سلام شهرام عزیز
موافقم ماندگاری خوبی داره
اقارضا هم از باب شوخی و علاقه من به این کار مثال پاتیل رو زدن. البته بعدا هم اشاره کردن منظورشون از پاتیل فقط ظرف نبود بقول استاد ادبیات مون ایهام داشت
سلام آرش عزیز
بوی خوبی داره بدرد روز نمیخوره بنظرم مصرف تو شبش بهتر باشه رایحه سنگینی داره
بدرد قرار ملاقات رسمی میخوره
ولی من از هر چی خوشم اومده موندگاریش کمه
اما یک پاف اونم چند ساعت با هر تکون دست غالب میشه به عطری که حداقل 8 پاف زدم
لطفا یک راه حل برای کمتر کردن چربی اسانس ارائه بدید
من به علت بیماری که دارم همیشه تو خونه الکل برای تزریق دارم تا جایی شنیدم الکل سفید بعد از تزریق باید شسته بشه و نجسه!!!!!
ولی الکل صنعتی مشکلی نداره
دیشب رفتم سراغش تا یک تست کوچک بگیرم آیا الکل سفید 97 درجه ای که داروخانه ها میفروشن قابلیت فیکساتور رو داره یا نه که موفق به پیدا کردنش نشدم!!!!!!
دقت کردم رقیق کردن مثلا تا 50 درصد مشکل چرب شدن پوست رو از بین میبره
البته از فاصله دور اسپری کردن خیلی موثره
پخش روی هوا و گذشتن از زیر اون هم نکته ایه
بخصوص قبل از خرید ادکلن پخش تو هوا رو تست میگیرم
بصورت تصادفی با دو تا اسانس که پارسال از دوستی هدیه گرفتم مواجه شدم در ظرف حدود 6 گرمی ولی بدون اسپریر و غلطکی
بنظر میرسه اگزریوس با یک رایحه دیگه هست
نت انتهایی دیور هوم اینتنس رو شما متوجه چی میشید؟
علیرغم وقت بسیار محدود سعی کردم کمی تحقیق درباره خرید ادکلن انجام بدم
اگر همینطور پیش بره یا باید برای خرید ادکلن یک مسافرت خارج از کشور برید یا اسانس
البته یا به دلیل سهل انگاری که مرتکب شدم و باعث بهم خوردن 23 رایحه شد و موضوع باعث شد نشه هنوز رای قطعی داد
حس میکنم کرید گرین آیریش توئید هیچ شباهتی با ادکلن اصلی نداره
باز هم تاکید میکنم نظرات من کاملا شخصیه و هیچ دلیلی به اینکه حتی یک درصد هم صحیح باشه نداره
پس لطفا اینو اول مد نظر قرار بدید
دوم شما تصور کنید 23 تا رایحه رو درهاشون رو باز کنید و پاتون به جعبه محتوی عطرها میخوره و باعث میشه تو یک لحظه همه چیز قاطی میشه
پس به هیچ عنوان من نمیتونم تو خرید سوم بجز پتها که همشون بدون اینکه چیزی بهشون اضافه بشه نظر صحیح بدم
این مساله رو هم به اصرار دوستانیکه چرا فیدبک نمیدی بیان میکنم
ان شاء الله اگر زنده بودیم و خرید چهارم انجام شد سعی میکنم باعث این نشم که کلی عطر تو یک تصادف با هم ترکیب بشن و شرمنده شما بشم
که صد در صد حق رو به شما میدم همونطور که من از تجربیات ارزشمند شما استفاده میکنم
منم وظیفه دارم حتی کوچکترین نظر حتی غلط رو به استحضار شما برسونم
ولی با توجه به پیشامد که صورت گرفته صد در صد ممکنه نظراتم غلط باشه
دوستی خواستن راجع به الور هوم اسپورت بگم
این اسانس موندگاریش خیلی بیشتر از ادکلنش دوام داره
حتی توسکان لدری که من 4 ساعت بعد حس نمیکنم شاید بخاطر پر شدن شامه ام
اما براحتی تا 24 ساعت میتونید رو این اسانس حساب باز کنید
من بعنوان شخصی که بیشترین ادکلن مصرفیم الور هوم اسپورت شنل هست این اطمینان رو بهتون میدم که راضیتون میکنه
تنها اختلاف ادکلن با اسانس اینه که بنظر من با شامه ضعیفم حس میکنم اسانس از ابتدای اسپری شدن نت انتهایی رو داره
بهرحال با توجه به اینکه ادکلن 100 میل اون 420 تومن پولشه خرید اسانس توجیه اقتصادی هم داره
امیدوارم دوستان بخاطر مشغله های زیاد و دیر پاسخ دادن منو ببخشن
بازم تاکید میکنم این فقط و فقط برداشت یک مصرف کننده با سطح سواد عطری کمی بالای صفر بوده و ممکنه کاملا غلط باشه
من ترجیح میدادم آقا رضا دسترسی به هر دو نوع ادکلن و اسانس رو داشت و میتونست نظرهای دقیقی بده
راستی مقایسه اسانس کرید گرین آیریش تویید رو با ادکلن تو میثم ارگ تجاری تجریش مقایسه کردم
امیدوارم کارهای خاصی که هرگز توان خریدشو نداریم هر روز به محصولات تاپیک افزوده بشه
هر چند همین کرید اونتوس هم خریدش برای خیلی از ما ها خیلی سخته و با هزینه اندک میشه اسانس اون رو تهیه کرد
به امید اینکه آقا رضا جایی از تهران شعبه بزنه