درود و صبح آدینه همگی پاتوق نشینان خوش؛
فردید عزیز؛ در این که عطر را از هر عطر فروشی نباید خرید و لازمه اش اعتماد به فروشنده است تا مطمئن باشیم "افزودنی" به عطرش اضافه نشده؛ با شما کاملا هم عقیده ام. در خصوص دی پروپیلن گلایکول ممنون که اسم این ماده را نوشتی تا بتونم در موردش تحقیق کنم. قبلا فقط نام تجاریش را شنیده بودم DPG و
می دونستم که حجم عطر رو زیاد می کنه (اینو یکی از عطرفروشهای خیابونی بهم گفت! ازم پرسید تو چه DPG ای به عطرات اضافه می کنی؟ گفتم چی هست؟ گفت به عطر می زنیم حجم عطر بره بالا - یعنی 100 گرم عطر مثلا میشه 200 گرم - {نسبت افزایشش رو یادم نیست چقدر گفت }) اما
نمی دونم نگهدارندگی عطر رو می بره بالا یا نه.
نکته دیگه این که حسب سرچ من در گوگل؛
این ماده خطرناک نیست:
" برای کاربرد در عطر و مواد آرایشی هم حلال مناسبی است. حلالیت عالی این ماده در آب، روغن ها و هیدروکربنها به همراه بوی کم،
پتانسیل پایین برای آسیب رسانی به پوست، سمیت کم و کیفیت بالا، این ماده را در زمره مواد خام مهم در صنایع مختلف قرار داده است. "
در این صفحه سند تجزیه شیمیایی DPG منتشر شده که دوستان می تونن ببینن. لطفا مستندات خودتون رو در خصوص خطرناک و سرطان زا بودن این ماده منتشر کنید.
ما حتی نوع خوردنی دی پروپیلن گلایکول رو هم داریم که به عنوان امولسیفایر استفاده میشه. لینکهای داده شده رو چک کنین.
بنا به شواهد ارائه شده؛ گفته های دوستان جناب عالی صحیح نمی باشد.
[میبینیم
آقارضا
@دل آهنگ ،
بنده گفتم ( دی پروپیلن گلیکول ) بسیار نگه دارنده و خطرناک است ولازم نمیبینم اینجا لیست انواع مختلف این ماده رو ارائه بدهم
اما در مورد سرطان زا بودن ، بنده گفتم دوستی دارم صادق که اعلام کرد 2 ماده هستند که باافزایش به اسانس براحتی ماندگاری 14 روزه را تضمین میکند
دوستان بنده از حیث علمی و تخصص در سطح بسیارعالی هستند که گفته هایشان را بعداز سالها تحقیق ، بازهم بنده با حساسیت بالا تأیید یا رد میکنم ، که بازهم لازم نمیبینم جایگاه کاریشان را اینجا و یاجای دیگری بیان کنم با عرض پوزش
امروزه مستند های آمار و ارقام و تجزیه ای زیاد میبینیم