رتبه اول جستجوی گوگل برای "ساحارا نویر" همین الان برای پاتوق عطربازهاست!تام فورد ساحارا نویر:
به محض اینکه رو دستم اسپری کردم و از روی پوست بوش کردم تعجب کردم و چند ثانیه هنگ بودم که این بوی چیه :دی
خیلی خیلی رایحه خاصی داره و شک نکنید وقتی بوش میکنید باعث تعجبتون میشه.
بیشترین چیزی که ازش حس میشه بوی صمغ درخت و چوب هست، برای من این بو بسیار خاطر انگیر بود.
واقعا ازش راضیم و به یکی از عطر های محبوبم تبدیل شد. بنظرم این عطر اصلا زنانه نیست و کاملا برای استفاده آقایان مناسبه.
برای زمستون واقعا مناسبه و پیشنهاد میکنم حتما تست کنید.
من به صورت 50% تهیه کردم/ ماندگاری بالای 7 ساعت و پخش بود حدود 4-5 ساعت بود (مقدار اسپری خیلی کم و روی پوست بود، روی لباس احتمالا خیلی بیشتر میشه)
واقعا نمره 10/10 رو میگیره
"نویر د نویر" هم بعد از 17 روز دقیقا مثل معجزه میمونه که بوش هنوز باقی مونده! با اینکه حتما رمق روزهای اول رو نداره ولی بازهم بوی خیلی خوبی ازش به مشام میرسید.
اما نوبت به "ساحارا نویر" میرسه. از اون عطراییه که خیلی حرفها برای گفتن داره. به جرات میتونم بگم که منو غافلگیر کرد. در همون لحظه اول "تام فورد" بودن خودشو به رخ میکشه. بوی خاص و به نظرم تا حدودی ادویه ای داره. من بین این سه تا تستر رتبه اول رو به ساحارا نویر میدم. بنظرم از اون کارهاییه که وقتی بیاد تو پاتوق تا مدتها بازار بقیه کارهای بزرگ (حتی از آمواج و تام فوردهای قبلی) رو کساد کنه. من که خیلی پسندیدمش.
رضا من ساحارا نویر میخوام! من نمیدونم چرا تا الان کسی این جواهر دنیای عطر رو کشف نکرده بود؟!
رضاجان خبر خوبی دادی. فقط بگو که این "ساحارا نویر" کی میرسه؟ من بدجوری منتظرم...
من ساحارا رو با غلظت 40 درصد بیشتر میپسندم، چون هم پخشش بیشتر میشه و هم لطیف تر میشه.
دوستان عطرباز؛ تا اومدن نویر د نویر (نسخه منتخب پاتوق) در آخر پاییز؛ساحارا نویر
ساحارا نویر
و
ساحارا نویر
نظربنده این است اگر فایلی قراربررتبه بندی اسانسها باز شود
در کنار توسکان لدر و پشن و نرولی و..
ساحارا نویر از نظر بنده جزء 10 اسانس برتر این پاتوق است
از تست لحظه به لحظه اش غافل نشید
کاری عجیب دلنواز کمی چویی و دودی و عودی
دریک کلام نظر بنده
برای خاص پسندها
معرکه