درود و وقت خوش؛
من خیلی وقته؛ ماهها قبل؛ پست شماره یک رو ویرایش کردم و صراحتا اونجا نوشتم که پشن و بلو آیس دیگه موجود نیست.بلو آیس دیگه وارد نمیشه؛ ارتباط وارد کننده اش با سازنده اش قطع شده؛ پشن هم مال شرکتی بود که دیگه من بهش دسترسی ندارم و باهاش کار نمی کنم و برای همین فقط خاطرات پشن مونده برای من و عطربازهای پاتوق!
با این حال هنوز که هنوزه از من سراغ این دو عطر رو می گیرن یا مشابهش رو می خوان.بلو آیس مشابه ندیدم براش. بین اسانس ها. اما اودکلن رز الکتریک جیوانچی مشابه ترین اودکلن به اسانس بلوآیسه.چون رز خنک داره. پشن چطور؟ در حال حاضر قدرت مندترین رایحه ی میوه ای موجود سوسپیرو اربا پورا ست که دو پست قبل یه کامنت براش منتشر کردم. یه معجون میوه ای که بوی آناناسش خیلی واضحه و خیلی هم طبیعی از کار در اومده.
پست شماره یک ؛ قبل لیست عطرها ؛ یه بخش داره با عنوان جدیدترین های پاتوق. عطر جدید بیاد که از گزینش سخت گیرانه من رد بشه و نمره قبولی بگیره اسمش میاد اونجا. رفقا می دونن که من دنبال اسم عطر نیستم و عطری رو بخاطر اسمش نمیارم.حتما باید یه کار متفاوت و نو باشه وگرنه رایحه تکراری زیاد تست می کنم که برخی اسم های خاص دارن و خیلی کمیابن. مثل برند کیلیان و روجا و ...
دارم به این فکر می کنم که یه مقدار خیلی کم میستری توباکو رو با اونتوس ترکیب کنم تا یه نت دودی به اونتوس بدم و کمی تلخ ترش کنم.فکر کنم چیز جالبی بشه.
بدیهیه که سوسپیرو بخاطر داشتن آناناس ؛ تست نکرده میشه مطمئن بود برای ترکیب با اونتوس عالیه و پخش و موندگاری اونتوس رو افزایش میده.
سعید عزیز؛ ممنون از لطف و محبتی که شما و سایر دوستان به من دارین؛ لطفا به من لقب استاد؛جادوگر دنیای عطر و ... ندین. من یک عطرباز بیشتر نیستم.واقعا میگم. به قول مهدی عزیز؛ عطربازی فاخر ترین تفریح آدمی زاده و من مفتخرم به این که بزرگترین تفریح زندگیم عطربازیه و خوشحالم که دوستان عطربازی در سراسر کشور دارم که این تفریح رو جمعی انجام می دیم و تجربه هامون رو با هم شریک می شیم.سلام بر جادوگر دنیای عطر ها
امروز بعد از مدت ها، دو پاف از پشن قدیمی زدم و البته ساعتی بعد پشیمون شدم که این نایاب رو استفاده کردم
هیچ راهی وجود نداره که بشه از کانالی دیگه، اون پشن های فوق العاده رو موجود کنید؟
مطابق روال؛ برای بار اول؛ این دو رو کنار هم روی پوست تست کردم. میستری مثل یک تریلی 18 چرخ ؛ اونتوس رو زیر گرفت! میستری در اودکلنش نت مرکباتی داره ( در تاپ نت یا نت اولیه اش) که در اسانسش مشهود نیست. میستری با اونتوس ترکیب جالبیه منتهی حتما باید به روش اسپری هم زمان استفاده شن و حتما باید میستری رقیق تر باشه و میزان پاف کمتری اسپری شه تا بوی غالب اونتوس بمونه.درود و وقت خوش؛
دارم به این فکر می کنم که یه مقدار خیلی کم میستری توباکو رو با اونتوس ترکیب کنم تا یه نت دودی به اونتوس بدم و کمی تلخ ترش کنم.فکر کنم چیز جالبی بشه.
درود و وقت خوش؛همون اول كه بو كردم گفتم سايكدليك رو بيخود گرفتم و نااميد شدم
روز سوم!گفتم اون يكيم گرفتم يه تستي بكنم ٢ پاف زدم رو تيشرتم!اولش بوش يكم تند بود گفتم خوب نيس!٢٠ دقيقه بعد!وااااااو!محشررررره محشرررر.فوق العادست اين بو!واقعا بعد ٥ روز عاشق اين بو شدم ديوونم كرده!موندگاري عالي ٤ روز رو تيشرت ميمونه حتي بعد شستشو!پخشش روز اول عاليه!
واقعا يه عطر شاهكاره
ممنون از آقا رضاي عزيز برا اين سليقه عاليش
قبلا از شما از اين عطر
10 - ال هوم آیدل گرلن برنده بهترین عطر 2014 از انجمن عطر فرانسه
گرفته بودم و خيلى خوشم اومد. الان ادو پرفيوم اورجينالش را گرفتم و ديدم بوش كلا فرق ميكنه با اون. بعد متوجه شدم اين محصول سال ٢٠١٦ هست و اونى كه شما داشتيد تو سال ٢٠١٤ جايزه گرفته! از بوى اين نسخه ٢٠١٦ش هم اصلا خوشم نمياد. اونى كه شما داشتيد ادو پرفيومش ديگه نيست؟
ال هوم آیدل گرلن رو منم خیلی دوست دارم. البته همونجا که اودکلنت رو اسپری کردم اون نت مرکباتی در دقایق اول رو گفتم که اسانس نداره. اما بعد که نوبت تلخی بادوم و شیرینی دونه تونکا میشه؛ بسیار شبیه اسانس منه!
رییس اتحادیه واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات معتقد است که نمیتوان ادکلنهای تقلبی را از اصل تشخیص داد.
محمدرضا بوترابی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه واردکنندگان ادکلن هم نمیتوانند ادکلنهای اصل را از تقلبی تشخیص دهند، اظهار کرد: در حال حاضر افرادی در اتحادیه هستند که سالهاست در بخش عطر و ادکلن فعالیت می کنند و تجربه زیادی دارند اما اگر دو بستهبندی ادکلنهای اصل و تقلبی را کنار هم بگذاریم آن ها نیز نمی توانند تشخیص دهند چرا که از لحاظ ظاهری امکان پذیر نیست.
بوترابی در پاسخ به سوالی درباره پر کردن برخی از ادکلنهای وارداتی در داخل کشور گفت: در این گونه موارد شیشه و اسانس عطر و ادکلن از خارج کشور وارد می شود و در کشور با الکل طبی و آب مقطر مخلوط و در داخل شیشهها پر می شود.
وی ادامه داد: میزان افزودن الکل طبی و آب مقطر به اسانسها براساس فرمولهای خاص انجام میشود که هر چه این میزان کمتر باشد کیفیت ادکلن بیشتر است.
پاسخ شما هم بود فرزاد عزیز.اقا رضا از گرلن سنتال رویال رو ندارید؟ من خودم زیاد بوهای عربی و شرقی رو نمیتونم تحمل کنم ولی این یکی فوق العاده خوش ساخته.
اینترلود پاتوق بهترین اینترلودیه که دیدم.عاااااااالی! هم رایحه هم پخش هم موندگاری.چه می کنه وقتی در کنار گری وتیور تام فورد مصرف میشه.به نظرم نهایت جذابیت و قدرت عطر مردونه است این دو با هم.دوم اینکه دقت کردم ایشون میگردن از اسانسهای موجود اونی رو میارن که شباهتش به عطر اصلی بیشترینه و با کیفیت ترینه.مثلا آمواژ اینترلود ایشون رو با بقیه جاها مقایسه کردم واقعا فرق میکرد.قیمت های ارزونتر از ایشون هم داریم اما کیفیت کار هم مهمه.یه تناسبی بین کیفیت و کار بگیریم میفهمیم قیمتاشون منصفانه و عالیه