درود و وقت خوش!اگه بخوام عطر هایی رو که در این چند سال از پاتوق گرفتم رو بر حسب ترجیح بویایی خودم رتبه بندی کنم در صدر اونها کیلیان قرار می گیرد . عطری که اگر کسی تو عمرش حتی یکبار هم نزنه به نظر من نصف عمرش برفناست .معجونی دلنشین و شامه نواز از عسل و تنباکو و عود . هم شیرین هم تلخ . بییی نظیر . اخیرا تجربه خوبی از استفاده همزمان کیلیان با سایکدلیک معروف پاتوق داشتم خیلی بوی مست کننده ای رو به شامه میرسونه عااالللیییی
کیلیان پاتوق جزو عطرهای عودی محسوب نمیشه.مهمترین رکنش کاکائوی تلخه که شما بهش اشاره ای نکردی. تمام کلاس کیلیان بخاطر وجود کاکائوی تلخ کنار تنباکو است. در صفحات قبلی پاتوق؛برخی از عطربازهای شناخته شده اینجا هم نوشتن که بهترین عطر پاتوق کیلیانه. من خودم سایکدلیک ندارم دیگه تا بخوام کنار کیلیان تست کنم. اما می تونم با یک عطر دیگه ای که پچولی داشته باشه تست کنم ببینم چطور میشه. شما نت ابتدایی سایکدلیک رو با کیلیان دوست داری یا نت انتهاییش رو؟ میدونم که خیلی غلیظ مصرف میکنی عطرهاتو و دقیقا برخلاف من!
میستری توباکو یا توباکوی راز آلود هم متاسفانه دیگه وارد نشد و خوشبختانه من کمی ازش برای خودم دارم! اینو نوشتم تا دوستان سفارش سایکدلیک و میستری توباکو ندن. به جای سایکدلیک من عطر دیور ادیکت رو معرفی کردم و فکر میکنم در یکی دو صفحه قبل در موردش نوشتم.
قبل دریافت نویر کیلیان فکر می کردی با بویی شبیه تی رز و گلاب ممکنه روبرو شی! اما رز این عطر اونو تبدیل به یکی از بهترین عطرهای گلی می کنه.عطر بعدی نویر کیلیانه عطری با بوی رز بهشتی من وقتی این عطر رو میزنم از زمین جدا میشم به معنای واقعی کلمه ... من که خیلی باهاش حال می کنم