درود و وقت خوش؛
از 6 عطری که امروز برات ارسال شد (لالیک ؛بلومجیک؛ویاج هرمس؛هی وود دیسکوارد 2 کرم رنگ؛ کلایو کریستین نامبر وان؛ فا_کینگ فبیولس) یکیش به شدت توجه بسته بند اداره پست (که همیشه عطرها رو قبل بسته بندی بو می کنه ) رو جلب کرد. حالت صورتش آشکارا تغییر کرد و شگفت زده پرسید این چیه؟!
حدس بزن کدوم یک از این 6 تا بود؟ فقط یک گزینه میتونی بگی!
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان
در پاسخ به این سوالتون که فرمودین حدس بزن ، حقیقتش من بین دو گزینه کلایو و بلو مجیک حدس زدم ، ولی وقتی از شما پرسیدم که چی بود ؟ فرمودین بلو مجیک .
وقتی من این عطر رو تست کردم گفتم بنده خدا حق داشته که متعجب شده و جویای نام این عطر شده !!! بلو مجیک یکی از بهترین عطر های خنک و شیرینه که بعد از چند سال که پاتوق از وجودش محروم بود دوباره چشم پاتوق نشین ها به جمالش روشن شد .اگر کسی خنک و شیرین دوست داشته باشه این یک پیشنهاد خارق العاده است ...
عطر بعدی کلایو کریستینه ؛ برای شناخت کلایو باید یه نگاه به قیمت ادکلن هاش بندازیم ، خیلی بالا و فضایی !!! این کلایوی که من تست کردم فکر کنم برای مدتی هم که شده باشه ید قدرت پاتوق به دست مبارک کلایو بیفته
یه عطر استثنایی و خاص پسند و پر ابهت و قدرت که بوی چوب و مشک به کرات توش استشمام میشه از نظر من رایحه ای فراتر از دورو و سنگین تر از دورو داره ...
لالیک و هی وود دیسکوارد کرم رنگ 2 ؛ دیگر عطرهای سفارشی بنده از آقا رضا بودن که هر دو چوبی هستن ، چوب لالیک سوخته است ؛ چوب هی وود تازه ؛ دیگه بستگی به سلیقه افراد داره که چوب سوخته بخوان یا تازه ؛ من چون روایح چوبی رو دوست دارم عاشق هردوشون هستم .
فاکینگ فبیولس تام فورد هم بود که بوی چرم قدرتمندش شامه ام رو پر می کنه ، به هیچ عطر دیگری اجازه نمیده خودنمایی کنه ؛ چرم و لوبیا تونکا و یه مقدار بادام عطری خاص و مغرور ساخته که هر کسی سمتش نمیره ؛ ولی من چون چرم بازم ، خیلی دوستش دارم و باهاش ارتباط برقرار کردم ...
ویاج هرمس هم بود که عطری پرطرفدار و خوش رایحه است ولی من زیاد ازش خوشم نیومد و فکر نکنم ارتباط چندانی باهاش برقرار کنم .
کلایو و بلو مجیک تو این سری خرید نمره 20 می گیرن قطعا .
در پایان تشکر ویژه ای می کنم از آقا رضای عزیز و آرزوی سلامتی و دل خوش برای ایشون و همه دوستان گرامی دارم .