سلام به همه رفقا؛بین اینا
دیور هوم اینتنس
اپن
بلک ایکس اس
کدوم به ادکلنش نزدیک تره؟
کسی ادکلنشونو اسانسو باهم داره بو کنه؟
من اوپن خودم داشتم ولی اون دوتا رو نه، بلک ایکس اس هم برا کسی میخوام ، از عطرا ی اقا رضا تعریف کردم ، میخوام به دوستم نشون بدم کیفیاتاشونو
اقا رضا کلا در زمینه گوشی و تبلت هرمشکلی داشتی ، جوابت توی انجمن Xda پیدا میشه و مرجع ، ایکس دی ای هستشخسته و زخمی و ورشکست ...!
این نوحه (!) به مناسبت ماجراییه که امروز برام اتفاق افتاد.
کل بعد از ظهرم رو گذاشتم تا تبلتم (گلکسی نوت N8000 ) رو root کنم. نشد که نشد! تمام روشهای ممکن رو اجرا کردم. اندرویدم 4.4.2 است و ظاهرا این نسخه به این راحتی ها تن به روت شدن نمیده. اگه احیانا کسی از دوستان راهی بلده برای روت کردنش؛ بهم پ خ بده. الان دوباره ریست فکتوری کردم!
پی نوشت:
یکی نیست بهم بگه چرا در منابع فارسی زبان دنبال راه حل می گشتی؟! مگه انگلیسی بلد نیستی؟! اینم لینک راه حل بسیار ساده و سریع یک دقیقه ای این مشکل!
هر کس تبلت اندروید
Galaxy Note 10.1 N8000
نسخه اندروید 4.4.2 داره و می خواد روت کنه راه حلش در این لینکه. می تونستم امروز عصر کلی عطربازی کنم بجای این که در منابع کم محتوا و کم ارزش به زبان فارسی دنبال روش روت کردن تبلتم باشم. اگه از همون اول در منابع انگلیسی سرچ کرده بودم.
سلام و صبح بخیردیور هوم رو آرش داره هر دو تاشو میاد نظر میده.
سلام!سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستداران عطر
امروز دیور هوم پرفیوم
دیور هوم اسپورت
نارسیسو رودریگز
و
.....
تست شدن
خیلی برام جالب بود نظرم راجع به خرید دیور هوم پرفیوم عوض شد منتفی شد خریدش
حالا تا ببینم چی میشه
از برند تیری موگلر هم تقریبا چیز بد ندیدم
تا ببینم چی پیش بیاد
دلیلش چی بود شهرام عزیز؟بود نظرم راجع به خرید دیور هوم پرفیوم عوض شد منتفی شد خریدش
اگه پیور مالت پیدا کردی اصلا در خریدش شک نکن. از بهترین کارهای دیسکانتینیو این برند هست که اینجا هم بسختی پیدا میشه. (مواضب باش با پیور مالت کریشن اشتباه نگیریش)از برند تیری موگلر هم تقریبا چیز بد ندیدم
هزینه مالیات رو کسر می کنند یا نه؟ (مالیات قسمت زیادی از قیمت رو تشکیل میده)من قیمت تغ هرمس 200 میل ادوتویلت رو دیدم به مراتب گرونتر از ایران
تقریبا هیچ ادکلن ارزونتر از تهران نداشت
بله دو مدل هست که فقط ۲۰-۳۰ درصد شبیه هم هستند، اگه پست قبلی رو دقیق خونده باشید تو پرانتز بهتون هشدار دادمسلام مجدد
آرش خان الان دیدم دو مدل پیورمالت تو ایران هست اولی فقط یک creation اضافه داره
البته اصل و فیک بودنش رو نمیدونم
سلام و تسلیت ایام عزاداری سالار شهیداناز یک عطرباز حرفه ای که وارد کننده عطر هست دیروز شنیدم می گفت وقتی عطر رو با فیکساتور ترکیب می کنی حداقل یک ماه بگذارید بمونه تا ترکیبش جا بیفته. دفعه اول این حرفو از آرش شنیدم و شوخی تلقی کردم. (آرش بلو شنل رو کلا همه بلو ها رو باهاشون مشکل داشت و کمتر از یک سال بعد احساسش 180 درجه تغییر کرد و دلیلش رو جا افتادن عطر دونست که من جدی نگرفتم!)