سلام خدمت شماسلام برای شروع
20 گرم بلو ایس و
20 گرم ترکیب کرید اونتوس و بلک ایکس اس سفارش داده شد ممنون
تشکر از اعتمادتون به سلیقه ی بنده در ترکیب عطر!
سلام خدمت شماسلام برای شروع
20 گرم بلو ایس و
20 گرم ترکیب کرید اونتوس و بلک ایکس اس سفارش داده شد ممنون
سلام؛ سعید جان خیلی ممنون از لطفت. شما محبت داری؛ من فقط یه عطربازم مثل بقیه دوستان عطرباز در این کلبه و پاتوق کوچک.سلام بر جادوگر دنیای عطر و سلام بر تمامی دوستان حاضر در این کلبه ی صمیمی
البته اسم کلبه رو به این دلیل گفتم چون به نظر من، کلبه یک محیط صمیمی و کاملاً دوستانس مثل آنچه در این تاپیک میبینم.
جناب هادی بزرگوار، به نظر من کرید آونتوس رو در پیشنهاد ویژه ی نوروز بذارید
به زودی باز هم خدمتتون خواهم رسید
لیست رو اخیرا دیدی؟ کلی عطر جدید اضافه شده؛ از کرید به غیر اونتوس سه عطر دیگش هم اومده ...اول از همه برم سراغ ترکیب کرید آونتوس و آناناس. من آونتوس رو استفاده میکردم، اما امشب با یه رایحه ی جدید و فوق العاده از اونتوس آشنا شدم. رایحه ای که هیچوقت به مشامم نرسیده بود. ترکیب آناناس با آونتوس عالی بود. خیلی خیلی قویتر از اونتوس تنها. آرامبخشی آونتوس در کنار لذت خوردن آناناس من از ایشون خواهش کردم برای مرتبه ی بعدی، حتماً این ترکیب رو برای من آماده کنن و حیف و صد حیف که این سورپرایز رو امروز تجربه کردم و برای داشتنش باید چند وقتی صبر کنم
در کل عرض کنم که: به سلیقه ی یک حرفه ای اعتماد کنید
به دوستان عزیزم توصیه میکنم که حتما " حتما " حتما" بلو آیس رو بگیرند
حرف نداررررررره
من در حال حاضر از بوهای گرم تلخ و گرم و شیرین بیشتر خوشم میاد البته همه نوع بویی رو استفاده میکنم
ولی از بوهای خنک خیلی خوشم نمیاد استفاده کنم
اما بلو آیس معرکه هم بوش هم پخشش هم موندگاریش
یک عطر خنک 5 ستاره است که وقتی بیاد سروری می کنه بر همه عطرهای خنک! موندگاریش 48 ساعت رو رد کرد و برای یه عطر خنک امتیاز خیلی بزرگیه. چند بار بوش عوض شد و ...
با افتخار خدمت دوستان این عطر را معرفی می کنم:یک کلکسیون عطر خنک گذاشتم تو لیست که سر لیست همه شون هنوز معرفی نشده و فقط شما میدونی چیه! موندگاریش از 48 ساعت رد شد. بوی خنک و این موندگاری من ندیده بودم. اسانس خالصشو زدم رو لباس (البته میدونی که جنس لباس خیلی مهمه که پنبه و نخ باشه؛ پارچه ای که نخش مواد باشه بو رو اصلا نگه نمیداره)
بله در خاطرم هست اون ترکیب آونتوس در کنار بوی آناناس...سلام؛ سعید جان خیلی ممنون از لطفت. شما محبت داری؛ من فقط یه عطربازم مثل بقیه دوستان عطرباز در این کلبه و پاتوق کوچک.
بلک ایکس اس رسیده برای ترکیب با کرید اونتوس. امروز محمد عزیز @dg1 اولین نفریه که تو اینترنت این ترکیب رو سفارش داده. اما اولین نفری که این ترکیب رو بو کرد از اهالی پاتوق شما بودی!
لیست رو اخیرا دیدی؟ کلی عطر جدید اضافه شده؛ از کرید به غیر اونتوس سه عطر دیگش هم اومده ...
با سلام خدمت دوستان گرامی و ممنونم از تعریف آقا رضای عزیزسلام خدمت شما و دیگر دوستان!
بابک جان رو حضوری دیدم و عطرها تقدیمش شد. در مورد برداشتم از شخصیت و منش گل ایشون در قسمت امتیاز بازارچه کامنت گذاشتم. اما این دیدار حاوی تجربه ارزنده ای از نظر عطری هم بود برام!
پگاسوس مارلی زده بود ایشون. اودکلن اورجینالش رو که بالای 500 تومنه! با افتخار اعلام می کنم که به تایید خود ایشون پگاسوسی که تقدیم شون کردم شباهت قابل توجهی به اودکلن اصلی داشت!
در یک ظرف اسانسی از پگاسوس داشتن که برای من آورده بودن ببینم (تشکر بابت این لطف) و هر دو هم نظر بودیم که کمترین ربطی به پگاسوس نداشت!
به غیر از 7 رایحه ای که خرید داشتن و با غلظتی متوسط تهیه شده بودن؛ قهوه و PASSION رو هم همراه داشتم که استشمام کنن! خودشون میان نظر میدن.
فقط در مورد توسکان لدری که به خودم میزنم (توسکان لدر+قهوه) گفتن: فوق العاده ست!
بابک عزیز حدود 20 ساله عطربازه و اودکلنهای بسیاری رو داشته و داره که حضورشون در پاتوق و نوشتن از تجربه 20 ساله ش رو برای ما ارزشمند و قیمتی می کنه.
خیر مقدم مجدد!
ببخشید سفارش رو اصلاح میکنم با اجازتونسلام به همه
آقا رضا ایول داری برادر
من باب استحضار به دوستان عرض کنم که به نوعی با آقا رضای عزیز همکار هستم.
به دوستان عزیزم توصیه میکنم که حتما " حتما " حتما" بلو آیس رو بگیرند
حرف نداررررررره
من در حال حاضر از بوهای گرم تلخ و گرم و شیرین بیشتر خوشم میاد البته همه نوع بویی رو استفاده میکنم
ولی از بوهای خنک خیلی خوشم نمیاد استفاده کنم
اما بلو آیس معرکه هم بوش هم پخشش هم موندگاریش
تافی چاکت که اصلا " نیازی به تعریف نداره اینقدر بوی خوبی داره که نمیشه دربارش حرف زد
پگاسوس رو من ادکلنش رو هم دارم و دیروز موقع خرید زده بودم با عطری که گرفتم به جرات میتونم بگم نزدیکترین بو توی تمام عطرهای دنیا به ادکلنش هست.
یه حرکت هم زدم که خودم خوشم اومد دوستان اگر دوست داشتند میتونند امتحان کنند
ترکیب یک به سه کرید سیلور(یک) با بلو آیس(3) دیوانه کننده میشه
باقی عطرها رو تست نکردم هنوز بعد از تست دوباره پست میذارم.
راستی سفارش هم میخوام بدم آقا رضای عزیز
100 گرم بلوآیس 250 گرم تافی
یکمی هم نمونه از کرید سیلور و کرید اونتوس میخوام
اگر دیور هوم کولوجن هم داری میخوام
سلام!
من عطرهای دیگرو که گرفته بودم(قهوه رو در پست قبلی نظرم نوشتم) هم تست کردم:
بلک افغان: فوق العاده بود بهترین اسانس بلک افغانی بود که تا الان گرفتم، سنگین و تاریک.
توسکان لدر: کیفیتش عالی بود کاملا مشابه عطر اصلی بود، موندگاریشم زیاد روی لباسم دیروز زدم هنوز بوش هست، پخش بو زیاد تا 1 ساعت خوب
تام فورد توباکو وانیل: راستش این مورد رو خیلی دوست نداشتم، یه لول کیفیتش از اسانس های دیگتون پایین تر بود. تا 10 دقیقه اول اکی بود، ولی بعدش یه بوی مصنوعی هم احساس می شد.
بلو آیس: عالی بود، مناسب فصل گرم، ماندگاری خیلی خوب همون طور که گفته بودید.
وان میلیون اینتنس: من معمولا بوی تلخ می پسندم، ولی اینم اسانسش فوق العاده بود، آرامش خوبی می داد.
حق با شماست، بزارید دوباره تست می کنم با دقت بیشتر توباکو رو و نظرم رو می نویسم.
توباکو وانیل هم تست کردم موندگاریش عالی بوش هم خیلی نزدیک به ادکلنش هست.
دوباره تست کردم، این دفعه به یه لباس زدم و رفتم بیرون اتاق، یک نیم ساعت بعدش اومدم بو عالی بود، احتمالا به خاطر همون غلظت زیاد بوش اذیتم کرده، حق با شما بود.
پگاسوس رو من ادکلنش رو هم دارم و دیروز موقع خرید زده بودم با عطری که گرفتم به جرات میتونم بگم نزدیکترین بو توی تمام عطرهای دنیا به ادکلنش هست.
تام فورد نویر و بلک ارکید رو بسیار پسندیدم، البته همین انتظار هم میرفت :دی مخصوصا نویر بسیار به سلیقه ام نزدیک تره. تق هرمس خیلی تعریف شنیده بودم ازش و واقعا فوق العاده هست. راستش یه مورد روانی دارم در موردش بخاطر این اسمش که اینطوری تلفظ میکنن آدم احساس میکنه دارن کلاس بیجا میزارن نصفش فرانسوی نصفش انگلیسی lol از نظر بو بهرحال فوق العاده اس واقعن :دی لالیک مشکی هم خوبه برام و هرچند قبلن که بو کرده بودم به نظرم متفاوت از این میاد. حتما تو استفاده روزمره ام قرار میگیره. دیور هوم اینتنس هم همینطور، بوی خاصی هم داره. (فکر کنم دیگه از سیکل توسکان لدر <-> بلک افگانو میام بیرون ) اگزریوس هم بسیار بسیار خوشم اومده، یه ته تلخی خاصی داره که من بلد نیستم مثل بقیه دوستان توصیف کنم ولی باحاله بهرحال. احساس میکنم یه ادکلنی که دوستم داد بو کردم دقیقا همین بو رو میداد ولی اسمش مطمئنم این نبود! بهرحال خوبه. دلارنتا احتمالا اولین عطر زنونه ای هست که خوشم میاد ازش. شاید استفاده نکنم ولی بوی بسیار خوبی داره، مخصوصا که الآن لابلای بوهای مختلف گم و گور شدم وقتی بوش میکنی انگار که یه دسته گل گرفتن جلوی صورتت، خیلی جالبه بلو فور من هم بوی بسیار عالی داره که یه طورایی هیجان انگیزه.
سلام به همه دوستان عطربازم!میگم این پشن بوش از بین نمیره؟ دی:
ترکیب همزمان تغ با وان میلیون هم امتحان کردم خوبه. رایحه هاشون همدیگر رو کامل می کنند البته بسته به سلیقه داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام سعید جان. مخلص. ممنون از لطف و محبتت. اگر استعداد و ذوقی در ترکیب عطرهاست؛ خدادادیه؛ سپاس از او بخاطر نعمتی که عطا فرموده. تا دقایقی دیگه در خدمت بابک عزیز خواهم بود و خوشحالم که عطرباز کهنه کاری مثل ایشون میتونه منو در این مرحله که دو عطر از شرکت آمواج رو دارم تست می کنم یاری کنه.
چند تا اودکلن و عطر هم قراره بیاره ببینم امیدوارم یادش نرفته باشه!