اول از همه باید اشاره کنم رضا جان همیشه نهایت دقت، وسواس و ذوق رو در بسته بندی و اماده کردن سفارش ها انجام میدن. وقتی هم حضوری میرم سفارش رو تحویل می گیرم از نحوه حمل عطر ها تو خیابان و تا مراقبت ها در بسته بندی در چمدون و هنگام پرواز رو بهم یاداوری می کنند. تنها کسی هستند که بعد از پست بسته کار رو تمام شده نمی دونند و تا رسیدن به دست خریدار کار رو دونبال می کنند. بخاطر همین وقتی تو پست های قبلی به نشت ناچیز یکی از پت ها اشاره کردم برای ایشون خیلی سنگین بود. ولی ادم هرچقدر هم دقت کنه باز اتقاق پیش میاد.
صبح یه اشتباه کردم 30 درصد عود وود رو لایت کردم تقریبا میشه گفت کشتمش. با این اسم سنگینی که داره ولی خیلی نازک نارنجی هست
الان بعد از 12 ساعت دوباره رفتم سراغ لباسی که گرلن داشت. هنوز با قدرت پخش کنندگی داره. هنوز هم بوی تونکا غالب هست و بوی بادام خفیف. شاید توقع من ازش زیاده. الان تا 50 درصد لایت اش کردم ببینم چیزی دیگه ای ازش در میاد یا نه
فکر کنم اون رایحه گلی که رضا میگه تو اسپایس بمب هست از لمی باشه. رایحه گلی شیرین هست و خیلی قشنگ بین چرم و تنباکو قرار گرفته. توی ادکلن اش هم هست. اسپایس خالص رو هم دوست دارم و اصلا اذیتم نمی کنه.
آقا آرش شما در اسپایس، نت فلفل رو چقدر حس میکنی؟
یه نت فلفلی خفیف دقایق اولش هست. البته تو اسانس خالص بهتر میشه متوجه اش شد ولی به اندازه ادکلن اش نیست
این هی وود؛ دیسکوارد 2 کرم رنگ بود. راکی مانتنی که مهدی
هم گرلن؛هم هی وود هم عود وود هم سایپرس هر 4تا سوئیسین
کامل قبول دارم که این چهار کار تو اسانس ها یه سرو گردن بالاتر از بقیه هستند و مشخصه که بقیه شرکت ها حتی نتونستن طرف این نوع کارها برن. ولی بنظرم هنوز جای کار دارن
شاید هم واقعا شرکت های سویسی از عمد و بخاطر مسایل کپی رایت و حقوقی یه مقدار رایحه رو تغییر میدن و نت ها رو بالا پایین می کنند چون بین بقیه شرکت ها و کشورهای دیگه قانون مند تر هستند
من هی وود ارجینال رو تست کردم و هنوز سمپل اینتنس رو دارم هی وود ریو هم هست ولی این اسانس هنوز جای کار داره. کامل قبول دارم که این بهترین کاری هست که دست شماست ولی قبول کن خودت توقع بچه های اینجا رو بالا بردی.