اسپری های جدید از لحاظ ظاهری خیلی زیباتر و شیک تر هستند، مخصوصا که ظاهر کریستالی خیلی زیبا و جلوه خوبی دارند. اما من همچنان اسپری های درب پیچی رو بیشتر میپسندم تا پلمپی. اما از نظر زیبایی اسپری های جدید زیبایی چندین برابر دارند.
در بین سفارشات من اقا رضا تستر کرید اونتوس جدید رو هم قرار داده بودن. در همون لحظه اول استشمام به راحتی میشد متوجه اختلاف فاحش کیفیت این کار با کار قبلی پاتوق بشی. بطوریکه شفافیت بو و لطافتش نسبت به کار قبل چندین برابر شده. من به شخصه کرید اونتوس خیلی برام عادی شده و خاص نیست ولی با بو کردن تستر کار جدید، پیش خودم گفتم حیف شد که سفارش ندادم. بنظرم شفافیت و تازگی بوش خیلی بالاست. اگر موندگاری و پخشش هم بالا باشه که حتما مورد پسند دوستداران اونتوس قرار میگیره.
از تستربلاتری کرید اوونتوس رو پسند کردم
شفافیت و وضوح و چینش و بیس نت هاش بسیار عالیتر از سری های قبل بود
پخش از بلاتر خیلی نمیشود گرفت اما ماندگاری خوبی داشت
آناناس و لیمو و سیب سبز و کال رو ازش خوب استشمام کردم
دیگه اگه کسی به این اسانس ایراد بگیره واقعا بی انصافی تمامه
یکی حدود 1150،000 تومان داده بود و گفته بود چون گروون خریده حتما ادکلنش اصلیه اما بیچاره ازپخش و موندگاریش شکایت داشت فقط گفت 4 ساعت موندگاری و پخش گرفته
درود مجدد بر همه دوستان عطرباز؛
همین امروز عزیزی از بوشهر باهام تماس گرفت و گفت 890 هزار تومن پول اودکلن اورجینالشو داده و به شدت از پخش بوش ناراضی بود. یادم رفت ازش بپرسم بوشهر شرجیه هواش؟ به هر حال سفارش کرید داد. در یک ظرف اسانس خالصشو و در ظرفی دیگر ترکیب شده اش رو با فیکساتور . بهم گفت شبها؛ هر شب قبل خواب کرید می زنه و شدیدا دوست داره اونتوس رو. قبل من هم با همکار دیگه ای تماس گرفته بود گرمی 7500 بهش قیمت اسانس کرید رو داده بودن.
فکر می کنی وقتی از برخی همکاران دلیل قیمت ارزان عطرهای من پرسیده میشه در کمال انصاف (!) چه پاسخی به مشتری هاشون میدن؟
آرش جان؛ گفت این ترکیب جدیدیه که ساخته میشه و زمان می خواد تا در کنش و واکنش به تعادل برسه. گفت اودکلنهای اورجینال؛ هر اودکلن تا 6 ماه ساختش زمان می بره.سلام و تسلیت ایام عزاداری سالار شهیدان
دلیلی هم برای حرفش داشت یا از روی تجربه میگفت؟
اتفاقا چند روز پیش عود نویر و ایدل گرلن رو تست کردم بنظرم رایحه شون شفاف تر شده بود، عود نویر که ماله خیلی وقت پیش بود
پس باید برم اینترلود رو هم دوباره تست کنم،
ولی افغانو رو بعد از ده سال هم تست کنم برام جا نمیوفته. دی:
حسین عزیز @shmp30 این پست رو مطالعه کن لطفا.
Last edited: