درود بر هم پاتوقی های عزیز؛درود بر دوستان عطرباز؛
دوستان چه میکنه این ال هوم آیدل گرلن! حقا که این جایزه رو با لیاقت تمام برنده شده. واقعا خوشبو و شیک و در عین حال جذابه. من که دوس دارم باهاش دوش بگیرم. واقعا عالیه. من فکر میکردم بعد از عطرهای تام فورد و آمواج چیزی نظرمو جلب نکنه ولی این یه چیز دیگه ست. در تست موندگاری الان 10 ساعت رو خوب جواب داده و پخشش خوبه. البته به خوبی توسکان و توباکو نیست ولی قابل قبوله. این از اون دسته عطرهاییه که اینقدر رایحه اش رو دوس دارم که موندگاری و پخشش برام مهم نیست. برای قرارها و مجالس دوستانه میتونه گزینه اولم باشه. ولی برای قرارهای رسمی همچنان توباکو در کنار توسکان عطر اولمه!
بهرام جان؛ همون طور که میدونی اودکلن اورجینالشو محمد عزیز (سعادتمندی) زحمت کشید آورد و من اسپری کردم (روی پوست) . زمان پخش و به ویژه موندگاری اسانس من قابل مقایسه نیست با اودکلنش.
در پ خ گفتی که موندگاریش 24 ساعت رو گذروند روی لباس.
تو اسانسهام ؛ رچاز من بای رچاز هم رایحه تلخ و شیکی داره که به نحو عجیبی بد شانسی آورده و دیده نشده! قریب به یقین هر کس ال هوم آیدل گرلن رو بپسنده؛ رچاز من رو هم می پسنده. تا اونجا که حافظه ام یاری می کنه محمد @saadatmandi86 رچاز رو تست کرده و می تونه کامنت بده رو عطر.
امیدوارم بیشتر بتونیم از تجربه هاش در پاتوق استفاده کنیم. فکر می کنم بیشتر از اسانس؛ اودکلن اورجینال تست کرده! نمی دونم اودکلن تام فورد عود وود رو هم تست کرده یا نه؛ اما اون روز تا عطراشو گرفت اونو بو کرد و تایید کرد!
حالا خودش میاد بیشتر می نویسه.