درود!
شب بر همگی دوستانم خوش؛
واقعیتش اینه که همون طور که همگی مطلع هستین؛ شغل اصلی من عطر نیست و من عمده وقت کاریم رو در بازار نساجی سپری می کنم. قبلا هم براتون گفتم که اونجا هر معامله از چند میلیون تا چند ده میلیونه (برای کاسبان خرد مثل بنده؛ برای عمده فروشها هر معامله از چند صد میلیون تا میلیارده!) و رقمهای چند ده هزار تومنی عطر اصلا به چشم که نمیاد هیچ؛ بلکه وقت گیره و دردسر ساز.
با آرش عزیز
@arash59b که مشورت کردم بهش گفتم ماجرا رو و اضافه کردم حداقل رو میخوام بگذارم روی 50 گرم؛
گفت بگو می خوای پاتوق رو تعطیل کنی؛ روت نمیشه! راستش خیلی هم سخنش از واقعیت دور نیست. به تعبیر دیگه؛ شاید
از این پس پاتوق برای دوستانی مناسب تر باشه که قبلا عطرهایی رو تست کردن و حالا دنبال خرید چند گرم (5 گرم مثلا) نیستند. هر چند که به جد معتقدم 20 گرم واقعا مقدار خیلی کمی است و خیلی زود هم مصرفش تموم میشه. چه رایحه رو بپسندیم چه نپسندیم. البته متاسفانه شرایط اقتصادی به گونه ای است که چند ده هزار تومن هم احتمالا برای تعدادی از دوستان رقم قابل ملاحظه ای باشه.
آرش گفت به نظرم خسته شدی و این جور فروش عطر دیگه برات جذابیتی نداره. تغییر لازمه و من نمیدونم این تغییر باید از کجا شروع شه.
... به هر حال پاتوق تعطیل نمیشه. در اینجا همیشه بازه برای گفت و گو و تبادل نظر در مورد عطرها. از تجربه هامون برای هم می نویسیم و از سلیقه همدیگه آگاه می شیم. پاتوق عطربازها؛ جایی است در دنیای مجازی که ساعات زیادی رو در اون سپری کردیم و لحظات تلخ و شیرین بسیار داشتیم.
از عطر مهم تر؛ چقدر دوست و رفیق پیدا کردیم در سراسر کشور. عطر خوش دوستی هامون با رایحه دل نوازش برای همیشه تسکین بخشه.
پاتوق عطربازها فصلی از زندگی زیست شده ماست در حوزه عطر. قبل از پاتوق در اینترنت فروشگاه عطر زیاد بوده؛ بعد از این هم بسیار خواهد بود؛ اما به شهادت محتوا و تعداد کامنتها و مطالب نوشته شده؛ هیچ کجا پاتوق عطربازها نمیشه.
نمی تونم به طور قطع در مورد آینده حرف بزنم؛ اما در حال حاضر تصمیمم خرده فروشی در حد 5 گرم نیست.