scent of the day:
یکی از بهترین رایحه های که تا الان ساختم اسپری همزمان هوم اینتنس و تام فورد نویر هست. من از نویر هم یه حالت خاکی می گیرم مخصوصا وقتی چندساعت از اسپری اش بگذره که ترکیبش با هوم اینتنس باری من خیلی جالب میشه. حس بوی خاک یه اتاف رو میده که با جارو دستی جارو شده باشه و فضای اتفاق پراز خاک شده باشه.
فعلا بهترین اسانس این روزهای من نویر هست تقریبا مطمئن هستم مثل هوم اینتنس برام همیشگی خواهد شد با این تفاوت که مثل برای روزهای گرم مناسب نیست
رضا جان اون پست که سایپرس رو با یه اسانس دیگه ترکیب می کردی پیدا نمی کنم با ادیشن ترکیب میشد؟
سلام و عرض ادب و احترام
واقعا تفاوتها جالبه و باعث میشه همه مون از یک عطر استفاده نکنیم
حتی خوندن گرد و خاک باعث عطسه من میشه
درود و آغازین روز هفته بر همگی پاتوق نشینان خوش؛
3 شامه مختلف؛ سه درک و حس و تجربه ی متفاوت. در خصوص سه اسانس عود وود و الهوم گرلن و دیور ترتیب ماندگاری به شامه ی من؛ به ترتیبی است که نوشتم. پخش احتمالا الهوم گرلن کمی بیشتر از عود وود باشد؛ ولی تفاوت فاحش ندارن.
آرش جان فکر کنم سایپرس و ویاج رو میگی (اسپری هم زمان). فردید سایپرس رو با گرلن توصیه کرد و من الهوم گرلن رو بیشتر متناسب با تام فورد نویر دیدم.
تشبیه اتاق جارو زده شده و خاک گرفته برام عجیب بود! من تا همین یکی دو سال پیش به شدت به گرد و خاک حساسیت داشتم و کمی از اون کافی بود تا از شدت عطسه کردن به ملاقات عزراییل برم! یک ضد حساسیت خیلی قوی به اسم دوکسپین 10 برای همیشه این مشکلم رو حل کرد!
رضاجان البته مطمئنم شما بهتر از من میدونید دوکسپین ضد حساسیت نیست
ضدافسردگی سه حلقه ای هست شبیه آمی تریپتیلین
ارادتمندم
ادیت
رضا خان ظرفهای اسپریر جدیدی نیومده؟ حالا شیشه ای باشه بهتره؟
یک سوال من دیدم ادکلن رو با پست هم میفرستند
منظورم چون شیشه ای هست امکان ارسالش هست
البته به من یکی ثابت شد تو پست با بسته ها فوتبال بازی میکنن:general210:
Last edited: