• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق ماشین داران پی تی

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
مایه مباهات بنده س با شما در یک خودرو راکب باشم،در خدمتتون هستم.اگر افرود باز هستین حتما یک بار هم که شده اکتیون رو تست کنید پشیمون نمیشید.
من کوچیک شمام :general504:
ن عموما خیلی اهل ماشین بازی و افرود نیستم،ولی موهاوی رو خیلی قبول دارم.حیف که خرما بر نخیله و دست ما کوتاه.;)
:(
اقا زخم ما رو تازه نکن،هر دست اندازی می دیدم تن و بدنم می لرزید:general208: بعضی خیابونای ایران برای خودش یه افرود چلنج کامله.
ماشینی که الان زیر پامه کفش از مزدا 3 هم پایین تره ولی خوشبختانه تا حالا یه بار بیشتر نگرفته اونم تو یه کوچه قدیمی بود از اینا که از وسطشون جوب رد میشه. به سرعتگیر تا حالا اصلا نگرفته یه بارم رمپ پارکینگ یه ساختمون قدیمی ساز رو باهاش رفتم ولی عجیبه که بازم نگرفت :general410:
ماشين پاترول مخصوص افرود و كوه و كوهستان ساخته شده نه آسفالت!
برا اسفالت نيسان ماكسيما (جديد) سوار شو كابينش شبيه كابين اف شونزده س لامصب!
این نقص رو خیلی از شاسی بلندهای قدیمی داشتن ولی تو مدل های جدید کاملا مرتفع شده. الان حتی 8 سیلندرهای نسل های جدید لندکروزر و پاترول و موهاوی حریف بعضی ماشین های اسپرت هم میشن. بعد خود اینا بعضا پکیج یا حتی مدل اسپرت هم دارن، مثلا در مورد پاترول نیسمو یه تحقیقی بکن ببین چه جیگریه :general504:

اسی مو قشنگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
126
تو منطقه آزاد سوار ی فورد تاروس شدم وقتی وارد کابین میشی انگار سوار سفینه شدی ,اصلا این آمریک ها نمیدونم چطور ماشین میسازن که با بقیه فرق داره آدم دلش نمیخواد پیاده بشه,اتفاقا ی هیوندای شاسی بلند هم نشستم معمولی بود

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
در ضمن ماشین آمریکایی فقط این یا یه چیزی تو مایه همین:

اون موقع که آمریکا اینو ساخت خودروسازی ژاپن پشم هم نبود. خودروسازی کره هم که اصلا تو موز بود اون زمان :general406:

البته آمریکایی های جدید هم خوبن ولی چه فایده که تو ایران پلاکشون نمی کنن :( قبلا تو مناطق آزاد میشد واردشون کرد ولی یه روز آقا رفتن سر منبر و فرمودن اینا آشغالن و به درد نمی خورن و وقتی حتی تو خود آمریکا هم کسی اینا رو نمی خره چرا ما واردشون کنیم و ...! خلاصه وارداتشون ممنوع شد. الان فقط گذر موقت میشه آورد :general505:

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
@DrAlexa دکتر 206 سفیده مال شماست یا اون ماشین که سد معبر کرده؟:D

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
حالا چی در نظر داری واسه خرید؟
عذر میخوام دیر جواب میدم من امشب نتم قطع و وصلی داره.والا بین گزینه های مختلف نوسان دارم.تو رنج قیمتی که من میخوام خرید داشته باشم عملا چیز درست درمون خیلی کم پیدا میشه.همیشه دوس داشتم حداقل برای یه مدت محدود هم که شده مورانو بخرم,ولی اینقدر از گیربکس و مسائل تعمیرش ترسوندنم منصرف شدم.از ماشین های خاص خوشم میاد مثلا همین اکتیون که برای فروشش اذیت شدم,ماشین های آلفارومئو و... ولی چون ماشین باز نیستم دوس ندارم چیزی بخرم که فروش یا تعمیراتش سخت باشه.احتمالا اسپورتیج قدیمی یا اگر بودجه رسید اسپورتیج های جدید رو بدم نمیاد.
+از جنسیس کوپه هم خوشم میاد که علاقه م بهش ریشه در دوران جوانی داره:p اون اوایل که تازه هیوندا کوپه ایران اومده بود خیلی محوش بودم ولی فقط وقتی پول خریدش دستم رسید که هیوندا کوپه خیلی قدیمی شده بود.حس میکنم جنسیس هم دیگه قدیمیه و خریدش توجیه نداره.البته چند بار وسوسه شدم این عقده ***** شده قدیمی رو ارضا کنم ولی نامزدم به شدت با انواع و اقسام کوپه ها مخالفه مانع شده:(

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
عذر میخوام دیر جواب میدم من امشب نتم قطع و وصلی داره.والا بین گزینه های مختلف نوسان دارم.تو رنج قیمتی که من میخوام خرید داشته باشم عملا چیز درست درمون خیلی کم پیدا میشه.همیشه دوس داشتم حداقل برای یه مدت محدود هم که شده مورانو بخرم,ولی اینقدر از گیربکس و مسائل تعمیرش ترسوندنم منصرف شدم.از ماشین های خاص خوشم میاد مثلا همین اکتیون که برای فروشش اذیت شدم,ماشین های آلفارومئو و... ولی چون ماشین باز نیستم دوس ندارم چیزی بخرم که فروش یا تعمیراتش سخت باشه.احتمالا اسپورتیج قدیمی یا اگر بودجه رسید اسپورتیج های جدید رو بدم نمیاد.
+از جنسیس کوپه هم خوشم میاد که علاقه م بهش ریشه در دوران جوانی داره:p اون اوایل که تازه هیوندا کوپه ایران اومده بود خیلی محوش بودم ولی فقط وقتی پول خریدش دستم رسید که هیوندا کوپه خیلی قدیمی شده بود.حس میکنم جنسیس هم دیگه قدیمیه و خریدش توجیه نداره.البته چند بار وسوسه شدم این عقده ***** شده قدیمی رو ارضا کنم ولی نامزدم به شدت با انواع و اقسام کوپه ها مخالفه مانع شده:(
خواهش می کنم آقا :general504:

اون اشکال گیربکس مورانو تا جایی که می دونم فقط مال نسل اولشه. تو نسل دومش این اشکال برطرف شد ظاهرا.

جنسیس کوپه سرتاپاش ایراده. از مشکلات گیربکس و دیفرانسیل بگیر تا یاتاقان زدن و حتی شاتون زدن موتور و ایراد ای سی یو و از کار افتادن سیستم کنترل پایداری که واقعا برای همچین ماشینی خطرناکه و اگه خاموش بشه کنترل کردنش کار حضرت فیله و خیلی راحت تصادف می کنید. اینم در نظر بگیرید که قیمت گیربکس نوش رو اگه بخواید خارج از گارانتی تعویض کنید حدود 50 میلیون تومنه که با اجرت تعویض و هزینه روغن گیربکس حتی از این هم بیشتر میشه. و از طرفی به گفته خود نمایندگی آسانن موتور تقریبا یک سوم جنسیس کوپه ها گیربکسشون عوض شده (تازه این حرفشون مال دو سال پیشه. الانو دیگه نمی دونم)

جولیتا ماشین بدی نیست ولی چون گیربکسش دبل کلاچه به درد شهرهای پرترافیک ما نمی خوره و تو این ترافیک بی پایان داغون میشه. حتی دیده شده بعضا زیر 20 هزار کیلومتر اول کارش به تعویض کیت کلاچ می رسه که قیمتش هم بسیاااار بالاست. در ضمن توربو هم هست و همین ریسک خریدن دست دومش رو زیاد می کنه.

هیوندا کوپه نسبت به جنسیس کوپه خیلی بهتر و قابل اطمینان تر از آب دراومده بود. هنوزم خیلی هاشون رو در حال تردد بدون مشکل می بینم در حالی که جنسیس کوپه ای که خراب شده باشه و کاپوتش تو آسمون خیلی اینور اونور می بینم. ولی مصرفش واقعا زیاده و در صورت یه کم رانندگی پرشتاب به راحتی مصرف بالای صدی 20 لیتر رو هم تجربه می کنید. در ضمن الان هم دیگه قدیمی شدن و سالم و خوبش پیدا نمیشه یا اگر بشه قیمتش تو فضاست.

من کلا پیشنهاد خرید ماشین دست دوم رو تو این بازار بنداز بنداز ایران و با این گرونی شدید لوازم یدکی به خاطر بایین بودن ارزش پول ملی و بالا بودن تعرفه گمرکی به کسی نمیدم ولی از اونجا که ظاهرا بودجه شما محدوده به نظرم تو این گزینه هایی که فرمودید اسپورتیج از همه براتون مناسب تره. به خصوص که تو مسیرهای ناهموار هم تردد دارید البته این ماشین مال این کارا نیست ولی از جنسیس کوپه و جولیتا خیلی بهتره برای این منظور. و البته که خودتون صلاح خودتون رو بهتر می دونید :general601:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
برلیانس بخر:general703:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
خواهش می کنم آقا :general504:

اون اشکال گیربکس مورانو تا جایی که می دونم فقط مال نسل اولشه. تو نسل دومش این اشکال برطرف شد ظاهرا.

جنسیس کوپه سرتاپاش ایراده. از مشکلات گیربکس و دیفرانسیل بگیر تا یاتاقان زدن و حتی شاتون زدن موتور و ایراد ای سی یو و از کار افتادن سیستم کنترل پایداری که واقعا برای همچین ماشینی خطرناکه و اگه خاموش بشه کنترل کردنش کار حضرت فیله و خیلی راحت تصادف می کنید. اینم در نظر بگیرید که قیمت گیربکس نوش رو اگه بخواید خارج از گارانتی تعویض کنید حدود 50 میلیون تومنه که با اجرت تعویض و هزینه روغن گیربکس حتی از این هم بیشتر میشه. و از طرفی به گفته خود نمایندگی آسانن موتور تقریبا یک سوم جنسیس کوپه ها گیربکسشون عوض شده (تازه این حرفشون مال دو سال پیشه. الانو دیگه نمی دونم)

جولیتا ماشین بدی نیست ولی چون گیربکسش دبل کلاچه به درد شهرهای پرترافیک ما نمی خوره و تو این ترافیک بی پایان داغون میشه. حتی دیده شده بعضا زیر 20 هزار کیلومتر اول کارش به تعویض کیت کلاچ می رسه که قیمتش هم بسیاااار بالاست. در ضمن توربو هم هست و همین ریسک خریدن دست دومش رو زیاد می کنه.

هیوندا کوپه نسبت به جنسیس کوپه خیلی بهتر و قابل اطمینان تر از آب دراومده بود. هنوزم خیلی هاشون رو در حال تردد بدون مشکل می بینم در حالی که جنسیس کوپه ای که خراب شده باشه و کاپوتش تو آسمون خیلی اینور اونور می بینم. ولی مصرفش واقعا زیاده و در صورت یه کم رانندگی پرشتاب به راحتی مصرف بالای صدی 20 لیتر رو هم تجربه می کنید. در ضمن الان هم دیگه قدیمی شدن و سالم و خوبش پیدا نمیشه یا اگر بشه قیمتش تو فضاست.

من کلا پیشنهاد خرید ماشین دست دوم رو تو این بازار بنداز بنداز ایران و با این گرونی شدید لوازم یدکی به خاطر بایین بودن ارزش پول ملی و بالا بودن تعرفه گمرکی به کسی نمیدم ولی از اونجا که ظاهرا بودجه شما محدوده به نظرم تو این گزینه هایی که فرمودید اسپورتیج از همه براتون مناسب تره. به خصوص که تو مسیرهای ناهموار هم تردد دارید البته این ماشین مال این کارا نیست ولی از جنسیس کوپه و جولیتا خیلی بهتره برای این منظور. و البته که خودتون صلاح خودتون رو بهتر می دونید :general601:
کامل قبول دارم فرمایشتون رو در مورد همه ماشین هایی که ذکر کردید.در مورد بحث خودرو دست دوم هم کاملا درست میفرمایید.منتها با این بودجه اکثر انتخاب ها به موارد چینی محدود میشه که من اصلا نمیتونم قبول کنم چینی سوار بشم.وقتی تیگو7 رو 120 تومن میفروشن نشون میده تو این رنج قیمت واقعا دست ادم برای انتخاب بسته س.یه ماشین دیگه هم که بخاطر طراحی نسبتا غریب و نامانوسش خیلی خوشم میاد نیسان جوک هست که متاسفانه تو رنج بودجه من نیست.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بهم حس خوبی نمیده چینی نمیدونم چرا.
به هیچکس حس خوبی نمیده:D
----------
حس بدیه دنبال ماشین بودن و گیر کردن بین برند ها و مدل ها:general509::general602::general602::general602:
من دقیقا 6 ماه دنبال خرید ماشین بودم:confused:آخرش رفتم Iran Fergoon ثبت نامی گرفتم . سی و اندی پول رو نقد دادم 58 روز بعد ماشینو تحویل دادن:general709: روزی که ماشینو تحویل گرفتم باورم نمی شد بالاخره ماشینم اومده:D
چند وقت بعدش فهمیدم معنی گارانتی یعنی چی:D

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
کامل قبول دارم فرمایشتون رو در مورد همه ماشین هایی که ذکر کردید.در مورد بحث خودرو دست دوم هم کاملا درست میفرمایید.منتها با این بودجه اکثر انتخاب ها به موارد چینی محدود میشه که من اصلا نمیتونم قبول کنم چینی سوار بشم.وقتی تیگو7 رو 120 تومن میفروشن نشون میده تو این رنج قیمت واقعا دست ادم برای انتخاب بسته س.یه ماشین دیگه هم که بخاطر طراحی نسبتا غریب و نامانوسش خیلی خوشم میاد نیسان جوک هست که متاسفانه تو رنج بودجه من نیست.
چینی که اصلا طرفش نرید چه صفر چه دست دوم. همون صفرش هم آشغاله و پدر آدم رو درمیاره. بازار دست دومش هم خیلی بده و به خاطر کیفیت پایین و اسیر تعمیرگاه شدن کسی طرفش نمیره. همون خارجی دست دوم شرف داره به اینا البته حتما ماشینی که می خرید رو با مشورت کارشناس بخزید و شرط سلامتش هم تو قولنامه قید کنید. حتما از مصرف کننده بخرید و مواظب باشید. طرف نمایشگاه ها هم به هیچ عنوان نرید که اند حرومزاده ن و ماشین تصادفی چپی موتور تعویضی گیربکس معیوب رو به جای بی رنگ و کم کارکرد می کنن تو پاچه آدم. حتی المکان از مصرف کننده بخرید.

در ضمن فرمودید نامردتون مخالف خرید کوپه ست. البته احتمالا ایشون مخالف خرید کوپه های واقعیه مثل جنسیس و جی تی 86 که تنها کوپه های حقیقی هستن که تو سالهای اخیر وارد کشور شدن و 2+2 هستن (یعنی در واقع دو نفره هستن اما می تونید دو نفر اصافه هم تو صندلی عقبشون زورچپون کنید البته خیلی سخت اونجا جا میشن مگر اینکه بچه کوچیک باشن) ولی اگه دنبال کوپه 5 نفره می گردید می تونید سراتو کوپه بخرید. این ماشین 5 نفره ست و ردیف عقبش کاملا جاداره و حتی می تونید اونجا پاتون رو بندازید رو پاتون. همچنین می تونید لاگونا کوپه بخرید البته این یکی لوازمش کمه چون خیلی کم وارد شده ولی ماشین فوق العادیه و کاملا اسپرت و پرشتاب و ضمنا برای شما هم که خاص پسندید بسیار مناسبه. اگرم حوصله دردسر گشتن دنبال لوازم بدکی و فروش رو ندارید همون سراتو کوپه براتون بهتره و قیمتش هم خیلی مناسبه. اطلس خودرو هم همه جا نمایندگی داره و لوازمش هم هست و هرگز لنگ چیزی نمی مونید. شتابش هم عالیه و حتی در بعضی دورها قابل رقابت با تویوتا جی تی 86 (البته جی تی 86 قدرتش از این بیشتره ولی خب اونم مثل این 4 سیلندر دولیتری هست)

لایک‌ها
635
دكتور وضع ماليت خوبه برو سمت باواريايي ها ...،

لایک‌ها
635
به هیچکس حس خوبی نمیده:D
----------
حس بدیه دنبال ماشین بودن و گیر کردن بین برند ها و مدل ها:general509::general602::general602::general602:
من دقیقا 6 ماه دنبال خرید ماشین بودم:confused:آخرش رفتم Iran Fergoon ثبت نامی گرفتم . سی و اندی پول رو نقد دادم 58 روز بعد ماشینو تحویل دادن:general709: روزی که ماشینو تحویل گرفتم باورم نمی شد بالاخره ماشینم اومده:D
چند وقت بعدش فهمیدم معنی گارانتی یعنی چی:D
از شما انتظار نداشتم از توليد ملي حمايت كنيد! :rolleyes:
مث اينكه پولاتو ريختي تو گوني و رفتي رو پل انداختي تو لجن و برگشتي! :general710:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یه gt86 تمیز وردار

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
از شما انتظار نداشتم از توليد ملي حمايت كنيد! :rolleyes:
مث اينكه پولاتو ريختي تو گوني و رفتي رو پل انداختي تو لجن و برگشتي! :general710:
از تولید ملی حمایت نمیکردم.
باید از تولیدات چینی حمایت میکردم:D
ماشین کارکرده هم نمیخواستم راستش

لایک‌ها
635
از تولید ملی حمایت نمیکردم.
باید از تولیدات چینی حمایت میکردم:D
ماشین کارکرده هم نمیخواستم راستش

"با خط ١١ اينور اونور ميشدي بهتر از تن دادن به خفت و مذلت توليد ملي بوده!"
*حاج حسين (ع) و شركا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
افرود فقط نيسان پاترول موتورZ شيش سيلندر

images
پاترول لش با اون زور زدن موتور و زوزه پروانش واقعا حس بدی رو به ادم میده نمیدونم چطور گفتی پاترولo_O
تو ژاپنیای هم دوره خودش تویوتا لندکروزر یه سر و گردن از پاترول بهتر بوده اگر اونو میگفتی باز یه چیزی اما پاترول نه

12emdadgar.com_.jpg
تو جنگ هم ما از اون تویوتا ها استفاده کردیم پاترول اگر ماشین افرود خوب یا ماشین امتحان پس داده ایی بود از پاترول استفاده میکردن

80-89_Toyota_Land_Cruiser.jpg
همین الانم تو خیلی از گشتهای طبیعت گردی افریقا و حتی افرودهای کل دنیا از همین تویوتا لندکوروزرها استفاده میکنن نه پاترول در پیت :p

اما ماشین افرود میخوای چیپ امریکایی با جیپ یه جنگ جهانیو گذرندون برگشتنی هم اومدن با همون جیپا زمین کشاورزیشون رو شخم زدن
نمونه انگلیسی جیپ هم لندروور البته نه اون خیلی قدیمیا و رنجرور
اینا ماشینهای امتحان پس داده هستند نه پاترول

اقا عکس ماشیناتون رو بزارید :general710:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
پاترول لش با اون زور زدن موتور و زوزه پروانش واقعا حس بدی رو به ادم میده نمیدونم چطور گفتی پاترولo_O
تو ژاپنیای هم دوره خودش تویوتا لندکروزر یه سر و گردن از پاترول بهتر بوده اگر اونو میگفتی باز یه چیزی اما پاترول نه

مشاهده پیوست 1044468
تو جنگ هم ما از اون تویوتا ها استفاده کردیم پاترول اگر ماشین افرود خوب یا ماشین امتحان پس داده ایی بود از پاترول استفاده میکردن

مشاهده پیوست 1044463
همین الانم تو خیلی از گشتهای طبیعت گردی افریقا و حتی افرودهای کل دنیا از همین تویوتا لندکوروزرها استفاده میکنن نه پاترول در پیت :p

اما ماشین افرود میخوای چیپ امریکایی با جیپ یه جنگ جهانیو گذرندون برگشتنی هم اومدن با همون جیپا زمین کشاورزیشون رو شخم زدن
نمونه انگلیسی جیپ هم لندروور البته نه اون خیلی قدیمیا و رنجرور
اینا ماشینهای امتحان پس داده هستند نه پاترول

اقا عکس ماشیناتون رو بزارید :general710:
با این اتاق لندکروزر رانندگی نکردم ولی با توجه به حجم موتورش که 4 لیتریه باید قدرت و شتابش خیلی بهتر از پاترول 6 سیلندر همون سالها که موتور 2.8 لیتری داشت بهتر باشه. البته اون نسل پاترول شاید از نظر قابلیت های حرکتی و آفرود به این رقیبش نرسه ولی در عوض ماشین کاملا بادوام و قابل اطمینانیه و واقعا به ندرت خراب میشه (البته لندکروزر هم بادوامه. مدل های معروف به اف جی که سال تولید خیلیاشون حتی از اینا هم قدیمی تره هنوز بعد این همه سال دارن کار می کنن) ولی کلا پاترول با توجه به این که موتورش خیلی کشش نداره بیشتر به درد رانندگی در شنزار و حداکثر تو آب های کم عمق مثل برکه ها و رودخانه ها می خوره تا بالا رفتن از صخره و در و دیوار. مشکل دیگه پاترول خشک بودن بیش از حدش هست مخصوصا تو مدل های دودر، اونقدر که حتی با کمک فنر گازی هم درست نمیشه و بهترین راهی که بشه قابل تحمل ترش کرد استفاده از صندلی های پاجرو مدل بالاتره که از صدلی های نیمکتی خودش به مراتب نرم تر و راحت ترن و کمتر کوبش اتاق رو به ستون فقرات سرنشینان منتتقل می کنن (البته تو مدلای بالاتر پاترول که اتاق مشابهی دارن و در ایران به پاترول سافاری معروفن در تعلیق عقب از فنرهای لول به جای شمش استفاده شده که خیلی نرمترشون کرده). در ضمن بر خلاف گفته شما پاترول تو جنگ ایران و عراق توسط نیروهای ایرانی استفاده شده البته عکسی ازشون گیر نیاوردم ولی کسایی که تو جنگ حضور داشتن تآیید کردن.

از لندروورهای قدیمی خیلی بدم میاد. هم زیادی خشکن هم مثل اکثر ماشینای انگلیسی قدیمی از فرمون و جلوبندی کلا مرخصن. تکنولوژی ساختشون هم که به دهه 1940 برمی گرده.

تو شاسی بلندای قدیمی آمریکایی فورد برونکو هم بدک نیست البته اینم مثل اکثر ماشینای فورد جلوبندی خیلی جالبی نداره و تو ایران هم زیاد ازش وارد نشده. گفتنی اینکه نسل جدیدش هم تو راهه و احتمالا برای مدل 2020 به بازار میاد.

Ford_Bronco.jpg

بالا