arash59b
Registered User
سلام و روز بخیر به شهرام عزیز و دوستان گرامیاگر دیور هوم اینتنس 100 رو زیر 200 خریدی که بنظرم خیلی ارزون خریدی مبارکت باشه
چون اگر اشتباه نکنم دیور هوم پرفیوم 75 میل بالای 110 یورو تو مغازه ها بود
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد اینتنس چند بود ولی مسلما حواشی 400
بله اینتنسش ۱۰۰ میل هست. خودم یکی دوروز خونه نبودم و هنوز نتونستم درست و حسابی باهاش خلوت کنم.
فروشنده اینتنس می گفت یکی از نزدیکانش بهش هدیه داده و قیمت خریدش هم حدود ۳۵۰ بوده. با ادکلن بعضی از دوستان تو تلگرام هم تست اش کردم و از نظر امبولانژ مشکل نداشته
این دیور اینتنس چون از سری اول هست دور اسپریش نقره ایه و لی مال دوستانی که ۲۰۱۳ بود مشکی بود
احتیاجی نیست که بچ کد رو تو سایت چک کنی. فقط رقم اول بچ کد رو بگو متوجه میشم. (رقم اول بچ کد سال تولید رو مشخص می کنه مثل بچ کدی که با عدد ۳ شروع میشه تولید ۲۰۱۳ هست)
شاگیا سمپل اورجینالش تو بازار هستاگر چیزی از مارلی شاگیا هم میتونی بنویس
جدیدا هر بار برای خریدش میرم تستر نداره که تست کنم تو میثم ارگ تجاری تجریش میشه تست کرد قیمتهاش هم بهتر از سفیر هست
Shagya Parfums de Marly
شاید اگه چند سال پیش تام فورد عطری به اسم عود وود نداشت شرکت مارلی این نام رو برای این عطر استفاده میکرد البته مناسب تر "وود عود" بود. بهرحال دست تقدیر اسم شگیا که برگرفته از یک اسب عربی است رو براش انتخاب کرده که به حق اسم زیبایست.
به این نتیجه رسیدم که از هر کار عودی در کنار وتیور و سدار خوشم میاد(شاهد دیگه اش هم مونتال وود اند اسپایس). شاید چون در پس زمینه قرار میگیره یا اینکه عود رو تلخ میکنه
بگذریم به جرات با یکی از کارهای عالی مارلی طرف هستیم اونم یه کار چوبی و تلخ (در ساعات اول). شروع کار کمی تند هست که شاید بخاطر فلفل صورتی باشه البته لیمو و ترنج هم داره که فعلا تو تست اول متوجه اش نشدم. تلخی سدارکاملا مشخصه که وتیور هم به شدتش و چوبی شدن بیشتر کمک میکنه تا بیش از نیم ساعت همین رایحه ادامه داره تا اینکه کم کم عود که تا الان در پس زمینه قرار داشت و به متعادل شدن تلخی کمک میکرد خودش رو بالا می کشه و فضای عطر کمی به شیرینی و دودی میل می کنه
تا دوساعت اول اوضاع به همین شکل هست ولی بعد از اون کم کم روایح چوبی کمرنگ می شن و چیزی که باقی می مونه عود هست. عود اش هم از نوع معمولی و عربی است که همگی باهاش اشنا هستیم. تا پایان عمر عطر که حدود ۳-۴ ساعت طول می کشه فقط با همین عود سروکار داریم.
باهات موافقم. متاسفانه اسانس پاتوق هرچند خیلی عالی هست ولی این نت رو نداره. کاریش هم نمیشه کرد و از اسانس نباید انتظار ادکلن رو داشت.هنوزم لحظه اول اسپری کردن الور هوم اسپورت رو با هیچی عوض نمیکنم فقط موندگاری کمه
ان شااله خدا براتون نگه اش داره. سلام مارو هم بهشون برسونیدبرعکس شما و آقای قرشی که ادکلن رو میخرید و نظر سنجی میکنید من بیشترین مشاوره رو از پسرم میگیرم چون بسیار شامه بهتر از من داره
من نظر رضا رو یادم نمیاد ولی منم مثل شما اسپرت رو بیشتر از بلانچ می پسندم. از کارهای جدید که گرفتم اسپرت و شنل و ویاژ و بلانچ دوست داشتنی بودن ولی دوتای اول رو بیشتر استفاده می کنم. نویر که برام یه چیزه دیگه است واقعا محشره.نظر کاملا شخصی من اینه که اسانس الور هوم اسپورت از اون بهتره برخلاف نظر استاد گرامیمون رضای عزیز
هنوز فرصت نکردم اورنج رو درست حسابی تست کنم اینقدر دوستان تعریف می کنند که گذاشتمش تو اولویت.