سلام به اعضاي پاتوق
دوستان بنده به تازگي يه سفارش از جناب هادي عزيز داشتم كه دو تا از اين كارا رو اولين بار بود كه ازش ميگيرم .
يكي عطر كيلين مردانه كه خيلييييييييييييييييي كارش درسته ، هر عزيزي كه از جناب هادي عطري گرفته و اين كار جزو سفارشاتش بوده كه حتما صحبت حقير رو تاييد ميكنه ( عجب رايحه اي عجب بويي عجب كاري عجبببب عطري :general307::general307::general307::general307::general307::general307: )، ولي اگر كسي تا الان سفارش نداده به نظرم ضرر كرده .
عطر ديگه كه جديده و اصطلاحا داغ داغه ( معرفي كاملش با خود جناب هادي ) با رايحه اي فوق تلخ و مجذوب كننده با نام lost Cherry كه از كاراي جديده Tom Ford هستش ...
تجزيه تحليل اين كار تام فورد رو با جزئيات دقيق و بهتر رو حتما خود جناب هادي خواهند داد اما اين عطر دقيقا مطابق فرمايش ايشون بوي بادوم تلخ رو از ابتدا تا انتها با خودش داره همراه با بوي گيلاس در نت ابتدايي كه من ميگيرمش .:general406::general406::general406::general406::general406: اگر كسي از اين عطر استفاده كنه و رايحه اون به به ديگري برسه طرف مقابلو بالاخره مجبور ميكنه به كنجكاوي ، بعدش شكستن سكوت و پرسيدن نام و نشان عطر . Lost Cherry حتما از اون عطرا خواهد بود كه فيد بك بالاااااااااااايي دارن .
هر دو عطر بي نهايت خوش رايحه با پخش و ماندگاري خيلي خوب
عطر جديد ديگه پاتوق كه حتمااااااا سفارش خواهم داد همين
Casamorati Xerjoff Gran Ballo هست كه رايحه چوبي اون من رو مشتاق به سفارشش كرد.
شخصا عاشق رايحه چوب هستم و با گوگل كردن نام اين عطر متوجه شدم كه براي خودش سالاريه با قيمتي بالاي 6 تومن :general410::general410::general410:
البته لاست چري هم خود ادكلن اصل 50 ميله با قيمت 3.5 به بالا
كيلين زنانه هميشه جزو سفارشاتم هست كه نيازي به تعريف نداره ، اين دفعه هم گرفتم .
از آقاي هادي ممنونم .