و عطرهای مورد انتظاری که با وجود تعریف و تمجید خیلی ها با اولین استشمام ازشون بدم اومد نارسیسو رودریگز و ساحارو نویر بودند.
درود و شب خوش بر دوستان عطرباز؛
خب اینکه چه عطری مورد پسند چه کسی است، جدای از کیفیت رایحه مستقیما به سلیقه اون فرد برمیگرده. جالب اینجاست که این سلیقه در طول زمان دستخوش تغییرات هم میشه.خیلی از عطرها و روایح بوده که به قول رضا جان وقتی اونها رو برای اولین بار استشمام کردم، پیش خودم گفتم که تا آخر عمر فقط همین عطر رو میزنم. ولی با یه رایحه دیگه نظرم عوض شده. مثلا سوگلی من این روزها اودکلن "درتی انگلیش" شده، با بوی فوق العاده ای که داره.
حالا که اسم "ساحارا نویر" اومد، بد نیست از تجربه اسپری همزمان این عطر با عطرهای دیگه بگم.اسپری همزمان "اپیک آمواج" و ساحارا نویر برای من ترکیب خیلی خوبی رو ساخت که به نوعی بوی همدیگر رو کامل کردن و رایحه جدید و خوبی رو به وجود آوردن.
اسپری همزمان "آزارو الکسیر" رقیق با ساحارا نویر هم ترکیب خوبی بود برای من. البته دست بالا رو باید به ساحارا بدیم، چون نوع رایحه و تندی آزارو فرصتی برای عرض اندام رایحه دیگه ای رو باقی نمیذاره.
در کل عطربازی یعنی حریص شدن در بوییدن رایحه ها و به جایی میرسه که دیگه هیچ رایحه ای به تنهایی شامه انسان رو ارضا نمیکنه و مدام دنبال تست رایحه جدید میگرده.