بنده بدلیل اینکه سخت پسند هستم و ریز بین و کارها رو در همه جوانب بارها تست میکنم و بعد نظر نهایی ام رو اعلام میکنم ، همه کارهای رسیده بدستم تا این لحظه ازاین تایپیک و جناب آقارضا
@دل آهنگ ، عزیز و بزرگوار رو مورد ارزیابی جزء به جزء قرار دادم و به غیر از مقوله (( رایحه. )) که مسأله ای است واقعا شخصی و سلیقه ای ،، نظرم رو نسبت به پخش و موندگاری کلیه اسانسهای خریداری شده از این عزیز ، اعلام میکنم
کرید اونتوس ( پخش عالی بالای 6ساعت و ماندگاری بالای 8ساعت )
البته تستهای متفاوت گرفته شد و این تست الیافی و تست چند قطره از خالص این اسانس ها بر روی دستمال کاغذی بود
از جهت بهداشت و سلامت کار ، کارهای ارسالی ایشان ،هیچگونه مورد مشکوک بهداشتی برای بنده نداشتند
غلظت کارها خوب و در اکثر موارد عالی ارزیابی شد خلوص و صافی وسبکی اسانسها از نظر بنده خوب ارزیابی شد
از جهت قیمت که واقعا انصاف در نرخ گذاریها رعایت شده است
بعد از تمامی موارد لازم است که بگویم احتمال خطا در شامه بنده یا هر عزیز دیگری وجود دارد و تمامی نظرات افراد در تستها شاید یکی نباشد،
در پایان باتشکر از ارسالهای خوب و دقت در وزن گیری و بسته بندی و ارسال بموقع ، جا دارد که بگویم *****
بالاترین امتیازها به خوش خلقی و اعتبار و اعتماد و انتقادپذیری و دقت در نحوه انتخاب بهترین ورژن های اسانسی ، به خود ایشان تعلق میگیرد*****
دوستدار جمع عطرباز
مخدومی