نت انتهایی که از ترکیب الور و اوپن می مونه در روزهای بعدی؛ رایحه خیلی جالبیه! اصلا شبیه الور نیست اما انگار اوپن خالص هم نیست. بوش رو خودم هنوز رو لباس حس می کنم. نت انتهاییش بوی گل داره.
پی نوشت:
وتیور هم در نت انتهایی هست . وتیور نت مورد علاقه منه. هر عطری وتیور داشته باشه ازش خوشم میاد!
هم وتیور رو در عطرهای گرم دوست دارم (مثل اوپن) هم در عطرهای خنک (مثل گری وتیور تام فورد یا کرید وتیور)
نمیدونم خالص طبیعیش کجا پیدا میشه و چه استفاده دیگه ای ازش میشه کرد
پی نوشت دوم:
یه کم بلو آیس می خوام اضافه کنم به ترکیب الور اسپرت و اوپن ببینم چی میشه. بخاطر نت رز.
چرا از گلد آمواج استفاده نمی کنم؟ چون رز گلد گرمه؛ اما رز بلوآیس خنکه و من می خوام ترکیب کلی خنک بمونه.
این مطلبو در اینترنت پیدا کردم؛ وتیور در صنعت عطرسازی:
این گیاه دارای رایحههای متفاوتی میباشد که یکی از دلایل آن وابسته به نوع خاک یا در واقع کشور تولید کننده این محصول میباشد. به این ترتیب خس خسی که در کشور اندونزی تولید میشود با آنچه که در ماداگاسکار تولید میگردد رایحهای متفاوت خواهند داشت. از سایر دلایل تفاوت در رایحه میتوان به: سن گیاه، استفاده از برگ یا ریشه و کیفیت اسانس گرفته شده نیز اشاره کرد.
وتیور هائیتی خس خس تولید شده در هائیتی دارای دو نوع میباشد که مدل وحشی آن، بیشترین کاربرد را دارد. هائیتی وحشی دارای حسی با طرات، تمیز و سبز، رقیق و ملایم و به میزان کمی میوهای ست. پس همواره گیاه وتیور دارای عطری دودی و خاکی نیست! Guerlain Vetiver بهترین نمونه از وتیور وحشی هائیتی میباشد. به کار رفته در Lalique Encre Noir
وتیور اندونزی این نوع از Vetiver دارای رایحهای خاکی بوده، کاملاً عطری از چوب و مشک را در خود دارد و تا حد بسیار کمی دارای عطر دودی نیز میباشد.
وتیور بربن دارای رایحهای نرم و ملایم، گرم با لمس کوچکی از دود میباشد. به کار رفته در عطر Lalique Encre Noir
وتیور سریلانکا این نوع از وتیور بیش از هر چیز به عطر چوب شباهت دارد، چوبهای بریده شده! این رایحه عموماً جایگزین اسانس چوب، خصوصاً چوب صندل در عطرها میشود.
وتیور ماداگاسکار عطری تمیز و خاکی دارد. کمی چوبی ست و نسبت به سایر انواع خود دارای طعمی شیرین میباشد.
وتیور هندوستان قویترین و سنگینترین نوع وتیور! رایحهای بسیار خاکی و غلیظ دارد.
محمد عزیز
@saadatmandi86 تا حالا در خصوص کشت وتیور بررسی داشتی؟