سلام و عرض ادب به حضور جناب آقای هادی بزرگوار و سلامبه دیگر دوستان
امروز، با دیدن جناب هادی عزیز روز بسیار خوبی برای من بود. اما در مورد سلیقه ی جناب هادی که من ایشون رو جادوگر دنیای عطر خطاب میکنم، عرض کنم که 20، عالی از هر نظر. ایشون قبل از معرفی عطر ها، ابتدا روانشناسی خریدار رو کاملاً بررسی میکنن که نشان از فوق حرفه ای بودن ایشون داره. حتماً دوستان تلاش کن برای 1 مرتبه هم که شده ایشون رو از نزدیک ببینن و سحر جناب هادی رو امتحان کنن.
اما اگر بخوام نظرم رو در مورد کار کم نظیر جناب هادی در ترکیب عطر ها عرض کنم، ترجیح میدم اول از همه برم سراغ ترکیب
کرید آونتوس و آناناس. من آونتوس رو استفاده میکردم، اما امشب با یه رایحه ی جدید و فوق العاده از اونتوس آشنا شدم. رایحه ای که هیچوقت به مشامم نرسیده بود. ترکیب آناناس با آونتوس عالی بود. خیلی خیلی قویتر از اونتوس تنها. آرامبخشی آونتوس در کنار لذت خوردن آناناس
من از ایشون خواهش کردم برای مرتبه ی بعدی، حتماً این ترکیب رو برای من آماده کنن و حیف و صد حیف که این سورپرایز رو امروز تجربه کردم و بری داشتنش باید چند وقتی صبر کنم
امروز جناب هادی ، یه شیشه ی کوچولو همراهشون بود که در لحظه ی اولی که بو کردم، احساس کردم سبدی از بهترین میوه های تازه جلوم قرار داره. آرامبخش و خاطره انگیز. کمی که از اسپریش گذشت، شیرینی بسیار دلنشینی ازش باقی موند. اینقدر خوب و خواستنی بود که از الان در سبد سفارش بعدیم رزرو شده
و اما در مورد بلک ارکید تلخ و خنک... به جرات میگم دقیقاً خنکی و تلخی رو کاملاً احساس میکنید. کمی که گذشت، خنکی عطر خیلی خیلی خودشو نشون داد . برای من یک تجربه ی جدید بود.
دوست دارم هر چه زودتر ترکیب های جدید جادوگر دنیای عطر رو امتحان کنم.
در کل عرض کنم که: به سلیقه ی یک حرفه ای اعتماد کنید