عرض سلام خدمت اعضای محترم پاتوق و جناب کربلایی عزیز
امروز یه صحبت کوچک با ایشون داشتم و یه نکته ای ایشون اشاره کردن که واقعا موضوع ارزنده ای بود ، در خصوص انتقال تجربیات استفاده از عطرهای پاتوق جهت کمک و راهنمایی بیشترِ احتمالی به دوستان
برای خود من که همیشه قبل از سفارش رایحه های جدید ، حتما نظرات مربوط به اون رو علی الخصوص تو همین پاتوق مطالعه میکنم ، وظیفه خودم دونستم تجربیات هر چند غیر تخصصی خودم رو اینجا هم به اشتراک بزارم.
در ابتدا میرم سراغ اخرین خریدی که داشتم.
+کلیه نظراتی که مطرح میکنم نظر شخصی بنده در خصوص روایح به عنوان یک مصرف کننده و دوست دار بوی خوش ، با شامه ای که شاید تو این دوسال اخیر کمی تحت تاثیر کرونا دچار ضعف شده و کاملا بدون هیچ ادعایی در خصوص عطر باز بودن عنوان میشه ، بعضا هم ممکنه از اصطلاحاتی غیر تخصصی استفاده کنم که به نظرم احساس میکنم برای دوستانی که مثل من خیلی تخصصی در این زمینه صاحب نظر نیستن ، میتونه راهنمایی بیشتری داشته باشه+
براکن : رایحه ای تلخ و بسیار سنگین که من در ابتدای استفاده نت میخکش رو کاملا احساس میکنم و هرچی از زمان اسپری شدنش میگذره با کاهش اون تیزیه اولیه ش ، دوست داشتنی تر میشه، بویی که شاید تو این سالها برام اشنا بوده و از استفاده اشخاص نه چندان جوان اطرافم قبلا به عنوان عطری تلخ و گرم حس کرده بودم.
مولکول : بلافاصله بعد از تجربه استفاده ای که ازش داشتم ، رتبه دوم عطرهای خنک رو بعد از اونتوس به خودش اختصاص داد ، به نظرم کسانی که اونتوس رو میپسندند و دنبال عطری میگردن که نت های مشترک داشته باهاش و شبیه اون باشه و در عین حال به عنوان گزینه مستقل در عطرهای خنک بخواد سرش رو بالا بگیره ، قطعا مولکول میتونه انتخاب خوبی باشه
اون مرکباتِ ضعیف ترش (به نسبت اونتوس البته) در کنار شیرینی کاملا متناسبش ، میتونه جزو بهترین گزینه ها برای استفاده در بهار و تابستان باشه.
توباکو وانیل: با توجه به اینکه من با غلظت حدودیه ۵۰ درصد تهیه ش کردم و بعد از مشورت با جناب کربلایی متوجه شدم برای این عطر فوق العاده غلظت بالایی هست و فعلا استفاده ش رو متوقف کردم تا رقیق ترش کنم حتما. در ابتدای استفاده به شدت تندیه وانیل رو احساس میکنید ، ولی با گذشت زمان این موضوع کاهش پیدا میکنه و با رایحه ای خاص و شیک روبه رو هستید ، ماندگاری بسیار بالا (باز هم ممکنه بخاطر اون غلظتش باشه) و نت کاکائو تلخ (در حالت رقیق تر) رو به رو هستید .
فرنچ لاور : رایحه ای جذاب با نت ملموس چوبی که ازش هنگام استفاده میشه گرفت و ماندگاری نسبتا بالا
البته فرصت تست بیشتر نداشتم و تجربه فعلا کوتاهی از استفادش دارم ، ولی چون احساس میکنم عطری هست که بشه نسبتا بصورت مداوم ازش استفاده کرد ، حرف های زیادی برای گفتن داره.
و اما تجربه های قبلی بنده که بعضا ممکنه برگرده به ۳ یا ۴ سال پیش حتی
اونتوس : فکر میکنم هر توضیحی در خصوص اونتوس نسخه پاتوق داشته باشم ، اضافه گویی باشه چرا که اصطلاحا حرف نداره این رایحه ، علی الخصوص نسخه پاتوق که من نسبت به نسخه اصلیش یکم مرکبات بیشتری از بوش میگیرم و عاشقشم ، پایه ثابت و بدون جایگزین خرید هام از پاتوق هست .
عطر خنک با این کیفیت بوی مرکبات و پخش بو و ماندگاری ، جای حرف باقی نمیذاره.
توسکان لدر : رسمی ترین رایحه ای که تاحالا تجربه ش رو داشتم ، به زبان ساده با استفاده ش در مهمانی های رسمی به لطف قدرت رایحه و پخش بوش ، بوی غالب جمع میشید ، بوی چرمی ای که عامیانه ش ، حیفه بدون یک لباس رسمی بخواد
ماندگاری بسیار بالا ، قدرت غلبه بر اکثریت روایح یک جمع ، پخش بوی بالا ، نیمی از راه احساس قدرت کردن در یک جمع(در خصوص پوشش شخصی) رو باهاش میتونید طی کنید
کیلیان : جذاب و خاص ، اون نت شکلاتی که چند دقیقه بعد از اسپری شدنش میگیرید و نه خودتون نه اطرافیان عموما تجربه استشمام چنین بوی جذابی رو نداشتید و بعد از استفاده ش مطمئن باشید افراد زیادی ازتون میخوان که اسم این بزرگوار رو بدونن
زرژوف : شاید جزو انتخاب های بود که خیلی مورد پسند من نبود ، احتمالا اون شباهت ش به ۲۱۲ و تکراری بودن بوش که شاید اطرافمون هر کسی انواع کیفیت هاش رو حداقل یکبار تجربه کرده و بوش متاسفانه علی رغم اینکه قبلا حتی تجربه ۲۱۲ ثگثی رو هم نداشتن برام جذاب نبود ، در عین حال که یکی از دوستان که از من گرفت این رو و گفت که با تلخیش خیلی حال کرده و شده رایحه ای که هر روز استفاده میکنه و هرروز براش تازگی و جذابیت داره.
لاست چری : جزو خاص ترین ها ، به راحتی هم یک خانم هم یک اقا به عنوان امضای بویاییش میتونه استفاده بکنه،همونجور که از اسمش پیداست ، میوه های خانواده بِری کاملا در بوش مشهود هستن و بعد از اسپری با ملایم شدن تندیش ، بسیار جذاب موندگار میمونه.
وتیور : در حالی شاید جزو عطرهای خنک دسته بندی بشه ، ولی یه کوچولو من میگم گرمه ، رایحه ای ادویه ای و جذاب
این هم مثل اونتوس جزو خرید های مستمر من از پاتوق هست چرا که قابلیت استفاده روزمره رو برام داره
نامبر وان : در یک کلام بی نظیر ، ساعتی بعد از اسپری شدنش ، با بالاترین جذابیت میشه عطر گلها رو هم حتی ازش دریافت کرد که کنار شاید مرکبات دارن هنرنمایی میکنن. عطر گرم و شیرینی که اگر روی کاغذ قرار بود قضاوت کنم ، هیچوقت فکر نمیکردم بتونم عاشق عطری با این ویژگی بشم ، ولی برای من در مجموع تمام پارامتر ها ، صدر جدول رو در اختیار داره
.
این بود بخشی از تجربیات شخصی و مبتدیانه من از عطرهای پاتوق که خوشبختانه تو این اوضاع که برخی ادکلن ها به خاطر قیمتشون عملا از دسترس خارج شدن ، به نحو احسن و با خیالت راحت میتونم با تهیه شون از جناب کربلایی عزیز ، لذت تجربه و استفاده از رایحه های مختلف رو داشته باشم .