• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
فعالیت در صنف عطر هم مثل باقی مشاغل ؛ دردسر داره. از مواجه شدن با افراد اخاذ و کلاهبردار (که چند وقت پیش یک نمونه اش رو در پاتوق دیدیم) بگیر تا سر و کله زدن با کسانی که به وضوح از اختلال روانی (شایع ترینش؛وسواس) رنج می برن. گاهی وقتها مخم سوت می کشه از دروغ هایی که می خونم! خصوصی برای برخی دوستان در تلگرام؛ این تیپ نوشته ها رو می فرستم بخونن؛تفریح کنن! دکتر بابک بعد خوندن این کامنت گذاشت: سنتی و صنعتی رو با هم زده!

lie.jpg

من که رسما جلوی این همه سواد و تخصص کم آوردم!

پی نوشت:
قبل ساختن عطری با این ویژگی های خارق العاده (!) و بعدش درخواست برای معرفیش از سوی یک نفر دیگه؛ بد نیست بدانیم که پخش بو صحیح است نه پخش بود!!
در ضمن ساخته شما بمب اتمه؛ نه عطر.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
بعید میدونم کسی از دوستان ندونه که بلک ارکید تو پخش و موندگاری کم نظیره و همیشه توصیه من به کسی که دغدغه پخش و موندگاری داره تا رایحه؛ بلک ارکیده. البته رایحه اش هم بسیار عامه پسند و مقبوله؛نباید در حقش بی انصافی کرد. بلک ارکید جزو عطرهای نسبتا گرم و شیرینه و یک دلیل پخش و موندگاری سنگینش همین گرم و شیرین بودنشه. این قدرت رو هیچ کس از یک عطر خنک (به ویژه خنک و تلخ) انتظار نداره. این کامنت رو برای بلک ارکید بخونید:

or.jpg

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
ای دی تلگرام لطف می کنید
از مشتری های خیلی قدیمی هستم فکر کنم سال 94-95 بود گرفتم.... D:
لیست قیمت ها از کجا ببینم؟

Hakhaamanesh

Registered User
لایک‌ها
31
درود
من هیچ نرم افزار اجتماعی جز اینستاگرام ندارم(تلگرام، واتسپ، ایمو...)
میخوام کریداونتوس و تام فورد گری وِتیوِر سفارش بدم.
لطفا راه سفارش رو بهم نشون بدید.
همچنین مقدار حداقل سفارش کماکان 30گرم هست؟
قیمتهای این دو عطر چطور؟
اگه اعلام عمومیش به هر دلیل مقدور نیست لطفا از طریق پیام خصوصی بنده رو مطلع کنید.
بسیار مشتاق هستم گری وتیور رو با نسخه ای که پاییز گذشته مصرف کردم و کرید اونتوس رو با نسخه های بیشماری که داشتم(و هنوز هم دو تاش موجوده) مقایسه کنم.
آیا کرید شما بوش مشابه نسخه ی 2010-11 هست که پمپ کوتاه بود و دودی میزد؟ یا شبیه نسخه های جدید؟
ضمنا من ساکن خوزستان(بندرامام *****) هستم که از الان تا آبان ماه شرجی و گرمای شدید داریم. عطر باید خیلی مقاومت داشته باشه که بتونه خودش رو معرفی کنه.
راستش مطالعه ی فیدبک های مثبت عزیزان من رو خیلی هیجان زده کرده برای داشتن عطر خنک و تلخی که علاوه بر قدرت انتشار بالای 1.5 متر، ماندگار هم باشه.

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش؛
امتیاز بازارچه مطلقا قابل اعتماد نیست دوستان. من کاربری رو سراغ دارم که مکرر امتیازهای منفیش پاک شده و بعد که اعتراض ها بالا گرفت چند وقته امتیازهای منفیش پاک نمیشه. چند تا از اون منفی هاش رو ذخیره دارم هر کی خواست میتونم عکسشو براش بفرستم. حتی کامنتهای منفی که روی اجناسش میدن مرتب پاک میشده! سند همه حرفام موجوده. من خودم خیلی وقته جز یکی دو مورد؛ به کسی امتیاز نمیدم و از دوستان هم امتیاز نمی خوام. وقتی دستکاری تو سیستم امتیاز دهی پیش میاد؛ دیگه قابل اعتماد نیست.
با کسی معامله کنید که جا و مکانش شناخته شده باشه. محل کار یا سکونتش. با "آیدی" کسی معامله نکنید! آیدی یعنی هویت مجازی.
این یادداشت رو من 21 اکتبر 2016 یا 30 مهر سال 95 در تاپیک دیگری در انجمن نوشتم و تقریبا از بهمن سال 94 امتیازدهی رو متوقف کردم و از دوستان هم خواستم که امتیاز ندن. اون کاربری که امتیازهای منفیش مکرر پاک میشد خیلی وقته که دیگه در انجمن فعالیت نداره اما بی اعتباری سیستم امتیاز دهی انجمن به قوت خودش باقیه. این توضیح رو برای دوستانی نوشتم که وقتی خرید می کنن مایلن امتیاز خرید رو ثبت کنم.
من فقط موقعی این کار رو انجام میدم که پای کلاهبرداری و اخاذی در میون باشه و در واقع با ثبت امتیاز منفی برای یک نفر؛ به باقی دوستان فروشنده هشدار میدم که با چه کسی طرفن. اعتبار این امتیاز منفی از اعتبار پاتوق نشات می گیره؛ یعنی دوستانی که اعتبار بنده رو می دونن؛وقتی با چنین هشداری مواجه میشن حواس شون رو در مورد فرد منفی گرفته؛ جمع می کنن.

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
سلام من خیلی تخصصی تو زمینه عطر ندارم اما گری وتیور آقای هادی به نظرم عالی هست هم موندگاری و بوی اون نسبت به ادکلن اصل، سفارش بعدی هم اونتوس هست که برای نمونه برای من رو در یه پت برام ارسال کردن که تا ۲ روز قشنگ مونده بود رو در همون در بطری پت

un4g1v3n

Registered User
لایک‌ها
84
دوست عزیز
من تعریف این اونتوس رو اینجا زیاد شنیدم.
نحوه خریدش و قیمتش به چه صورت هست ؟

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
یه اتفاقی که مکرر برام می افته اینه که از نقاط مختلف کشور بهم تلگرام میدن یا زنگ میزنن موبایلم و می پرسن فلان عطر رو با کدوم عطر ترکیب کنن!
پاسخ ثابت و همیشگی من به همه اینه که ترکیب کردن عطرها کار حرفه ای هاست و اگر حرفه ای نیستید؛کاملا بی خیالش بشین. اگر هم حرفه ای هستین که ضرورت ترکیب رو به جاش تشخیص میدین و می دونین که از کدام عطر و چقدر به عطر دیگه اضافه کنید!
دو روز پیش فردی ناشناس با پیش شماره موبایل 0916 که فکر میکنم استان خوزستان میشه ساعت 6 صبح بهم زنگ زده بود تا بپرسه بلک افغان رو با چی ترکیب کنه. ساعت 6 صبح . تاکیدم بر ناشناس بودن طرف بخاطر اینه که بگم افغانوش ؛ افغانوی پاتوق نبوده و من حتی نمیدونم چه کیفیتی از این عطر دستش بوده و چه عطرای دیگه ای با چه کیفیت هایی دستشه ! اما عجیبتر از همه ساعت تماسشه. قبلا 12 شب در مورد عطر تماس تلفنی داشتم اما 6 صبح دیگه واقعا عجیبه. روی تلگرام که هر ساعتی از شب رو تصور بکنید من مسیج داشتم و همه شون هم با خسته نباشین همراه بوده! من خواب هفت تا پادشاه می دیدم و طرف فکر میکرده من بیدارم پیام خسته نباشید میداده!
خلاصه کنم! عطرها رو ترکیب نکنید! اگه نمی دونین چی میشه. از من هم توقع نداشته باشید که چند تا عطر رو ترکیب کنم و نتیجه اش رو به شما خبر بدم! من فقط گاهی برای مصرف شخصیم ؛برخی عطرهای هماهنگ با هم رو ترکیب می کنم و چند ساله که عطر ترکیبی برای دوستان درست نمی کنم.

sadeghi.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و درود فراوان بر جناب آقای هادی عزیز، طی دو ماه گذشته چندین عطر از پاتوق گرفتم از سری تام فورد، گری وتیور، توسکان لدر، توباکو وانیل، عود وود و نویر و از سری مارلی، هرود و پگاسوس و همچنین کرید آونتوس. مجموعه عطرهای فوق واقعا گنجینه ای از روایح بسیار گیرا و دلنشین هستند. ابتدا از گری وتیور شروع می کنم.

من قبلا جایی گری وتیور اصل را تست نکرده ام و فقط از گری وتیور پاتوق استفاده کرده ام. چون عطر بسیار قوی است، هر بار دو پاف می زنم. بلافاصله بوی مرکباتی گریپ فروت با مخلوطی از روایح تند و زنده فلفلی و به تدریج همراه با وتیور موجی از انرژی را در وجودم به گردش در می آورد. عجیب است بر خلاف برخی عطرهای دیگر با گذشت زمان چندان مشام من پر نمی شود و گویی هر چند لحظه یکبار و به دفعات و دائم رایحه زیبای آن را حس می کنم. نه تنها مشامم پر نمی شود بلکه به طرز شگفت آوری از ابتدا تا بیشتر یک روز بعد از طراوت و تازگی آن کم نمی شود. در تمام مدت بوی آن تکراری و خسته کننده نمی شود و نت های میانی فلفلی و پایانی وتیور آن دائم چون پمپی از انرژی عمل می کند.

من تاکنون گیاه وتیور را از نزدیک نه دیده ام و نه بوییده ام اما از آنجایی که احتمالا بخش عمده نت غالب و پایانی بسیار دلنشین و ملیح این عطر همان طور که از اسم آن پیداست مربوط به گیاه وتیور می باشد باید به رایحه وتیور گفت دست مریزاد. الحق که این عطر بوییدنی است. پخش بوی عالی و ماندگاری بیش از یک روز و حتی نت های میانی و خصوصا پایانی بیش از دو روز است. جا دارد از دقت و ظرافت کار جناب آقای هادی عزیز تشکر کنم که با ارائه این عطر فوق العاده مرغوب و ماندگار از طریق پاتوق، امکان استفاده ، بهره گیری و لذت استشمام آن را برای دوست داران عطر و عطربازان عزیز فرآهم نمود. انشاالله همانند سایر عطربازان عزیز، نظراتم را در خصوص دیگر عطرهایی که از پاتوق گرفتم خواهم نوشت.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
قبلا دکتر آرش هم نوشته بود که در گری وتیور متوجه فلفل خفیفی میشه؛ اما من همون طور که قبلا ذکر کردم چون غذای تند و فلفل دار زیاد می خورم متوجه "فلفل کم" نمیشم و حتما باید فلفل زیاد باشه تا بفهمم غذا یا عطر فلفل داره! بنابراین برای شخص بنده گری وتیور فلفل نداره.
مانند آرش و بسیاری دیگر از دوستان عطرباز باید بگم که گری وتیور در نت ابتدایی بوی آب هویج داره که بسیار برام خوشایند و لذت بخشه. من گاهی یک لیتر آب هویج رو یک جا سر می کشم و بنابراین ؛ این رایحه کاملا آشناست. نت تلخ وتیور هم بارها نوشتم که محبوبترین نت در عطرهاست برای شامه ام! نت وتیور در این عطر مانند موج هر از گاهی میاد و میره. این خاصیت بوی موجی رو در هیچ عطر دیگه ندیدم تا حالا.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
دوستان لطفا بهار نارنج و یاس پاتوق رو سفارش ندن. اصلا موجود نیست. واقعا نمی دونم کی مجدد میرسه برام. با هیچ نسخه مشابهی هم جایگزین نمی کنم (بقیه یاس ها و بهار نارنج های موجود مورد تایید من نیست) لالیک پاتوق رو هم که گرید TOP (بالاترین گرید عطر) بود مدتها قبل اعلام کردم دیگه وارد نشده و اونم جایگزین پذیر نبوده. دوستانی که عطر چوبی می خوان گزینه ای به غیر لالیک رو تست کنن.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
دیور ساوج پاتوق عوض شده! رایحه که بدیهیه تغییر نکرده! این نسخه جدید پخش و موندگاری بهتری از نسخه قبلی داره. عطر دیور ساوج خنک و شیرینه و یکی از بهترین انتخابهاست برای تابستان پیش رو.
رفقا میدونن که پاتوق فقط هنگامی یک عطر رو جایگزین میکنه که نسخه جدید؛ سر باشه از نسخه قبلی. در غیر این صورت عطر عوض نمیشه و اگر مثلا مانند بهار نارنج؛ عطر موجودیش تموم شه؛ اعلام میشه که نیست و فروشش متوقف میشه.
پی نوشت:
پست قبلی رو خوندین؟! درست 18 دقیقه بعد این که نوشتم بهار نارنج پاتوق سفارش ندین؛ منتشر شده! راستش جا خوردم وقتی خوندمش!

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
با تاسف؛ سایکدلیک جووی پاتوق تموم شده و متاسفانه گفته میشه بارش پشت نداره و احتمالا دیگه نمیاد. دوستانی که تست کردن که میدونن چه عطر فوق العاده ای بود؛ براش کامنتهای بسیاری منتشر شد و لینکش در پست اول پاتوق؛ صفحه اول قسمت جدیدترین عطرها به صورت آرشیو می مونه؛ تا بعدها هر کس اومد و خوند بدونه چه طور با چنین عطری زندگی کردیم و خاطره ساختیم! دوستانی هم که تست نکردن؛ حقیقتا از دست شون رفت!
حیف؛ برای خودم هم هیچی نمونده. همین الان دارم ظرف خالیش رو بو می کنم و لذت می برم و حسرت می کشم! تا حالا شده همزمان هم لذت ببرین و هم حسرت بکشین؟!

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
درود
عطر یا ادکلن با رایحه اصل لیمو یا پرتقال یا بهار نارنج موجود هست؟ اگه هست بیزحمت عکس+قیمت و نوع کیفیت رو دایرکت کنید
سپاس

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
تیتر یک روزنامه اقتصادی جهان صنعت امروز رو دیدین؟ بیان واقعیتی است که همه فعالین اقتصادی میدونن اما تیتر یک روزنامه شدن انصافا شجاعت می خواست. لینک:
http://jahanesanat.ir
گفته میشه دلار حدود 8300 تا 8500 داره معامله میشه و این در حالیه که مصرف کننده (مشخصا مصرف کننده اسانس مد نظرمه) توان پرداخت هزینه بیش از این رو نداره. در 48 ساعت اخیر قیمت دلار حدود 30 درصد افزایش داشته و این شوک بسیار بزرگیه به بازار. یک فاجعه تمام عیاره. معنیش اینه که یک سوم دارایی هامون از بین رفته.

پی نوشت:
روزم شب نمیشه اگه به چند نفر جواب ندم که بهار نارنج پاتوق تموم شده و اگه دوباره اومد حتما خبر میدم! 200 صفحه مطلب پاتوق رو توقع ندارم کسی وقت بگذاره بخونه با این حال خوندن چند پست آخر .....

پست قبلی از این حیث بیشتر متعجبم کرد که نویسنده درخواست عکس کرده بود از عطر.

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
عطر تغریبا خنک و با بوی ماندگار چه دارید قیمت مناسب

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
در پاسخ به پست قبلی نکته ای به ذهنم رسید که با شما مطرح می کنم. در تعریف قیمت مناسب ؛ در کشور ما ؛ به نظرم میاد هر جنسی که امروز بخریم نسبت به قیمتش در فردا؛ به قیمت مناسب خریده ایم. احتمالا به جز کشورهایی مثل زیمبابوه و ونزوئلا هیچ جای دیگه دنیا اینجوری نیست.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
اگه بخوام مهمترین تفاوتهای بین عطربازان حرفه ای و افراد غیر حرفه ای رو ذکر کنم؛ به این نکته ها اشاره میکنم : حرفه ای ها دغدغه رایحه دارن در درجه اول. اصلا اسانس خالص مصرف نمی کنن و از عطرشون توقع انفجار بو در حد بمب اتم ندارن! افراد غیر حرفه ای مصر هستن که اسانس خالص بزنن؛بیشتر از رایحه ؛ پخش بو و به خصوص موندگاری براشون مهمه؛ بیشتر هم میرن سراغ عطرای گرم و شیرین؛ تا به هدف شون برسن.
نکته مهم دیگه تفاوت بین خلوص عطر و غلظته. عطر خالص لزوما غلیظ نیست. کم نیستن اسانسهایی که غلظت شون نزدیک به غلظت آب نوشیدنی است و اتفاقا پخش و موندگاری خیلی خوبی دارن؛ برعکس؛ عطر غلیظ میتونه نشون دهنده این باشه که "افزودنی های غیر مجاز" به عطر اضافه شده که غلیظش کرده و چنین عطری ( عطر دستکاری شده) حتما میزان پخش بوش کمتر از همون عطره در حالت دستکاری نشده اش.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
درود و وقت خوش!
لطفا هر کدوم از عطربازان پاتوق نشین سایکدلیک جووی خالص از من خریده و براش مونده یک مسیج تو تلگرام بهم بده. ممنون

بالا