایر چیزها رو بهش اضافه کنم
به شما پیشنهاد میکنم قبل از ترکیب این کار بالا ، قبلش حتما تست اسپری هم زمان از اینکارها باهم انجام دهید با همان مقدارکه گفتم بعد اگر جالب بود دست به ترکیب بزنید
سه پاف نرولی
یک پاف پشن
دو پاف رفلکشن
دو پاف توسکان لدر
البته سعی کنید همه اینها بیشتر از 30 درصد لایت نشوند
بی شک اگر دوست داشتید و لذت بردید ، دیگر دست زدن به ترکیبش برایتان بدون دلهره از نتیجه خواهد بود
حتما نتیجه را همینجا اعلام کنید و اینکه تاچه حد دلچسب و مورد رضایتتان بوده
منتظر اعلام نتیجه شما هستم

Last edited:
بالا