درود و وقت همگی بخیر؛اگه تست شون خوب باشه کی به پاتوق اضافه میشن؟
آرش جان؛ هنوز نیومده. هر موقع اومد گالووی مارلی رو حتما میارم. اون دو تا رو هم باید تست کنم.
درود و وقت همگی بخیر؛اگه تست شون خوب باشه کی به پاتوق اضافه میشن؟
منظورم اینه که الان موجود هستند یا جزو کارهایی هست که در صورت تایید سمپل، باید تازه به شرکت سفارش ساخت بدندرود و وقت همگی بخیر؛
آرش جان؛ هنوز نیومده. هر موقع اومد گالووی مارلی رو حتما میارم. اون دو تا رو هم باید تست کنم.
نه؛ موجودن الان. سفارشش رو قبلا دادن و تو راهه.منظورم اینه که الان موجود هستند یا جزو کارهایی هست که در صورت تایید سمپل، باید تازه به شرکت سفارش ساخت بدن
سلام و عرض ادب و احترامبا درود مجدد خدمت دوستان و عرض خسته نباشید؛
لیست جدیدترین عطرهای پاتوق خدمت تون اعلام میشه.
93 - ویاج هرمس
Voyage d`Hermes Hermes for women and men
سر لیست همه از نظر پسند شخصی و علاقه ی خودم عطری است از هرمس به نام ویاج.
در توصیفش همین یک جمله رو بگم که وقتی بوش کردم گفتم تا آخر عمرم فقط همینو باید بزنم! کلاس تام فورد رو اضافه کنید به شکوه کرید؛ میشه ویاج هرمس.
94 - اورنج هرمس Aroma d`Orange Verte Hermes
با اختلاف قابل توجه از هر عطر دیگه ای که تا حالا بوی پرتقال ازش استشمام کردین! چقدر فرش و چقدر طبیعی!
95 - تام فورد ماندارینو Mandarino di Amalfi Tom Ford
احتمالا علاقمندان نرولی پورتوفینو بعد استشمام این عطر؛ نرولی رو فراموش می کنن! نرولی پیش این؛ حرفی برای گفتن نداره. تام فورد سه سال بعد از نرولی؛ اینو به بازار داده و از اونجایی که حتی شیشه اودکلن هم شبیه نرولیه ؛ به نظر من همین پیام رو القا می کنه: به نسخه ی 2014 نرولی؛ خوش آمد بگین!
96 - تام فورد ساحارا نویر
لینک رو چک بفرمایید!
97 - الهوم لانویت ایوسنت لورن La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent
شبیه ترین اسانسی که به اصل اودکلنش تا به حال دیدم! رایحه ای بسیار دوست داشتنی و آرامش بخش؛ ترکیبی از لوندر و هل و ...
98 - بلک ایکس اس لکسس
Black XS L'Excès
طعم خوش آناناس ... یک عطر میوه ای بسیار با کلاس!
99 - آلور هوم ادیشن بلانچ
نسخه بهتر الور اسپرت (نظر شخصی)
100 - کرید وتیور Original Vetiver Creed
وتیور به روایت کرید!
101 - لاوی است بل لانکوم La Vie Est Belle Lancome
چرا این اسانس رو آوردم؟ دوستانی که از ابتدای تاسیس پاتوق همراه من بودن؛ تافی چاکلت رو به یاد دارن. دقیقا شکلات تافی بود. متاسفانه اسانس تافی چاکلت (توسط سازنده یا وارد کننده؟!) تغییر رایحه داد و من دیگه نمیارم. این اسانس در نت اول بوی خوش شکلات رو براتون تداعی می کنه منتهی خیلی با شکوه و اودکلنی. الان حدود سی ساعت بعد یک بوی خوشی ازش دارم که توش وانیل رو میتونم تشخیص بدم فقط. در یک کلام "عالی" از نظر من. فقط اگه منحصرا تلخ پسندین؛ به دردتون نمی خوره. در غیر این صورت برای رفتن به فضا آماده بشین و ترتیبی اتخاذ کنین که برگردین زمین!
پی نوشت مهم:
چند بلو شنل و کرید اونتوس جدید رو تست کردم در چند هفته ی اخیر. به اطلاع همه دوستان می رسونم که بلوشنل و کرید اونتوس پاتوق عوض شد. اولین نفری که کرید جدید رو تست می کنه حسین عزیزه در سفارش ششمش @shmp30 و اولین نفری که بلوشنل جدید رو تست می کنه سعید جان هست با آیدی @sata108
عطرهای جدیدی هم چنان در راهن! در پستهای بعدی از تست چندین رایحه جدید براتون می نویسم که دو تاش مورد توجه آرشه.
پاتوق عطربازها؛ این روزها بیش از همیشه؛ یک پاتوق زنده و فعال و پر جنب و جوشه که اعضای اون واقعا حضور هم رو حس می کنن. همه در کنار هم؛ لحظاتی خوش و معطر رو سپری می کنیم.
تا باد؛ چنین باد!
و چه می کنه این دیور هوم اینتنس! احتمالا ( با توجه به حضور ویاج هرمس در این سفارش) سری بعد همه همکاراتون ویاج هرمس رو سفارش میدن. پیش پیش یک کیلو برای شرکت شما بگذارم کنار!بنام خدا
سلام بر رفقا
سفارش ششم را از 4 اسانس مختلف گذاشتم .
دیور هوم اینتنس برای 10 نفر از همکارهام به همراه 3 اسانس جدید پاتوق.
سلام مجدددرود و شب خوش بر دوستان عطرباز؛
تست دوم "اورنج هرمس" (غلظت 50 درصد):
اصولا بعضی از برندها معروف به کار کردن بر روی یک نت هستند. و بصورت تخصصی بر روی یک نت خاص در اکثرا عطرهاشون تاکید میکنند. مثلا برند "مونتاله" معروف به کار کردن بر رو "عود" است و اکثر عطرهای این برند هم از این قائده مستثنی نیستند. در همین راستا نیز برند "هرمس" را باید متخصص در زمینه "نت مرکبات" دانست. اسانس اورنج هرمس هم از این قائده مستثنی نیست.
در لحظه اول اسپری این عطر، بوی تازه و شادابی از گریپ فروت به مشام میرسه. بقدری بوی گریپ فروت تازه در نت اول این عطر شفاف و تمیزه که من تلخی و ترشی گریپ فروت تازه رو ناخودآگاه در دهانم حس کردم. بعد از حدود نیم ساعت بقیه نتها نیز به مرور اضافه میشوند. و خانواده مرکبات رو کامل میکنند. من به شخصه پرتقال و لیمو رو در نت بعدی حس کردم. همین روند تلخی و کمی ترشی تا پایان رایحه ادامه پیدا میکنه. تقریبا از لحاظ نت یه عطر خطی به حساب میاد ولی مثل سایر کارهای هرمس کیفیت نت مرکبات عالی و منحصر بفرده. من به شخصه این چینش نت و بو رو در عطر دیگه ای تجربه نکردم و بنظرم خیلی خاصه.
از نظر پخش و ماندگاری هم در حد یک عطر خنک، خوب و قابل قبوله. من این عطر رو به دوستداران روایح مرکباتی و تلخ پیشنهاد میکنم. مخصوصا برای من که از عطرهای تلخ خوشم میاد، تجربه خوب و نو به حساب میامد.
سلام مجدد
بهرام خان ممنون از ریویوی خوبت
من از وقتی آکوا دی پارما آرانچا گرفتم خیلی خوشم اومده دائم بوش کنم اما موندگاریش خیلی کمه
با این حساب این میتونه جایگزین خوبی باشه
فقط پخش بو و ماندگاریش چطوره؟ مثلا چند ساعت؟
چون آرانچا همون پرتقال به زبان ایتالیایی موندگاریش خیلی کمه
و اگر بخواهی یک مقایسه ای با اگزریوس جیوانچی داشته باشی چطور؟
بازم ممنون
ایتالین سایپرس ایشون حدودا 50 درصد لایت شده.3 عطر بلک افغانو - اپیک امواژ - تام فورد ایتالین سایپرس به سلامت به دستم رسید .
ممنون از اقا رضا
بوی ایتالین سایپرس بسیار قویه و خیلی سنگین
به لطف محمد (سعادتمندی) عزیز اودکلن اورجینال اپیک آمواژ رو بنده هم تست کردم و شباهت خیلی زیاده به اسانس پاتوق ( این شباهت به هر حال یک امتیاز مثبته) و به قول ایشون موندگاری اودکلنهای اپیک و جوبیلیشن آمواژ بالا نیست (علیرغم قیمت بالا!)بلک افغانو هم عالی
امواژ رو که من ادکلن اصلش رو بو کردم میتونم راحت بگم خیلی شبیه اصلش هست .حالا باید موندگاریش رو هم ببینم چقدره که داخل همینجا اعلام میکنم.