سلام و عرض خیر مقدم بابت ورودتون به پاتوق عطربازها!سلام به همه دوستان
با عرض خسته نباشید به آقا رضا (اگه اشتباه نکنم) که واقعا با حوصله جواب میدن من تازه با اینجا آشنا شدم و چند صفحه ای رو خوندم
می خواستم یه زحمتی به آقا رضا بدم و تجربه اسانس از ایشون رو داشته باشم با افتخار
آقا رضا من بیشتر کار های تو مایه ی دیور هوم اینتنس و دیور هوم اسپرت دوست دارم اگه اشتباه نکنم میشه رایحه های تلخ
منم تلخ دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟ تق هرمس هم استفاده کردم بیشتر به شیرینی میزنه و بلک افغان هم استفاده کردم که خیلی خوشم اومد ازش.
البته دیور هوم رو حتما سفارش خواهم داد شما یه اسانس دیگه معرفی کنید.
از ابراز لطف تون ممنونم. خوشحال میشم وقتی می بینم دوستانی که تازه به جمع می پیوندن از پست شماره یک و لینکهای مهمش شروع می کنن. همون طور که متوجه شدین؛ عطرها معرفی مختصری داره و در صورتی که اسم عطر یا توضیحش لینک داره؛ شما رو هدایت می کنه به گزیده نظرات دوستان در خصوص اون عطر.
خوشبختانه فضای دوستانه اینجا به گونه ای است که بنده هم نباشم؛ سایر عزیزان؛ سوالات رو بی پاسخ نمی گذارن و بی دریغ؛ تجربه های ارزشمندشون رو در اختیار بقیه قرار میدن.
کدوم عطرها در پست شماره یک توجهتون رو جلب کرد؟ بیشتر سمت خنک و تلخ تمایل دارین یا گرم و تلخ؟
آرش و بهرام عزیز؛ تلخ ترین رایحه ها بین عطرهای پاتوق از نظر شما کدوم عطرها هستن؟