درود و وقت خوش!
پاتوق عطربازها یک
عطر مردونه جدید داره!
مشاهده پیوست 1240985
از برند
کلایو کریستین عطر مطرح 1872
این عطر با دمای معتدل و طعم کاملا تلخ که به تدریج دماش خنک تر میشه ؛ رایحه اش ترکیبی از تلخی پوست پرتقاله در کنار یاس. در نهایت به پچولی ختم میشه و دوز پچولیش خیلی کمتر از پچولی در سایکدلیکه. این عطر مناسب زیر سی سال نیست از نظر من. و حتما باید با تیپ رسمی استفاده شه.پخش و موندگاری خیلی خوب.
عطر
توباکو وانیل پاتوق عوض شده. جوری که باید بگم
توباکوی قبلی در مقابل این سوء تفاهم بود! با پخشی عجیب غریب ؛ یک تنباکوی دلنشین حتی برای کسی مثل من که هیچ میونه ای با توتون و ... نداره؛ وانیل دوست داشتنی و البته کمی فلفل.
هر کس هرود مارلی رو دوست داره شیفته ی توباکوی جدید میشه.
شماره تلفنم هست و آدرس راههای ارتباطی و وبلاگ پاتوق. مورد دیگه ای رو باید قید کنم در امضا؟ راهنمایی بفرمایید.
متاسفانه اون دو عطر رو نمیشناسم. اگه درجه حرارت (گرمی و خنکی) ؛ طعم (تلخی و شیرینی) و نتهای تشکیل دهنده اش رو بفرمایید راحت تر می تونم بهتون پیشنهاد بدم.واتساپ لطفا.
پی نوشت:
پیام روی واتساپ رو زودتر از هر جای دیگه می بینم. پیامهای سیگنال یا نمیرسه یا بسیار تاخیر داره! در مورد کلایو کریستین جدید دوستان دقت کنن ماجرای نامبر وان کلایو ( اودکلن 27 میلیون تومنی) پیش نیاد که برخی دوستان حجم بالا بردن و به برخی بخاطر تاخیر در خرید هیچی نرسید!
حجم موجودی زیاد نیست.