AMIN-MOGHADDAM
Registered User
پرسیدم اما یادم رفته ، موتورش کار کرده ولی در حد نو بود حالا ببینمش میپرسماسمش چیه
پرسیدم اما یادم رفته ، موتورش کار کرده ولی در حد نو بود حالا ببینمش میپرسماسمش چیه
دمت گرم ، اره فکر خوبی بود.
آقا از این موتور کوچیکا ، جم و جور ، چی بگیرم؟
-ارزون باشه ، از اینایی که 50 60 تومنه نه ، دنبال کلاس و افه اومدن نیستم ، فقط میخوام خوش قیمت باشه از خونه برم تا مغازه و اینا .
-بنزینی باشه ، چون اعتقادی به موتور برقی و شارژی و اینا ندارم.
-سرعت نره ، یعنی از 60 70 تا بیشتر نره ، چون من عشق سرعتم و میزنم جوونی خودمو تباه میکنم :دی
-گواهینامه نخواد ، چون دیگه وقت و حوصله ندارم برم تصدیق بگیرم
موتوره مگه چقدر پولش بوده اندازه یه ماشین شیتیل داده به ماموره؟یه بیکینگ از اقوام دوور گرفتن . بنده اودین پسره دندون پزشک بود . ماموره 50 میل ازش پول گرفت + خودش +خانم ش + بچه ش + فامیلاش و سرجمع چند ده نفر آدم آورد دندوناشون رو مفت سرویس کردن آخرش هم موتور رو نداد گفت بروکی... . به نظرم تازه بهش حال داده بود اگه پرونده میساخت که اوضاع ش خیت تر میشد اونم تو شهرستان. اگه اینورا بود که شیره ش رو میکشیدن مامورین با اخلاق و عنقلابی
تو ج.ا . یه مردمی بار میاره که تو کف یک 250زپرتی هم میمونن . عشق موتور هم چاره ای جز سوویچ سواری نداره وتهش میشه حکم تیر یا در بهترین حالت زندان و استرداد و ... الکی سره قوانین شخمی مصطفی
تاپیک بن و استارتر قفل شود .اعصاب ندارم خاطرات موتوری من و حاج پورنی هم بازگو نکنید:دی
یه طرح ویو دست دوم بخروالا زیر 20 اینا
400تومنموتوره مگه چقدر پولش بوده اندازه یه ماشین شیتیل داده به ماموره؟
منم موتور هام رو بدم کرایه بشینم تو خونهمشاهده پیوست 1261304
سال 1398
مشاهده پیوست 1261305
سال 1400
فقط دو سال اختلاف
آگاهی اجاره موتور، برای کار و در آوردن خرج زندگی... ...
اگه یکی اهل کار باشه، گواهی نامه داشته باشه می تونه روزی 200 تا 300 تومان راحت کار کنه.»منم موتور هام رو بدم کرایه بشینم تو خونه
200 تا 300 کجا ؟اگه یکی اهل کار باشه، گواهی نامه داشته باشه می تونه روزی 200 تا 300 تومان راحت کار کنه.»
حالا ببین از کرایه دادن روزی چقدر میتونی درآمد داشته باشی... ...
اجاره روزانه موتورسیکلت برای امرار معاش
مردم قبلا برای امرار معاش، ماشین اجاره میکردند تا با مسافرکشی خرج خانوار خود را تامین کنند. حالا کار به اجاره موتورسیکلت رسیده است.www.ilna.news
صفر میخوای بخری؟سلام من واسه رفتن به محل کارم میخام موتور بگیرم گواهینامه موتورم ندارم زیاد سوار نشدم از یه طرفم از موتور میترسم یکی بزنه بهمون به چوخ بریم از یه طرفم واقعا لازم دارم
موتور از این بدون کلاجا اتومات با 30 40 تومن چی میشه خرید این طرح ویوا خوبه ؟
ارهصفر میخوای بخری؟
طرح ویو بخر