smaghoreshi
Registered User
كاملا موافق فرمايشاتتون هستم. در تاييد اين مسئله ، ديروز غروب ، كه اورنج رو تست كردم و به ساعدم يك پاف زدم ، از اون اتاق به سالن نشيمن رفتم كه دخترم داشت مطالعه ميكرد. هميشه توي خونه همينطور رفتار ميكنم يعني بعد از زدن عطر يا ادكلن هيچي نميگم و ميذارم طرفهاي حاضر چيزي بگن. يا تاييد كنن ، يا ممتنع يا مخالف باشن و بقول معروف بازخورد اون رو ميذارم اونا بگن ، نه اينكه من بپرسم . شايد ياد ندارم هيچوقت هيچكدام از اهل خانه تا حالا از عطر يا ادكلنم ، بازخوردي عنوان كرده باشند ( چون ميترسن من رو تاييد كنن و بقول خودشون من پر رو بشم و دوباره برم يك عطر ديگه بخرم !!! ) ولي اين دفعه در كمال تعجب بعد از شايد دو دقيقه كه از ورودم توي سالن نشيمن گذشته بود ، دخترم بلند بلند به خودش گفت : "چه بويي مياد ؟ فكر كنم بابا چيزي زده باشه . بابا دو باره رفتي عطر خريدي ؟ " يعني اين اورنج واقعا آدم لال رو به سخن در مياره .با درود بسیار خدمت دوستان همیشه همراه؛
نظر بنده همان نظر آرش عزیزه. عطر رو نباید از فاصله ی نزدیک بو کرد. (برخی روایح مثل روایح چوبی پخش شون ضعیفه و از دور حس نمیشن) مهم رایحه ای است که از شما به شامه دیگران میرسه و این؛ تفاوت داره با رایحه ای که شما از فاصله ی یک سانتی حس می کنی!
از روایح خنک در هوای خنک به ویژه در محیط باز نمی توان توقع زیادی داشت؛ با این حال اندکی رقیق کردن با فیکساتور حتما پخش بو رو بیشتر می کنه ( و در عوض از موندگاری کم) چون باعث میشه عطر پودر شه روی لباس و محوطه بیشتری رو پوشش بده در هنگام اسپری.
باري ازش پرسيدم مگه بوي چي مياد ؟ بلا فاصله گفت : "بوي پرتقال " !!!
باري .... منظورم از بو كردن ساعد دستم اين بود كه چون موندگاري عطر به انتهاش رسيده بود مجبور بودم براي تست لحظه هاي آخر ، بيني خودم رو به دستم خيلي نزديك كنم ، نه اينكه عطر تازه اسپري شده را جلو بيني ام بگيرم. چون اين كار مشام را از رايحه تند اوليه عطر ، اشباع ميكنه و ديگه لطافت و هنر عطر بخوبي حس نميشه.