آقارضا @دل آهنگ ، پشن ترکیبی جدید رو نسبتش رو چند به چند گرفتید و دقیقا چگونه ارزیابی میکنید نسبت به پشن قبلی؟
با درود به دوستان همیشه همراه؛نسخه اصلی پشن:
همونطور که بقیه دوستان بارها گفتن، موندگاری و پخش عالی داره. که به نوعی استثنا حساب میشه در بین عطرهای خنک. از نظر رایحه هم من در کل نتها هلو رو بطور قوی حس میکنم. در این بین میوه های دیگه هم حضور دارن ولی حضورشون به پررنگی هلو نیست.
نسخه ترکیبی و جدید پشن:
این نسخه هم پخش و موندگاری خیلی خوبی داره و از این لحاظ قدرت نسخه اصلی رو حفظ کرده. اما تفاوت با نسخه اصلی در رایحه عطر نمود پیدا میکنه. رایحه نسخه جدید همون رایحه هلو هست اما به مراتب لطیفتر و شفاف تر. نت هلو در نسخه قبلی خیلی غلیظ و تا حدودی اسانس مانند بود اما در نسخه جدید رایحه هلو خیلی تازه تر به مشام میرسه. در این نسخه بوی هلوی تازه چیده شده از درخت به مشامم رسید. نتهای بعدی هم دستخوش تغییرات اندکی شده و به نوعی عطر بازتر شده و بوهای جدید و میوه ای نیز به مشام میرسه.
در کل من نسخه جدید رو بیشتر میپسندم و بازخوردی هم که از خانومها گرفتم بسیار بهتر بود.
به ازای هر 5 گرم پشن؛ حداقل یک گرم ورساچ برایت کریستال اضافه کنید. (هر دو اسانس خالص) . - بیشترش هم جا داره -
نظر مقایسه ای بنده؛ شبیه به نظر بهرام عزیز است.