• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق ماشین داران پی تی

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلطان بی چون و چرای کوه و کمر, کرگدن خجالتی و مغرور جاده.زشت هم خودتونید:p من عاشق ماشین هاییم که طراحی های غریب دارن
+ البته فاصله یکم زیاده خیلی واضح نیفتاده.ماشین تمیزیه تیپ پنج مدل 87 فنی سالم.با پراید مدل بالاتر هم سر به سر میکنم.:D
tn5l_photo_۲۰۱۷-۱۱-۱۹_۲۳-۳۵-۳۷_.jpg

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
سلطان بی چون و چرای کوه و کمر, کرگدن خجالتی و مغرور جاده.زشت هم خودتونید:p من عاشق ماشین هاییم که طراحی های غریب دارن
+ البته فاصله یکم زیاده خیلی واضح نیفتاده.ماشین تمیزیه تیپ پنج مدل 87 فنی سالم.با پراید مدل بالاتر هم سر به سر میکنم.:D
به طراح ظاهریش کاری ندارم، ولی این ماشین اصلا برای کوه و کمر یا بهتر بگیم آفرود ساخته نشده. این فقط یه کراس اور یا شاسی بلند شهریه. اگه می خوای لذت واقعی آفرود رو تجربه کنی برو سمت لندکروزر، پرادو، اف جی کروزر، پاجرو، و یا دیگه حداقل ش موهاوی. این مال این کار نیست زیاد از حد هم باهاش بری تو راه های ناهموار اتاقش به سر و صدا می افته و موتور و گیربکس و جلوبندیش به خرج.

اسی مو قشنگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
126
tn5l_photo_۲۰۱۷-۱۱-۱۹_۲۳-۳۵-۳۷_.jpg
داداش بیا کنار از روبه رو داره ماشین میاد:general609:

لایک‌ها
635
به طراح ظاهریش کاری ندارم، ولی این ماشین اصلا برای کوه و کمر یا بهتر بگیم آفرود ساخته نشده. این فقط یه کراس اور یا شاسی بلند شهریه. اگه می خوای لذت واقعی آفرود رو تجربه کنی برو سمت لندکروزر، پرادو، اف جی کروزر، پاجرو، و یا دیگه حداقل ش موهاوی. این مال این کار نیست زیاد از حد هم باهاش بری تو راه های ناهموار اتاقش به سر و صدا می فته و موتور و گیربکسش و جلوبندیش به خرج می افتن.
افرود فقط نيسان پاترول موتورZ شيش سيلندر

images

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
افرود فقط نيسان پاترول موتورZ شيش سيلندر
آره پاترول آفرودر واقعیه. ولی مصرف سوختش خیلی زیاده و الانم دیگه قدیمی شده. در ضمن خیلی هم تو شتابگیری تنبله و زیاد به درد سربالایی های شدید نمی خوره. حتی تو گردنه های جاده چالوس هم کم میاره و به نفس نفس میفته دیگه چه برسه به بالا رفتن از تپه و کوه.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
به طراح ظاهریش کاری ندارم، ولی این ماشین اصلا برای کوه و کمر یا بهتر بگیم آفرود ساخته نشده. این فقط یه کراس اور یا شاسی بلند شهریه. اگه می خوای لذت واقعی آفرود رو تجربه کنی برو سمت لندکروزر، پرادو، اف جی کروزر، پاجرو، و یا دیگه حداقل ش موهاوی. این مال این کار نیست زیاد از حد هم باهاش بری تو راه های ناهموار اتاقش به سر و صدا می فته و موتور و گیربکس و جلوبندیش به خرج می افتن.
اقا نفرمایید.پرادو و لندکروز و موهاوی که رو سر ما جا دارن ولی پولش نیست متاسفانه:general602: ولی اکتیون رو باید تجربه کنید تا لمس کنید بدون تعصب صحبت میکنم.انصافا تو رنج قیمتی خودش برای افرود بهترینه و همتراز ژاپنی ها حرکت میکنه.
داداش بیا کنار از روبه رو داره ماشین میاد
داداش اون که داره از روبه رو میاد منم دیگه:p.متاسفانه بعضی مردم مراعات نمیکنن وسط خیابون سد معبر میکنن :general506:

لایک‌ها
635
آره پاترول آفرودر واقعیه. ولی مصرف سوختش خیلی زیاده و الانم دیگه قدیمی شده. در ضمن خیلی هم تو شتابگیری تنبله و زیاد به درد سربالایی های شدید نمی خوره. حتی تو گردنه های جاده چالوس هم کم میاره و به نفس نفس میفته دیگه چه برسه به بالا رفتن از تپه و کوه.
توصيه ميكنم حتما پاترول سوار شي تا بفهمي چي ميگم.

اسی مو قشنگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
126
پاترول که همون موتور نیسان گاویه بیشتر ب درد حاجی هایی میخوره ک شریک دارن:p

لایک‌ها
635

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
پاترول با وجود رقبای پیری مثل بلیزر و سوبربان و سیرا پُشم هم نیست

شیش سیلندرش از بیوکb3 ـه 8 سیلندر بیشتر میسوزونه شعرسس ترین ماشینی ک داشتیم پاترول بود اونم صدقه سری جیپ شوگان بوده بر سره نیسان

لایک‌ها
635
پاترول با وجود رقبای پیری مثل بلیزر و سوبربان و سیرا پُشم هم نیست

شیش سیلندرش از بیوکb3 ـه 8 سیلندر بیشتر میسوزونه شعرسس ترین ماشینی ک داشتیم پاترول بود اونم صدقه سری جیپ شوگان بوده بر سره نیسان
با كسي كه تعصب ناموسي رو ماسل هاي آمريكايي داره در مورد نيسان بحث نميكنم!

اما بدون مصرف سوخت ماشيناي امريكايي هميشه بيشتر از ژاپنه

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
اقا نفرمایید.پرادو و لندکروز و موهاوی که رو سر ما جا دارن ولی پولش نیست متاسفانه:general602: ولی اکتیون رو باید تجربه کنید تا لمس کنید بدون تعصب صحبت میکنم.انصافا تو رنج قیمتی خودش برای افرود بهترینه و همتراز ژاپنی ها حرکت میکنه.
من تا حالا پشت ماشین کره ای ننشستم ولی اینو یه روز بیار یه دوری باهاش بزنیم ببینیم چه جوریه :general105:
البته کره ای ها تا الان آفرودر واقعی نساختن فقط موهاوی تا حدی قابلیت آفرود داره، ولی کلا کراس اورها به دلیل ارتفاع بیشتر واسه سواری خارج از جاده خیلی بهتر از ماشین های سدان عادی هستن، مخصوصا سدان های امروزی که ارتفاعشون خیلی پایینه و حتی تو بالا رفتن از رمپ پارکینگ هم احتمال گرفتن کفشون به زمین هست (شما که مزدا 3 داشتی حتما می دونی چی میگم)
توصيه ميكنم حتما پاترول سوار شي تا بفهمي چي ميگم.
خب حتما سوار شدم که دارم نظر میدم دیگه! حتی بیابون و کوه هم باهاش رفتم.
مصرفش واقعا زیاده بیچاره می کنه آدمو؛ موقع سبقت گرفتن جونش بالا میاد؛ به درد اتوبان و سرعت های بالا هم که اصلا نمی خوره.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اما بدون مصرف سوخت ماشيناي امريكايي هميشه بيشتر از ژاپنه

cunt of the week !

امیرکایی داشتی تا حالا؟! کاپریس مثلا یا سویل

پاشم بیام با بنچی سراغت:دی

حداقل 4تا درگ و آفرودی چیزی ببین بین پاترول و امیرکایی ها

لایک‌ها
635
من تا حالا پشت ماشین کره ای ننشستم ولی اینو یه روز بیار یه دوری باهاش بزنیم ببینیم چه جوریه :general105:
البته کره ای ها تا الان آفرودر واقعی نساختن فقط موهاوی تا حدی قابلیت آفرود داره، ولی کلا کراس اورها به دلیل ارتفاع بیشتر واسه سواری خارج از جاده خیلی بهتر از ماشین های سدان عادی هستن، مخصوصا سدان های امروزی که ارتفاعشون خیلی پایینه و حتی تو بالا رفتن از رمپ پارکینگ هم احتمال گرفتن کفشون به زمین هست (شما که مزدا 3 داشتی حتما می دونی چی میگم)

خب حتما سوار شدم که دارم نظر میدم دیگه! حتی بیابون و کوه هم باهاش رفتم.
مصرفش واقعا زیاده بیچاره می کنه آدمو؛ موقع سبقت گرفتن جونش بالا میاد؛ به درد اتوبان و سرعت های بالا هم که اصلا نمی خوره.
ماشين پاترول مخصوص افرود و كوه و كوهستان ساخته شده نه آسفالت!
برا اسفالت نيسان ماكسيما (جديد) سوار شو كابينش شبيه كابين اف شونزده س لامصب!

لایک‌ها
635
cunt of the week !

امیرکایی داشتی تا حالا؟! کاپریس مثلا یا سویل

پاشم بیام با بنچی سراغت:دی

حداقل 4تا درگ و آفرودی چیزی ببین بین پاترول و امیرکایی ها
امريكايي نداشتم اما درموردشون بسيار مطالعه كردم و از اونايي ك داشتن هم گفتن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
نقل قول شنیده ها ک ملاک نی حاجی ما خودمان انواع اقسام جاپونی و امیرکیایی داشتیم در این 25سالی ک حداقل من زنده م! تنها نکته منفی امریکایی ها اینه که سوارشی چیزه دیگه نمیتونی سوارشی ارضات نمیکنه مجبور میشی حتی آکورد رو بدی بره ب جاش پارک اونیو بخری :general709:

آه عمو مایکل کوجایی که پاترول در پی تی شده ماشین سال :general503::general503:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
مایه مباهات بنده س با شما در یک خودرو راکب باشم،در خدمتتون هستم.اگر افرود باز هستین حتما یک بار هم که شده اکتیون رو تست کنید پشیمون نمیشید.
فقط موهاوی تا حدی قابلیت آفرود داره
من عموما خیلی اهل ماشین بازی و افرود نیستم،ولی موهاوی رو خیلی قبول دارم.حیف که خرما بر نخیله و دست ما کوتاه.;)
مخصوصا سدان های امروزی که ارتفاعشون خیلی پایینه و حتی تو بالا رفتن از رمپ پارکینگ هم احتمال گرفتن کفشون به زمین هست
اقا زخم ما رو تازه نکن،هر دست اندازی می دیدم تن و بدنم می لرزید:general208: بعضی خیابونای ایران برای خودش یه افرود چلنج کامله.

بالا