• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
اسانس آکوا دی جیویی که شما دارین چقدر به اصل کار نزدیکه؟؟
دوستانی که خرید و استفاده کردن نظرشون چیه؟
ممنون

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
دشت صبحگاهي
ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﺯ ﻭﻟﻔﮕﺎﻧﮓ ﭘﺎﻭﻟﯽ
ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۹۴۵ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﮐﺸﻒ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺟﺪﯾﺪﺵ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﺻﻞ ﺍﻧﺤﺼﺎﺭﯼ ﭘﺎﻭﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﺁﻟﺒﺮﺕ ﺍﻧﯿﺸﺘﯿﻦ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺍﺳﺖ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ , ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ . ﻫﻤﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺳﻪ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ؛ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻫﺎﯼ :
ﺳﻄﺢ ﺍﻧﺮﮊﯼ
ﭼﺮﺧﺶ
ﻣﺪﺍﺭ
ﮐﻪ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺩﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﻭﯾﮋﮔﯽ , ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﻫﺮ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻧﺪ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﻫﯿﭻ ﺩﻭ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﯾﮑﺴﺎﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﺜﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺳﯿﺒﯽ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﻫﺎ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ، ﻓﻘﻂ ﯾﮑﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .
ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺁﻥ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ " ﺍﺭﯾﮏ ...."
ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺍﺭﯾﮏ ﻋﺪﺩﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ، ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﻥ ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ 23 ﺑﺎﺷﺪ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﮐﺠﺎﯼ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ , ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﮐﻬﮑﺸﺎﻥ , ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﯿﭻ ﺳﯿﺐ ﺩﯾﮕﺮﯼ , ﺑﻠﮑﻪ ﻫﯿﭻ ﺷﯿﺌﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﺶ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺁﻥ 23 ﺑﺎﺷﺪ .
ﺣﺎﻝ ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺳﯿﺐ ﺭﺍ ﺑﺮﻕ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﻡ , ﺍﺯ ﺍﺻﻄﮑﺎﮎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ , ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺣﺎﺻﻞ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺍﺭﯾﮏ ﺭﺍ ﺍﺭﺗﻘﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺜﻼ 26 ﻣﯽ ﺭﺳﺎﻧﺪ . ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﺎ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ 26 ﺑﻮﺩﻩ , ﺩﺳﺘﺨﻮﺵ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﺟﻬﺎﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻔﻆ ﺗﻮﺍﺯﻥ ﺧﻮﺩ , ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ . ﭘﺎﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﺪ , ﭘﺲ ﻫﺮ ﺷﯿﺌﯽ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻭﺍﺟﺪ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺖ .
ﻭ ﺍﻣﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﯿﺮﯼ :
ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺻﻄﮑﺎﮎ ﮐﻮﭼﮏ , ﺗﻐﯿﯿﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ , ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ ﻭ ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻢ , ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻢ ...
ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺍﻡ ﻧﺎﺳﺰﺍ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺧﺎﺭﺵ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ....
ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺯﻧﺠﯿﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ .
ﻫﺮ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﺩ , ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮔﺴﺘﺮﻩ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺩﺳﺘﺨﻮﺵ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺮ ﻣﺎﺩﻩ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻤﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ ﻣﺮﺍ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺪ .
ﻏﻢ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮﺍ ﻫﺸﯿﺎﺭﺗﺮ ﮐﻨﺪ؛ ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺯﺧﻤﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ، ﺁﮔﺎﻩ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ . ﺍﻧﺪﻭﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﭽﺎﺭﮔﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﺪ .
ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺭﻧﺞ ﺭﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ، ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎﺑﯿﺪ ... ﭼﻮﻥ ﺭﻧﺞ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻮﺷﯿﺎﺭﺗﺮ ﺷﺪﻥ . ‏( ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺑﻮﺩﺍ ‏) .
ﺣﺮﻑ ﺁﺧﺮﻡ :
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﺤﺒﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ , ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﯽ ﻣﻬﺮﯼ ﺩﯾﺪﯾﺪ , ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﺍﺯ ﻣﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﺸﻮﯾﺪ؛
ﭼﻮﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ , ﺩﺭ ﯾﮏ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺩﯾﮕﺮ , ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﻳﺪ .
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻋﻠﻢ ﺑﺮ ﺁﻣﻮﺯﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﻼﺳﻔﻪ ﻣﻬﺮ ﺗﺄﯾﯿﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ . ﭼﻮﻥ ﻓﻼﺳﻔﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺍﺳﺖ .
ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﺎﻃﻊ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ
ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺯ ﭘﺲ ﮔﯿﺮﯾﺪ .
ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻧﮕﺬﺭﯾﻢ .
ﺩﺭ ﮔﺴﺘﺮﻩ ﯼ ﮐﯿﻬﺎﻥ ﻫﯿﭻ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﯽ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﺑﯽ ﺣﮑﻤﺖ ﻧﯿﺴﺖ .
ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﯿﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﯿﻢ .
ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺟﻬﺎﻥ ﺩﺭﻭﻥ ﻭ ﺑﯿﺮﻭﻧﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﻭﺻﻒ ﻧﺎﺷﺪﻧﯽ ﺑﺪﻝ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
‏( ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﻮﻟﻮﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﺑﺎ ﺗﻠﺨﯿﺺ ‏در نگرش مثبت)

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
سلام و صبح زيباي همه دوستان عزيزم بخير و شادي
سفارش چهرم بنده هم رسيد :
1- ديور هوم اينتنس 50 گرم خالص
2- كريد اونتوس 50 گرم خالص
رضا جان لطف و بزرگواري فرموديد . همه چيز خوب و عالي بود .
سپاسگزارم

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
دشت صبحگاهي
ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﺯ ﻭﻟﻔﮕﺎﻧﮓ ﭘﺎﻭﻟﯽ
ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۹۴۵ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﮐﺸﻒ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺟﺪﯾﺪﺵ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﺻﻞ ﺍﻧﺤﺼﺎﺭﯼ ﭘﺎﻭﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﺁﻟﺒﺮﺕ ﺍﻧﯿﺸﺘﯿﻦ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺍﺳﺖ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ , ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ . ﻫﻤﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺳﻪ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ؛ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻫﺎﯼ :
ﺳﻄﺢ ﺍﻧﺮﮊﯼ
ﭼﺮﺧﺶ
ﻣﺪﺍﺭ
ﮐﻪ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺩﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﻭﯾﮋﮔﯽ , ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﻫﺮ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻧﺪ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﻫﯿﭻ ﺩﻭ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﯾﮑﺴﺎﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﻣﺜﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺳﯿﺒﯽ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﻫﺎ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ، ﻓﻘﻂ ﯾﮑﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .
ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺁﻥ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ " ﺍﺭﯾﮏ ...."
ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺍﺭﯾﮏ ﻋﺪﺩﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ، ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﻥ ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ 23 ﺑﺎﺷﺪ .
ﭘﺎﻭﻟﯽ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﮐﺠﺎﯼ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ , ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﮐﻬﮑﺸﺎﻥ , ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﯿﭻ ﺳﯿﺐ ﺩﯾﮕﺮﯼ , ﺑﻠﮑﻪ ﻫﯿﭻ ﺷﯿﺌﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﺶ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺁﻥ 23 ﺑﺎﺷﺪ .
ﺣﺎﻝ ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺳﯿﺐ ﺭﺍ ﺑﺮﻕ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﻡ , ﺍﺯ ﺍﺻﻄﮑﺎﮎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ , ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺣﺎﺻﻞ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ ﺍﺭﯾﮏ ﺭﺍ ﺍﺭﺗﻘﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺜﻼ 26 ﻣﯽ ﺭﺳﺎﻧﺪ . ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﺎ ﻋﺪﺩ ﮐﻮﺍﻧﺘﻮﺍﻣﯽ 26 ﺑﻮﺩﻩ , ﺩﺳﺘﺨﻮﺵ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﺟﻬﺎﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻔﻆ ﺗﻮﺍﺯﻥ ﺧﻮﺩ , ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ . ﭘﺎﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯽ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﺪ , ﭘﺲ ﻫﺮ ﺷﯿﺌﯽ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻭﺍﺟﺪ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺖ .
ﻭ ﺍﻣﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﯿﺮﯼ :
ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺻﻄﮑﺎﮎ ﮐﻮﭼﮏ , ﺗﻐﯿﯿﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ , ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ ﻭ ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻢ , ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻢ ...
ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺍﻡ ﻧﺎﺳﺰﺍ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﻭ ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺧﺎﺭﺵ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ....
ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺯﻧﺠﯿﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ .
ﻫﺮ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﺩ , ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮔﺴﺘﺮﻩ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺩﺳﺘﺨﻮﺵ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .
ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﺮ ﻣﺎﺩﻩ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻤﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ ﻣﺮﺍ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺪ .
ﻏﻢ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮﺍ ﻫﺸﯿﺎﺭﺗﺮ ﮐﻨﺪ؛ ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺯﺧﻤﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ، ﺁﮔﺎﻩ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ . ﺍﻧﺪﻭﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﭽﺎﺭﮔﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﺪ .
ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺭﻧﺞ ﺭﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ، ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎﺑﯿﺪ ... ﭼﻮﻥ ﺭﻧﺞ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻮﺷﯿﺎﺭﺗﺮ ﺷﺪﻥ . ‏( ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺑﻮﺩﺍ ‏) .
ﺣﺮﻑ ﺁﺧﺮﻡ :
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﺤﺒﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ , ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﯽ ﻣﻬﺮﯼ ﺩﯾﺪﯾﺪ , ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﺍﺯ ﻣﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﺸﻮﯾﺪ؛
ﭼﻮﻥ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ , ﺩﺭ ﯾﮏ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺩﯾﮕﺮ , ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﻳﺪ .
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻋﻠﻢ ﺑﺮ ﺁﻣﻮﺯﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﻼﺳﻔﻪ ﻣﻬﺮ ﺗﺄﯾﯿﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ . ﭼﻮﻥ ﻓﻼﺳﻔﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺍﺳﺖ .
ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﺎﻃﻊ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ
ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺯ ﭘﺲ ﮔﯿﺮﯾﺪ .
ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻧﮕﺬﺭﯾﻢ .
ﺩﺭ ﮔﺴﺘﺮﻩ ﯼ ﮐﯿﻬﺎﻥ ﻫﯿﭻ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﯽ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﺑﯽ ﺣﮑﻤﺖ ﻧﯿﺴﺖ .
ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﯿﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﯿﻢ .
ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺟﻬﺎﻥ ﺩﺭﻭﻥ ﻭ ﺑﯿﺮﻭﻧﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﻭﺻﻒ ﻧﺎﺷﺪﻧﯽ ﺑﺪﻝ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .
‏( ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﻮﻟﻮﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﺑﺎ ﺗﻠﺨﯿﺺ ‏در نگرش مثبت)
درود و روز خوش بر دوستان عطرباز؛
از علی آقا ممنونم و خیلی خوشحالم که میبینم اصول فیزیکی هم در پاتوق مطرح میشه و دوستان به این مسایل هم علاقمند هستن. البته از پاتوق عطربازها اصلا بعید نیست، چراکه جمع فرهیختگان و اهالی علم و فرهنگ و هنره. همین دلیله که پاتوق عطربازها رو متمایز و برجسته میکنه.:)

پ.ن1: اصلی که علی آقا در بالا به اون اشاره کردن، معروف به "اصل طرد پائولی" میباشد.

پ.ن 2: علی آقا لطفا در مورد کرید اونتوس جدید برامون بنویس که خیلی مشتاق ریویو شما از این عطر هستم.

Farid54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همگی
من تازه با این وبلاگ آشنا شدم و چقدر دیر!
به هر حال خیلی از مطالب دوستان رو خوندم وکلی لذت بردم.چطور میتونم خرید کنم!?

سعید1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
درود بر همه دوستان عطر باز و شب همگی به خیر و شادی
دوستان من یکم دور به این جمع دوستانه و صمیمی پاتوق اضاف شدم.میشه گفت همگی دوستان مقیم پاتوق رو یه جورایی دیگه میشناسم و از تجربیات همه دوستان به کرار استفاده کردم و بابت این از همتون ممنونم. و یه تشکر ویژه از اقا رضا دارم که 7-8 ماهه زحمت سفارشای ما رو به بهترین نحو ممکن میکشه و همیشه نسبت به ما لطف داشتن .کاش زودتر از این به حرفشون گوش میدادم و عضو پاتوق میشدم . من حدودا نصف بیشتر عطرای اقا رضا رو تست کردم و انصافا میشه گفت همشون نمره قبولی که میگیرن هیچ ، خیلی هاشونم از ادکلن اصلی پخش و ماندگاری بیشتری دارند. و رایحه ای به مراتب شفاف تر وتمیز تر. و کسی نمیتونه ایرادی بهشون وارد کنه. چون بهترین های بازار ایران همین چیزی هست که اقا رضا در اختیار بچه های پاتوق قرار دادند. ببخشید یکم طولانی شد. امیدوارم از تجربیات هم بهترین استفاده ها رو ببریم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و روز بر همگی دوستان به خیر
سلام به همگی
من تازه با این وبلاگ آشنا شدم و چقدر دیر!
به هر حال خیلی از مطالب دوستان رو خوندم وکلی لذت بردم.چطور میتونم خرید کنم!?
در همینجا (پیام خصوصی) و یا در تلگرام سفارشتون رو ارسال کنین
درود بر همه دوستان عطر باز و شب همگی به خیر و شادی
دوستان من یکم دور به این جمع دوستانه و صمیمی پاتوق اضاف شدم.میشه گفت همگی دوستان مقیم پاتوق رو یه جورایی دیگه میشناسم و از تجربیات همه دوستان به کرار استفاده کردم و بابت این از همتون ممنونم. و یه تشکر ویژه از اقا رضا دارم که 7-8 ماهه زحمت سفارشای ما رو به بهترین نحو ممکن میکشه و همیشه نسبت به ما لطف داشتن .کاش زودتر از این به حرفشون گوش میدادم و عضو پاتوق میشدم . من حدودا نصف بیشتر عطرای اقا رضا رو تست کردم و انصافا میشه گفت همشون نمره قبولی که میگیرن هیچ ، خیلی هاشونم از ادکلن اصلی پخش و ماندگاری بیشتری دارند. و رایحه ای به مراتب شفاف تر وتمیز تر. و کسی نمیتونه ایرادی بهشون وارد کنه. چون بهترین های بازار ایران همین چیزی هست که اقا رضا در اختیار بچه های پاتوق قرار دادند. ببخشید یکم طولانی شد. امیدوارم از تجربیات هم بهترین استفاده ها رو ببریم.
سعید عزیز؛ ممنون از لطف و محبتت. به پاتوق خوش اومدی!

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
پ.ن 2: علی آقا لطفا در مورد کرید اونتوس جدید برامون بنویس که خیلی مشتاق ریویو شما از این عطر هستم
سلام و روز همه دوستان عزيزم بخير
از اينكه دير پاسخ ميدم معذرت ميخوام . در مورد اين اونتوس بايد عرض كنم كه نميدونم چه مرجعي رو در نظر بگيرم كه بتونم رايحه اش رو با اون مقايسه كنم . اگه با ادكلن كريد اونتوس مقايسه كنم ، به حق اين اسانس جفا ميشه ( البته ادكلن اونتوس قديمي نه جديداش )
اين اسانس رو چون وسيله وزن كردن نداشتم بر اساس حجم رقيقش كردم . 3 ميل اونتوس و 1.5 ميل كمي بيشتر ( بخاطر سبك تر بودن فيكساتور نسبت به اسانس ) فيكساتور رو مخلوط كردم . نسبت به ادكلنش بوش خيلي شبيه است ولي با كمي تفاوت كه شايد به خاطر درصد رقيق كردن باشه و بايد با درصد هاي مختلف تست بشه ( همون بويي شبيه مشتقات نفتي بصورت خيلي مختصر ) . به نظرم اين اسانس مثل خيلي از اسانسهاي ديگه ، بازي و تغييرات نت نداره و ظاهرا تك نت هست ( البته بعضي از اسانسها اينطور نيستند مثل بلو آيس و اينتر لود و ... كه دوستان نوشته اند ) از موقع اسپري تا آخرش كه رفته رفته بوش ضعيفتر ميشه تا محو كامل بشه ( البته يك اسپري روي آستينم زدوم و سه روزه هنوز كاملا بو ميده ) همون بوي معروف اونتوس رو ميده . علاوه بر اين ظاهرا بوش خيلي كم شيرينتر از ادكلنش هست ولي موندگاري خوبي داره و پخشش هم براي رايحه هاي خنك خوبه .
در يك ارزيابي كلي ميتونم عرض كنم كه اسانس خوب و با كيفيتي هست و رگه هاي نا خالصي رو در اون حس نميكنم .
در نظر بنده اين اسانس ، نسبت به اسانس وياژ هرمس و اورنج د ورته قابل رقابت نيست . همچنين كريد ايمپريال ميلسيمز رو هم نسبت به به اين اسانس خوشبو تر و برتر ميدونم
با تشكر

Farid54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان
اولین سفارشم رو امروز خدمت آقا رضا دادم :
1-گری وتیور
۲-کرید اونتوس
۳-بلک ارکید
۴-ویاج هرمس
۵-اسپایس بمب
ایشون لطف کردند خیلی سریع برام ارسال کردند.خواستم اینجا صمیمانه ازشون تشکر کنم!

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
درود
من عطرباز نیستم ولی عطربازان را دوست می‌دارم.
کسی می‌دونه swiss army فلزی کجا با قیمت مناسب گیر می‌آد؟
عطر دیگری با این سبک بو (فکر کنم بهش می‌گن بوی چوب) سراغ دارین که ماندگاری داشته باشه؟

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود
من عطرباز نیستم ولی عطربازان را دوست می‌دارم.
کسی می‌دونه swiss army فلزی کجا با قیمت مناسب گیر می‌آد؟
عطر دیگری با این سبک بو (فکر کنم بهش می‌گن بوی چوب) سراغ دارین که ماندگاری داشته باشه؟
درود بر همه دوستان عطرباز؛ شب بر همگی خوش؛
سوئیس آرمی رو ندیدم. بعید میدونم عطر چوبی موندگاری بالا داشته باشه. دست کم حافظه ی من هر چی عطر چوبی (اسانس) میشناسه همگی هم پخش بوی معمولی دارن هم موندگاری معمولی. مشخصا منظورم عطرهایی مثل هی وود و لالیک و ... هستش.

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
سوئیس آرمی رو ندیدم. بعید میدونم عطر چوبی موندگاری بالا داشته باشه. دست کم حافظه ی من هر چی عطر چوبی (اسانس) میشناسه همگی هم پخش بوی معمولی دارن هم موندگاری معمولی. مشخصا منظورم عطرهایی مثل هی وود و لالیک و ... هستش.
سپاس از توجهت رفیق
من جز رایحه ی چوبی و صابونی (مثل ایترنیتی) کمتر عطری رو پسندیده ام.
سویس آرمی ماندگاری ش بد نیست. اگر همون هم قیمت مناسب گیر بیاد خوبه.

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
الان که کمی پستها رو خواندم متوجه شدم جناب دل آهنگ کدخدا هستی.
من جایی کار می کنم به نام کاج عکس و تصادفا به بوی چوب هم علاقه دارم. عطری می خوام که با هویت محل کار جور باشه و مثل سوییس آرمی گران نباشه و بشه برای دفتر و دکورهای استودیو استفاده کرد. منتظر نظر کارشناسی ت هستم.
با احترام

سعید1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
قبلا یه عطر ترکیبی داشتم از اپن و یه عطر دیگه که دومی شو یادم رفته فوق العاده بود به معنای واقعی کلمه
برای جای خالی به من پیشنهاد بدید
عطر اپن و..........
ممنون
D:
در ضمن عطرش همه پسند بود
:D

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام به همه دوستان عزیز .دوست عزیز اگه کامنت های بقیه دوستان رو توی پاتوق خونده باشی در مورد اوپن میبینی که اکثریت دوستان ترکیبش رو با الور هوم اسپرت شنل توصیه کردن . و به گفته دوستان بهترین ترکیب6 به 1 هست .6 الور و 1 اوپن .ولی به گفته اقا رضا تا عطری رو در حجم بالا ندارید ترکیب نکنید و اسپری هم زمان بهترین روش ممکن هست . خوشبختانه هم الور و هم اوپن پاتوق نزدیکترین رایحه رو به ادکلن اصلی دارن .

سعید1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
قبلا یه عطر ترکیبی داشتم از اپن و یه عطر دیگه که دومی شو یادم رفته فوق العاده بود به معنای واقعی کلمه
برای جای خالی به من پیشنهاد بدید
عطر اپن و..........
ممنون
D:
در ضمن عطرش همه پسند بود
:D

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام به همه دوستان عزیز .دوست عزیز اگه کامنت های بقیه دوستان رو توی پاتوق خونده باشی در مورد اوپن میبینی که اکثریت دوستان ترکیبش رو با الور هوم اسپرت شنل توصیه کردن . و به گفته دوستان بهترین ترکیب6 به 1 هست .6 الور و 1 اوپن .ولی به گفته اقا رضا تا عطری رو در حجم بالا ندارید ترکیب نکنید و اسپری هم زمان بهترین روش ممکن هست . خوشبختانه هم الور و هم اوپن پاتوق نزدیکترین رایحه رو به ادکلن اصلی دارن .

سعید1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سفارش پنجم من به اقا رضا
20 گرم ایتالین سایپرس . سومین سفارش
20 گرم گری وتیور . سومین سفارش
20 گرم بلک ایکس اس لکسس . اولین سفارش
قبلا بلک ایکس اس رو تست کرده بودم یه رایحه خنک و شیرین میوه ای که رایحه غالب اون اناناس بود و به شدت مورد علاقه خانوم ها . دوستان اگه کسی بلک ایکس اس لکسس رو داشته لطف کنه و یه توضیح مختصر در موردش بده . ممنون میشم .

Farid54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان
سفارشم دیروز به دستم رسید
همه شون کیفیت خیلی خوبی دارن این دفعه اولی بود که از آقا رضا عزیز عطر تهیه میکردم.
اگه بخام به خریدام رتبه بدم:
1 گری وتیور و اونتوس
۲ اسپایس
۳ ویاج هرمس و بلاک ارکید
بازم از دوست عزیز اقا رضا تشکر میکنم. چطور میتونم مطلع بشم که توسکان و آیدل هوم گرلن براتون رسیده!?
تو این اسانسهای که تهیه کردم ترکیب کدومشون رو با هم توصیه میکنید!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام دوستان

من بار ها عطر های گوناگون رو تست کردم ولی هیچ کودوم طولانی مدت رازیم نکرده شاید همشون در حد ( خوب ) بوده

دنبال ی رایحه خیلی خاص هستم ک ماندگاری و پخش بوی بالا داشته باشه و عادی هم نشه از اون بوها ک میخوره تو صورت میدونید چی میگم ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید نمیدونم از کجا شروع کنم

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
من یه حس خوبی نسبت به one man show دارم
رایحه مشابه چی معرفی میکنید
دوست عزيز سلام و روز بخير
اين ادكلن one man show رو اگه قديما ، يعني 20 سال پيش بو ميكرديد ، اونوقت تفاوت اين جديدا با اون توليد قديم رو كاملا متوجه ميشديد . به هر حال بنده يك لينكي رو در زير قرار ميدم كه مربوط به اين ادكلن است . لطفا خودتون اونو بررسي بفرمائيد و ممكن است ادكلني با بوي مشابه را در ريويو هاي ديگران پيدا كنيد :
http://www.fragrantica.com/perfume/Jacques-Bogart/One-Man-Show-7795.html

بالا